http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, joulukuuta 29, 2018

Maahanmuuttajien pedofiiliringit pyörivät myös Oulussa


Lehdissä on viime aikoina saanut lukea kuinka yli kymmentä ulkomaalaistaustaista miestä syytetään Oulussa alaikäisten alle 15-vuotiaiden tyttöjen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Kyse ei ole mistään yksittäistapauksesta, vaan kyseessä on aina maahanmuuttajataustaisten miesten johtama pedofiilirinki, joka on pyörinyt nyt viime vuodet Oulussa. 

Mutta kuitenkaan paikallinen poliisi ei oikein ole halukas avaamaan tätä ongelmaa julkisuudessa ja tästä syystä mm. tämän Oulun seksuaalirikosten puinti yritettiin estää Oulun valtuustossa keinolla millä hyvänsä, ettei siitä saanut järjestää julkista neuvonpitoa, jolloin paikallisilla huolestuneilla ihmisilläkin olisi ollut oikeus osallistua sinne.

Oulu kun on vielä alue, jossa vaikuttaa lukuisat ahdasmieliset lestadiolaisyhteisöt, jonka sisällä vaikuttaa hyvin vahva insestiperinne. Sillä tämä käsittää aina sitä, että isä raiskaa tyttäriään ja saattaa heitä jopa raskaaksi asti.

Mutta sitten kun Oulun seudulla myös poliisijohtajien seassa on valitettavasti myös näitä samoja miehiä, joille lapsiinsekaantuminen on aina suvun ja lestadiolaisyhteisön sisällä pitkään tiedetty ja vaiettu salaisuus.

Mutta taas näille lähi-idästä Suomeen turvapaikanhakijoiksi tekeytyneet nuoret miehet, jotka ovat nyt alkaneet vikittelemään jopa 10-vuotiaita suomalaistyttöjä, jotta voisivat raiskata heitä joukolla. Niin heidän kulttuurissaan tällainen lapsiin kajoaminen on aivan juuri tuota kulttuuria jota se mm. on esim. Irakissa, josta syystä juuri sieltä tulevat miehet syyllistyvät Suomessa eniten alaikäisiin kohdistuneisiin seksuaalirikoksiin.

Tämä aihe on kuitenkin valitettavasti niin tabu, ettei sitä ole poliisillakaan lupa puhua julkisesti ja jos siitä kirjoittaa vaikka nettiin, niin tällöin on taas vaarana saada jälleen 30 vuorokauden mittaiset bannit mm. Facebookkiin, koska tästä maahanmuuttajien pedofiilirinkikohusta kirjoittaminen rikkoo muka Facebookin yhteisönormeja.  

Viime kesänä sattui vielä eräässä helsinkiläisessä julkisessa saunassa tilanne, jolloin irakilainen mies itsetyydytti itseään muiden nähden ja kopeloi saunassa olevia naisia. Tästä sitten seurasi käsirysy, kun paikalla olleet miehet menivät tilanteeseen väliin ja tämän seurauksena lopulta poliisi jouduttiin kutsumaan paikalle.

Nämä Irakilaiset sekä monista muistakin Afrikan sekä lähi-idän maista tulleet miehet eivät ymmärrä sitä, että maassa kuuluu olla maan tavalla ja täällä ei naisia kohdella samalla tavoin kuin heidän maissaan, joissa naiset elävät todella alennetussa asemassa.

Suomen Punaiset ristin sekä näiden maahanmuuttoviranomaisien vastuu olisi tässä sen sijaan järjestää näille mm. Irakilaisille alaikäisten tyttöjen kopeloijille kursseja, joilla opetetaan miten Suomessa kohdellaan naisia. Sekä tehdään selväksi, ettei 10-15 vuotiaat tytöt ole kenellekään lähi-idän asukille tässä maassa ns. vapaata riistaa.

Mutta todellakin tästä Suomen sisäisestä ongelmasta puhuminen on hyvin hankalaa, koska ensinnäkin nämä kultuurimarxismi vassarit eivät suostu puhumaan tästä ongelmasta sanallakaan, koska muuten heidät voitaisiin leimata rasisteiksi. Joten silloin ei puhuta mistään maahanmuuttajien tekemistä ongelmista, vaikka ne olisivat lapsiin kohdistuvia murhatapauksia tai tätä jopa 10-vuotiaisiin lapsiin kohdistettuja seksuaalirikoksia.Miksi Oulun poliisi suojelee paikallista pedofiilirinkiään ? 

Tässä Oulun tapauksessa kuitenkin ehkä mielenkiintoisin asia on se, että miksi Oulun poliisi suojelee tätä paikallista pedofiilirinkiään ? 

Kun tunnetusti monien maiden ministerit aina britanniassa asti ovat itse olleet lähes aina myös näitä lapsien seksuaalisia hyväksikäyttäjiä. Joten tekeekö sitten Oulussa tilaisuus poikkeuden tässä asiassa.

Helsingin eduskunnassa vaikuttaa sekä Oulun kaupunginvaltuustossa lukuisia lestadiolaistaustaisia pedofiilejä joiden nimiä en nyt tässä lähde erikseen kertomaan. Mutta heitä on myös SDP:n sekä Kokoomuksen ja RKP:n puolueen sisällä ollut aina.

Ongelma on siis siinä, että tämä pedofilia/insesti kuuluu osana useiden lähi-idän maiden, katolilaisen kirkon ja vatikaanin sekä lestadiolaiseen kulttuuriin.

Mikä on yksityisten lastenkotien rooli Suomen pedofiiliringeissä ? 

Oulun seudulla sijaitsee lähistöllä mm. Muhoksen lastenkoti niminen yksityinen lastenkoti, jonka väkivaltainen toiminta siellä olevia lapsia kohtaan on ollut useasti lehtiotsikoissa. Mutta taas tästä vähän vakavemmasta asiasta ei taas olla puhuttu siellä lehdissä yhtään ja se on tämä Muhoksenkin lastenkodissa aina vallinnut pedofilia.

Kuitenkin kaikkein vaietuin asia mitä näihin Suomessa toimiviin yksityisiin lastenkoteihin tulee, on se että niiden sisällä pyöritetään jatkuvasti alaikäisten lasten seksirinkiä, jota pyörittää aina alueellinen korruptoituneiden miesten koneisto.

Joten miettikääpä nyt, että jos joku tunnettu poliitikko nyt vaikkapa Oulun suunnalta sattuu asioimaan näissä yksityisissä lastenkodeissa, niin eivät he välttämättä näitä siellä asuvia lapsia käy muuten vaan säälistä katsomassa. 

Helsingin sisälläkin vaikuttaa myös tällainen samankaltainen salainen pedofiilirinki, jonka vakioasiakkaina on ollut koko ajan ihan näitä lehdissäkin tunnettuja ministereitä sekä poliitikkoja.

Rikkaissa rahasuvuissa taas tällainen lasten seksuaalinen hyväksikäyttö kohdistetaan usein näiden raha ja insestisukujen omiin jälkeläisiin, joita sitten nämä rahasukujen miehet käyttävät seksuaalisesti hyväksi ja tuhoavat näin koko sukujensa jälkipolvien henkisen selkärangan. 

Mutta tämä sama malli toimii myös Rothschildien pankkisuvussa sekä näissä muissa maailman rikkaimmissa pankkisuvuissa.

Mutta kun tällainen lapseen kohdistunut seksuaalinen hyväksikäyttö jättää lapseen niin vakavat jäljet, että sen seuraukset ovat hyvin vakavia, joista vain alle promille näistä uhreista toipuu näistä kokemuksistaan kohti aikuistumistaan. Joten silloin kun vielä kyse on kansallisesta ongelmasta, niin asialle olisi hyvä tehdä jo jotain.

Vaikka siis Oulu onkin yksi Suomen kaupunki, niin ei se saisi olla niin kuin vaikka Utah jenkeissä, että siellä mormoni-isännät voivat raiskata tyttäriään ja mennä heidän kanssaan naimisiin.

Oulun seudulla voimakkaasti vaikuttava lestadiolaisten perheraiskauskultti sekä näiden maahanmuuttajataustaisten miesten pyörittämä pedofiilirinki ei saisi toimia siinäkään kaupungissa. Mutta tämä lestadiolaisten insesti onkin sitten sellainen asia, että se pidetään miltei aina tuon ahdasmielisen kultin sisällä visusti. 

Mutta nämä Irakilaiset ovat todellakin Suomen sisäisissä raiskaustilastoissa sitä TOP 1 kärkeä ulkomaalaisten osalta ja tähän myös KRP vaati kovempia toimia muutama vuosi sitten.USA:n presidentti Donald Trump totesi muutama vuosi sitten Twitterissä kuinka hän inhoaa suuresti näitä lapsia hyväksikäyttäviä pedofiileja ja toivoisi heille kuolemanrangaistusta.

Tämä ei ole mitään vihapuhetta, että tästä ongelmasta on nyt alettu puhumaan ja se on jouduttu tekemään vielä verkossa, koska taas nämä valemediat eivät näistä asioista suostu puhumaan kuin vaan neutraaleilla termeillä, joissa nämä maahanmuuttajataustaiset lapsenraiskaajien sekä lastenmurhaajien maahanmuuttajatausta pyritään salaamaan viimeiseen asti, ettei vain se syvempi totuus paljastuisi näistä asioista.

Vielä jos tähän loppuun katsotaan se, että miten hyvin nämä esim. Somalialaiset, Syyrialaiset, Irakilaiset jne. sopeutuvat suomalaiseen kulttuuriimme ? 

Töitä ei haluta tehdä, mutta lapsia kyllä tehdään ja niitä syntyy jo nyt tilastollisesti enemmän kuin suomalaisia. 

Jos ei synny Liisaa, Timoa tai Jannea, niin syntyykin heidän tilalla aina 20 Ahmedia, Mohammadia tai Abdullahia tänne Suomeen. 

Sekin on aivan selvää, että jossain vaiheessa tästä tulevaisuuden seuraavasta sukupolvesta nämäkin maahanmuuttajataustaisten perheiden nuoret ovat sitten siinä iässä, että heidän on aika alkaa miettimään että mitäs tästä eteenpäin kun heidät on potkaistu peruskoulusta ulos maailmalle.

Tuossa vaiheessa tämä vuoden 2034 Suomen silloisen hallituksen (jos nyt enää on mitään Suomeakaan enää tuossa vaiheessa, vaan pelkkä homehtuva liittovaltio) opintojärjestelmä tuskin on yhtään sen parempi kuin mitä se on nykyään.

Sillä se on aivan päivän selvä asia, että nämä Sipilän hallinnon aikana tehdyt koulutusleikkaukset mm. II-asteen ammatillisesta koulutuksesta luovat tähän maahan lisää rikollisuutta, jonka piirissä vaikuttavat myös nämä peruskoulun jälkeen yhteiskunnasta syrjäytyneet maahanmuuttajanuoret.

Että oliko se sitten Juha Sipilän hallinnon tavoite saada työttömät maahanmuuttajat ja muutkin suomalaiset nuoret hampuusit kasvattamaan kotona pilveä ja myymään sitä keskenään ? 

Kun vielä ennen vanhaan koulutuksen tarkoituksena oli saavuttaa ammattitutkinto, jolla sitten koulutettava työllistäisi myöhemmin itsensä. Mutta kun nyt Suomessa on jo sellainen tilanne, ettei näitä työpaikkoja enää synny tänne yhtään lisää. 

Vaan tilanne on aivan päinvastainen, että näitä työpaikkoja lähtee Suomesta useita satoja päivittäin. Esko Aho tosiaan sanoi muutama vuosi sitten kuinka kolmannes työpaikoista tulee katoamaan seuraavassa 20 vuodessa.

Mutta miksi näistä työpaikoista sitten täytyy edelleen hallitusohjelmissa niin paljon jeesustella jos ne kerta katoavat pois? 

Mutta tässä tullaankin sitten siihen salattuun asiaan, joka liittyy tähän työpaikkojen katoamiseen.

Se on se, että samalla kun työpaikkoja katoaa, niin katoaa myös ihmisiä joista osa tekee mm. itsemurhan, kun heiltä viedään omanarvontunto pois kuin vetämällä matto alta tämän teollisuuden nollakasvun johdolla. 

Tämä on ihan nollakasvun tavoite... Eli saada aikaan heikkoa tuottavuutta ja työpaikkojen vähenemistä tuntuvasti näissä entisissä rikkaissa teollisuusmaissa.

Sanotaanko nyt näin, että sitten olisi asiat tässä maassa hyvin jos pedofilia ja insesti vähenisi tuon kolmanneksen tuossa ajassa. Mutta voisi olla, että siihen tarvittaisiin jo intialaisten kyläkäräjien konsteja, joissa raiskauksen tekijöiltä takavarikoidaan rikoksentekoväline suoraan valtiolle leikkaamalla pallit pois.

Lähde: https://www.aamulehti.fi/a/201343424