http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, joulukuuta 14, 2018

Ranska sai NATO:lta verisen joulutervehdyksen


Toimittaja: Teemu Vehkala

Ranskan Strasbourgissa sattui viime tiistai-iltana joukkomurha, kun paikalla ollut n. 30-vuotias mies avasi tulen kohti väkijoukkoa paikallisella joulutorilla. 3 ihmistä kuoli ja 13 loukkaantui.

Tästä alkoi sitten näille NATO:n terroriteoille tyypillinen poliisien takaa-ajo, joka sitten median mukaan päättyi 29-vuotiaan Cherif Chekatt nimisen henkilön ampumiseen, joka menehtyi poliisin luoteihin.  

Se mitä NATO ajaa takaa tällä, että epäilty pitää tappaa liittyy enemmänkin siihen, että lavastettu syyllinen on helpompi lavastaa, jos hänet eliminoidaan kuvioista.

NATO ja tiedustelupalvelut kuitenkin valitsivat lavastetun syyllisen huolellisesti, sillä tällä Chekattilla oli suuri rikostausta ja oli kuulemma päässyt ensimmäisen kerran poliisin rekisteriin jo alaikäisenä.

Nyt Saksalainen Spiegel-lehti kertoi, että epäilty oli istunut vielä vuonna 2017 vankeustuomiota Saksassa, ja hänet karkoitettiin sen jälkeen Ranskaan.

Mutta nyt vielä tämä Illujen pankkiirien rahoittaman ISIS terroristijärjestön suunnalta väitetään, että ampuja kuului heidän sotilaisiinsa.Iskun motiivista ei liene paljonkaan epäselvyyksiä jos katsoo sitä mitä Ranskassa on tapahtunut viime viikoilla, kun kansa on riehunut mm. Pariisin kaduilla ns. keltaliivi liikkeen johdolla ja tuhonnut liikehuoneistoja vaatien tämän bensaveron noston poistoa. 

Terrorismi kuuluu eliitin viimeisimpiin keinoihin saada kansalaiset peloteltua hiljaiseksi ja ruotuun, etteivät he enää uskaltaisi kapinoida korruptoitunutta hallintoaan vastaan ja tämä Strasbourgin isku tilattiin juuri tätä tarkoitusta varten.

Lähde: https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/764221d8-d765-4fc4-8f45-1f9175ce51e5