http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, joulukuuta 05, 2018

Helsingin käräjäoikeus erotti Ilja Janitskinia tukeneen lautamiehen poliittisista syistä


Toimittaja: Teemu Vehkala

Helsingin käräjäoikeus on erottanut Ilja Janitskia tukeneen lautamiehen, koska kyseinen henkilö oli arvostellut julkisesti MV-lehden perustaja Ilja Janitskinin saamaa vankeustuomiota poliittiseksi.

Nyt vuorostaan tämä kyseinen lautamies sai Helsingin käräjäoikeudelta poliittisista syistä potkut.

Kyseinen lautamies oli myös todennut omalla Twitter-tilillään sinä päivänä kun Janitskin vapautettiin viime kesäkuussa näin; "Kommareiden itku Iljan vapauttamisen johdosta on musiikkia korvilleni".

Lisäksi hän kutsui kyseistä Iljan oikeudenkäyntiä mielenvikaiseksi ja jatkoi, ettei Janitskinilla ollut pienintäkään mahdollisuutta oikeudenmukaiseen oikeudenkäyntiin.

"Poliittinen paine, poliittinen tuomio, poliittinen poliisitutkinta, poliittinen syyttäjä" mies jatkoi.

Käräjäoikeus muistutti erottamispäätöksensä lomassa, ettei lautamies toimi poliittisella valtakirjalla ja kuinka hänen tulee olla riippumaton.

Mutta katsotaan nyt vaikka tätä Ilja Janitskinin MV-lehti oikeudenkäyntiä, niin siinähän poliisitutkinta suoritettiin poliittisesti, syyttäjä valittiin poliittisesti sekä tuomiolauselma tuli myös poliittisesti. Joten silloinhan jokainen sekä syyttäjä, että poliisi syyllistyi juuri tuon puolueelliseen ja poliittiseen toimintaan, jota taas heidän virkamiesten säännöt kieltävät.

Mutta kun nyt onkin kyseessä poliittisesti vainottujen ja oikeistolaisten toimesta vihattujen toisinajattelijoiden poliittinen kohtelu, jota taas saa oikeuslaitos kuin oikeuslaitos harjoittaa tässä maassa aivan vapaasti. 

Aivan kuten poliittinen korrektius ei myös salli omia poliittisia mielipiteitä, vaan mielipiteiden täytyy olla vain julkisesti hyväksyttyjä puheenaiheita ja tällainen ei ole demokratiaa, vaan se on totaalitaarista kommunismia, jota näemme tänä EU:n aikoina jo hyvin paljon.Jopa Ilja Janitskinin oikeusavustaja Anu Koivu piti käräjäoikeuden päätöstä 10 kuukauden vankeustuomiosta kohtuuttoman ankarana mm. tuomittujen mittavien korvausten sekä kohtuuttoman rangaistuksen osalta.

Sitä vaan eivät nämä Suomen korruptoituneen hallinnon vahtikoirat uskaltaneet kertoa, että kuinka monta miljoonaa Suomen veronmaksajien rahoja paloi tähän poliittiseen ajojahtiin. Iljan mukaan siinä ei edes miljoona euroa vielä riitä alkuunkaan. 

Joten maksaisitko mielelläsi myös tulevaisuudessa tällaisista useiden miljoonien euroja maksavista poliittisista ajojahdeista palkastasi veroja, jotta nämä Suomen esivallan kahvassa roikkuvat virkamiespsykopaatit voisivat myös jatkossa yrittää tappaa kaiken sananvapauden tässä maassa näillä julkisilla poliittisilla ajojahdeilla sekä näytösoikeudenkäynneillä.

Jos tällä hetkellä katsoo muutaman vuoden takaisia näkymiä, että mitä tulevaisuus tuo tullessaan Eurooppaan ja Suomeen, niin esimerkiksi maahanmuutto-ongelman kritisointi tullaan tekemään vielä rikolliseksi tämän kohutun YK:n siirtolaissopimuksen varjolla. 

Ja haittamaahanmuuttoa ei saa sen vuoksi kritisoida, koska muuten se voisi päästä tämän haittamaahanmuuton oikeille jäljille, eli länsimaalaisten kulttuuri-identiteetin tuhoamisen jäljille.

Myöskään Suomen NATO-jäsenyyttä ei myöskään saa käsitellä Suomen eduskunnassa ja Natoa ei saa myöskään kritisoida. Vaan tämän natsien perustaman mm. Operaatio Gladio -terroristijärjestön kumppanuus Suomen kanssa on jo sovittu kenraalikabineteissa Suomen kansan sekä eduskunnan seläntakana.

Joten jos mihinkään näihin yhteiskunnallisiin asioihin kantaaottaminen ollaan tehty rikolliseksi, niin tämä jo kertoo hyvin paljon siitä, että minkälainen tämä fasistinen valtioiden johtamiskaava oikein on.

Sinun oletetaan ja vaaditaan vain olevan hiljaa ja tekevän oman hommasi ja pitävän suusi kiinni näistä Suomen sisäisistä sekä ulkoisista ongelmista.

Totuus on kuitenkin se, että vain sinä vastaat itsestäsi sekä teoistasi. Sillä sinun ajatuksiasi ei määrää Suomen valtio, Suomen Presidentti, Suomen pääministeri, CIA, SUPO eikä edes Ruotsin kuningas. 

Mutta ajat muuttuivat jo aikoja sitten ja mahdollistivat tämän hallitsevan eliitin kehittää väestönhallintakeinoja kuten työn ja vapaa-ajan viihteen (tv, elokuvat, rock-konsertit, oopperat, teatteri, sirkus jne.). 

Luotiin siis valtaväestölle tällainen hypnoosinomainen keino pitää heidät unessa, jottei kansat enää alkaisi kapinoimaan.Mutta ihmettelettekö enää, että miksi sitten mm. tämä juuri kupannut entinen amerikan presidentti George Bush sr. oli aikanaan todennut, että "mikäli Amerikkalaiset tietäisivät totuuden siitä mitä me olemme tehneet, niin ihmiset lähtisivät peräämme ja lynkkaisivat meidät kaduille".Mitä sanoi ulkoministeri Timo Soini muutama vuosi sitten tästä EU-touhusta. Hän sanoi, että "Jos ihmiset tietäisivät Suomen sitoumuksista enemmän, syntyisi kapina."

Että kyllä tämä jo kertoo sen, että kuinka nämä korruptoidut virkamiehet niin Yhdysvalloissa kuin Suomessakin tietävät sen miten likainen peli tämän kaiken valtiotouhun takana on. 

Mutta heidät on vaan valitettavasti lahjottu sekä uhkailtu tai mahdollisesti kiristetty olemaan tilassa, etteivät he voi muuttaa tätä yhteiskunnan mätäistä tilaa minnekään parempaan suuntaan. Koska he joutuvat toimimaan vain ja ainoastaan näiden rikollisten pankkisukujen ohjaamien tahojen pillin mukaan ja siinä pelissä valtio köyhtyy ja nämä pankkiirien konnat rikastuvat. Näin se valitettavasti menee.

Lähde: HS