http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, joulukuuta 31, 2018

Valtaeliitti palkitsee sensuuriin painostetut päätoimittajat Bilderberg jäsenyydellä ?Noin 9 vuotta sitten fysiologian professori ja lääkäri Osmo Hänninen sekä työterveyshuollon erikoislääkäri Seppo Kinnunen julkaisivat kirjan, jossa he varoittivat matkapuhelinteknologian vaaroista.

Tämä oli sen verran vaikuttava teos, että se sai lopulta vuonna 2009 Suomen säteilyturvakeskuksen (STUK) julkaisemaan lasten kännykänkäyttöön liittyvän julkisen varoituksen sekä suosituksen.

No tämäpä sitten johti siihen, että eräs suomalainen suuri ESL-lehti taas kertoi, ettei mitkään tutkimukset ole osoittaneet, että matkapuhelimilla olisi haitallista vaikutusta terveyteen.

Tässä vaiheessa kännykkäsäteilyä pitkään tutkinut tutkija Mikko Ahonen otti yhteyttä tämän kyseisen jutun julkaisseen lehden päätoimittajaan ja kysyi kohteliaasti, että voisiko hän kirjoittaa kyseisessä lehdessä lasten terveysriskeistä liittyen kännykän käyttöön.

Vaikka kyseinen päätoimittaja oli hyvin vaivaantuneen oloinen, niin hän lopulta kuitenkin sanoi että kirjoittakaa vaan.

No tästä sitten seurasi se, että Osmo ja Seppo laittoivat kyseisen lehden alakerta-osion toimittajalle jutun menemään eteenpäin tammikuussa 2009. Mutta lopulta he huomasivatkin, ettei koko juttua julkaistu edes 4 kuukauteen, vaikka he vielä lyhensivätkin kyseistä lehtijuttua.Tästä seurasi sitten se, että kirjoittajatiimi kysyi, että jos ei juttua kerta voinut julkaista alakerta-osion puolella, niin että voisiko sen sitten edes julkaista yleisöosaston kirjoituksena. 

Tämän sitten kyseinen päätoimittaja lupasi näille kirjoittajille kahden kesken. 

Mutta myöhemmin selvisi, että kyseinen päätoimittaja oli ollut jo useita vuosia Suomen säteilyturvakeskuksen (STUK) neuvottelukunnan jäsen.

Kirjoittajatiimi sai kuitenkin julkaistua samanlaisen jutun Helsingin Sanomissa, joka julkaistiin viikko tuon kirjoituksen toimittamisen jälkeen.

Sitten meni jonkin aikaa ja selvisi se, että kyseinen ELS-lehden päätoimittaja olikin siirtynyt Elinkeinoelämän valtuuskuntaan (Evaan) ja hän oli juuri sillä hetkellä ottamassa osaa silloin järjestettyyn salaiseen Bilderberg-kokoukseen.

Tutkija Mikko Ahonen totesi sitten vuosia myöhemmin blogissaan, että kuinka ns. herrahissi näköjään toimii tällä tavalla, että vaikenemisesta/poliittisesta sensuurista palkitaan virkaylennyksillä.

Mutta samoin myös monet entiset teleoperaattoriyhtiöiden edustajat siirtyvät seuraavaksi urillaan lukuisten mediakonsernien edustajiksi suoraan johtoryhmiin, jolloin heillä on myös valtaa päästä sensuroimaan mm. kännykkäsäteilystä kertovia uutisjuttuja, koska teleoperaattoriyhtiöt omistavat mm. näiden mediakonsernien osakkeita.

Vaikka toisaalta on vielä toistaiseksi tämä internet, jossa sana liikkuu vielä toistaiseksi melko vapaasti, lukuunottamatta tietenkään tätä mielivaltaista Facebookin, Twitterin jne. poliittista sensuuria, jonka määrä vain kiihtyy vuosi vuodelta.  

Lähde: http://mikkoahonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/77013-pääseekö-sensuroimalla-bildenberg-kerhoon-tarina-päätoimittajasta