http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, joulukuuta 31, 2018

David Rothschild veti herneet nenään Trumpin twiitistä


USA:n presidentti Donald Trump Twiittasi äskettäin omalla Twitter seinällään kuinka USA:n keskuspankki on kuin äärimmäisen vaikutusvaltainen golffaaja, joka on kuitenkin niin paska lajissaan, ettei saa koskaan putattua yhtäkään palloa sisään yhteenkään reikään, koska heiltä puuttuu siihen tarvittava tatsi.

No tämä riitti saamaan tämän maailman rikkaimman Rothschildien pankkisuvun äpärän David Rotschildin raivoihin, joka vastasi tähän twiittiin huutamalla omalla Twitter seinällään, että "Pidä pääsi kiinni ja haista v*ttu. Aivan vakavasti jokainen USA:n presidentti kun puhuu keskuspankista, niin markkinat romahtavat.

Hänen täytyisi saada markkinat stabiloiduksi, jotta voisi pelastaa vielä jäljellä olevan ajan hänen presidenttiydestään. Mutta koska hän on niin v*tun tyhmä, niin hän ei edes älyä pitää päätään kiinni ja olemaan tekemättä mitään".

Näin lausui omalla Twitter seinällään tämän maailman rikkaimman pankkiryöstäjä suvun perijä David Rothschild, jonka ilmeestäkin näkee miten hän on todellisuudessa pelkkä maailman rikkaimman pankkiryöstösuvun narsistinen kusipää, eikä mikään ympäristönsuojelija, joka hän julkisesti väittää olevansa.Mutta koska hän nyt on kuitenikin sattunut syntymään näiden maailman rikkaimpien roistojen sukuun, niin tuollaisen suvun rahoilla voi alkaa leikkimään vaikka minkälaista filantropistia, vaikka noiden naamarien takana on aina se samanlainen lapsia murhaava ja heidän vertaan juova psykopaatti, joita nämä langenneet Illuminaatit todellisuudessa ovat.

Tämä Rothschild pankkisuvun suunnaton arroganttius (ylimielisyys) tulee siitä, että koska he ovat onnistuneet ryöstämään niin monelta valtiolta rahaa ja plantaaseja itselleen, että tämä pankkisuvun rosvokopla on onnistunut sen avulla hankkimaan itselleen jo yli 500 triljoonan dollarin omaisuuden.Otetaanhan pieni havainto siitä, että miltä näyttää jo pelkästään 1 triljoonan dollarin rahakasat käytännössä. Niillä jo täyttäisi melkein kokonaisen jalkapallostadionin. 

Mutta siihen kun vielä lyödään 499 kertaa tuo sama määrä dollareita, niin sen jälkeen käsitätte sen minkälainen valta tällä yhdellä pankkisuvulla on hallussaan, koska Illuminatin 13 rikkainta sukua määräävät tällä pallolla käytännössä kaiken. Mutta se vain tehdään aina kulissien takaa, jottei tämä heidän tyranniansa näkyisi muille ulospäin. Koska jos heitä vastaan syntyisi kapina, niin eivät nämä pelkurit minnekään onnistuisi pakenemaan, vaan heidäthän lynkattaisiin suoraan kaduille. 

Että miksiköhän tämä George Bush vanhempi vainaa totesi aikanaan, että jos USA:n kansalle totuus tulisi julki siitä, että mitä nämä USA:n vallanpitäjät ovat tehneet heidän selkänsä takana, niin heidät lynkattaisiin sen jälkeen julkisesti.

USA:n hallintokin on käytännössä koko ajan ollut vain tämän ylemmän ja maailman rikkaimman eliitin bulvaani, joka on sallinut myös USA:n valtion suunnattoman velkaantumisen, jotta nämä rosvosuvut saisivat ryöstettyä lisää rahaa ja valtaa omiin taskuihinsa, vaikka todellisuudessa tälläkin Rothschildien rikollissuvulla on jo ajat sitten ollut hallussaan niin paljon mm. pelkkää kultaomistuksia, joita he ovat piilottaneet eri puolille tätä palloa, jotta voisivat yksinään manipuloida pelkästään kultamarkkinoiden hintoja.

Mutta tämä Rothschildien pankkisuku käärii rahansa harjoittamansa pankkimonopolin avulla, koska se omistaa Fedin (USA:n keskuspankki) ja hallitsee sitä osake-enemmistöllä, joka on kuitenkin piilotettu omistuksissa niin, että sitä hallinnoisi vain jokin ulkopuolinen järjestö, jossa taas näiden Rothschild suvun rikollisten nimiä ei julkisesti näy. 

Mutta samalla tavoin nämä keskuspankki ja mafiasuvut ovat piilottaneet itsensä Forbes-lehden maailman rikkaimpien listoilta, ettei vaan totuus tulisi julki heidän häikäilemättömästä ja röyhkeästä valtioiden ryöstöpolitiikasta, jota he harjoittavat koko ajan.

Euroopan keskuspankki on myös näiden samojen rikollissukujen hallussa ja tästä johtuu se, että miksi nämä lukuisat EU maat Suomen lisäksi ovat vain velkaantuneet aivan helvetisti näiden kaikkien EU-vuosien aikana.

Kokoomus on Suomessa Keskustan kanssa vain näitä avuliaita korruptoituneita puolueita, jotka aloittivat tämän Suomen valtion varojen pumppaamisen näille pankkiirirosvoille vuodesta 1995 lähtien, jolloin Suomen valtio liittyi Euroopan unioniin.

Markasta luopuminen taas tehtiin täysin rikollisin toimin, josta ei sallittu edes kansanäänestystä, koska Suomen kansa olisi voinut äänestää siinä väärin ja vaatia, ettei markasta saisi luopua.Jos Trump uskaltaisi tehdä nyt sen saman tempun kuin mitä nämä USA:n aikaisemmat presidentit tekivät kuten Abraham Lincoln, eli lakkauttaa USA:n keskuspankin ja palauttaa sen monopolin takaisin USA:n valtiolle. 

Niin se saisi tämän Rothschildien suvun raivon valtaan, sillä tuo USA:n keskuspankki on heidän harjoittamasta taloudellisen ylivallan keskus ja jos se lakkautetaan, niin se on kuin veisi tikkarin lapselta. 

Mutta tässä Rothschildien pankkiryöstösuvun tapauksessa tuo lapsi on hieman vaikutusvaltaisempi ja hän pystyy tappamaan aina USA:n presidenttejä salamurhaajilla, joita tämä Rothschild suku on tehnyt kautta aikojen.

Sillä kaikki USA:n aikaisemmat presidentit, jotka kuolivat salamurhien johdosta tilattiin kaikki tämän saman Rothschild pankkisuvun toimesta. 

Heidän pankkisukunsa myös vaati, että Venäjän Tsaarit täytyi murhata, koska he vastustivat Rothschild suvun Venäjälle ehdotettua keskuspankkia. 

Joten tämän vuoksi Rothschildit järjestivät Tsaarien murhat sekä rahoittivat Venäjän vallankumouksen, sillä Frankfurtista lähti muuan Vladimir Lenin etenemään tuon miljoonia saksan markkoja sisältäneen rahalastin kanssa junalla kohti Venäjää. Loppu on sitten historiaa, kun Tsaariperhe murhattiin tuona heinäkuisena yönä 17.7.1918 Mutta keiden käskystä ? 

No Rothschildien tietenkin, kun olihan jo aikaisempi Tsaari ehtinyt kieltäytyä tästä Rothschildien ehdottamasta keskuspankkiuudistuksesta Venäjällä.

Tähän Rothschildien kaavaan kuului aina tuon heidän omistamansa keskuspankin pystyttäminen noihin maihin ja lisäksi he pyrkivät lahjomaan näiden maiden johtajat. Mutta Venäjän Tsaareilla oli jo omasta takaa aivan riittävästi rikkauksia sekä valtaa, joten he eivät suostuneet taipumaan tähän Rothschildien pankkisuvun ehdotukseen yksityistetyn keskuspankin perustamisesta Venäjälle.

Rothschildit eivät siis sallineet, että yhdenkään valtion tai kuningaskunnan vallanpitäjät olisivat antaneet heille rukkaset, kun tämä pankkimafia tarjosi keskuspankkiaan näihin maihin.

Joten jos joku valtionjohtaja tai kuningas laittoi heille kapuloihin, niin heistä sitten hankkiuduttiin eroon, kun tämä pankkimafiasuku lähetti heidän peräänsä salamurhaajat.

Näin myös kuoli vuonna 1914 Itävallan arkiherttua ja kruunuperillinen Frans Ferdinand, joka ei myöskään suostunut Rothschild suvun lähettämien neuvottelijoiden ehdotukseen yksityisen keskuspankin perustamisesta. 

Tämä sitten sai aikaan sen, että Rothschildit lähettivät salamurhaajan Ferdinandin perään ja sai vielä aikaan ns. Sarajevon laukaukset, joista I-maailmansota alkoi.

Tämä I-maailmansota kun oli samalla tämän saman maailman rikkaimman pankkisuvun rahasampo, jonka avulla he tekivät useiden miljardien voitot, koska I-maailmansodan keskenään sotivat osapuolet joutuivat ottamaan sotalainaansa jostain ja mistähän se sotalaina sitten tuli. 

Sehän tuli näiden Rothschild pankkisuvun omistamista keskuspankeista, jotka lainasivat rahaa näille I-maailmansodan sotiville osapuolille. 

Mutta lopulta kun tämä I-maailmansota oli ohitse, niin Saksa joutui maksamaan mittavat sotakorvaukset ja minne ne rahat todellisuudessa ohjattiin ? 

No ne sotakorvausmiljardit kulkeutuivat näiden samojen pankkiirisukujen rikollisten taskuun korkojen kera.

Näin yksinkertaista tämä homma oli I-maailmansodan ja II-maailmansodan finanssipuolella. Vaikka toisaalta myös Suomen talvisota ei olisi ollut mahdollinen ilman Rothshild suvun omistamien saksalaispankkien miljardiavustuksia.

Rothschildien pankkisuku on siis lukuisten presidenttien murhaaja ja syrjäyttäjä.


Ja miksi.... ? 

Mikä ajoi tähän, että nämä kaikki lukuisat presidentit täytyi syrjäyttää maailmalla vallasta mm. ampumalla kuulat kalloon.Mikä sai aikaan sen, että Libyan johtaja Muammar Gaddafi piti mestata hengiltä.

No kun Gaddafi halusi perustaa Afrikkaan kultaan sidotun valuutan, jonka Libya laittaisi alulle. 

No tämä suunnitelma sai Rothschild suvun sekä näiden muiden maailman 13 rikkaimman pankkisuvun sisällä ns. paskat housuun ja he ensimmäisenä kostivat tämän suunnitelman Lontoossa 7. heinäkuuta 2005 räjäyttämällä muutaman bussin sekä metron aamuruuhkassa ja Israelin tiedustelupalvelu Mossad asensi räjähteet ja hoiti operaatiot.

Tämä oli suora viesti Lontoon pörssille, ettei heidän sallittu lähtevän tähän Libyan kultavaluuttaprojektiin mukaan, jollaista yhteistyötä oltiin jo alustavasti näytetty vihreää valoa Lontoon pörssistä.Mutta jos nyt kuitenkin mennään tähän itse asiaan, että milläkö näistä parasiitteista pääsisi parhaimmin eroon.

No ei siihen tarvittaisi mitään ihmeitä... 

Jos vaikka tämän planeetan väestölle talletettaisiin Bitcoin siirtoja sellainen 500 yksikköä, niin sen jälkeen jokaisella olisi vaikka nyt käytettävissään n. 1,6 miljoonan euron varat. 

Näitä ei sitten olisi edes pakko realisoida kerralla. Mutta jos tuon verran olisi paalua jokaisella tämän planeetan ihmisellä, niin se tuhoaisi nämä pankkiirisuvut kerralla. 

Se loisi tälle Rothschild pankkisuvun pyörittämälle keskuspankki pyramidihuijaukselle jo sellaisen paineen, että tuollaisella täydellä ostovoimalla tämän planeetan väestö pystyisi tuhoamaan nämä Rothschildien pankit yhdessä yössä vain realisoimalla noita Bitcoineja. 

Rothschildien pankkisuku sekä nämä muut keskuspankkihuijarit eivät voi sietää näitä Bitcoinien kaltaisia kryptovaluuttoja, joita he eivät pysty hallinnoimaan kuten he pystyvät keskuspankkeina hallitsemaan velkaan perustuvaa rahajärjestelmää.

Joten silloin kun tuon digitaalisen kryptovaluutan arvo on vain tällä valuutan omistajalla, niin tällöin nämä rikolliset keskupankit joutuvat hankalaan asemaan.

Tästä syystä Rothschildit alkoivat keinuttelemaan Bitcoinia vuosi sitten, kun he saivat sen kurssin laskemaan aina yli 15 000 eurosta aina vajaaseen 3000 euroon saakka. 

Tällä he halusivat saada aikaan ns. paniikkia piensijoittajien keskuudessa ja luoda heille sellaisen mielikuvan, ettei tämä Bitcoin sijoittaminen enää kannata jatkossa uudelleen.  

Tämän Rothschildien suvun päässä on aivan varmasti pyörinyt jo useaan kertaan se, että millä keinolla he pääsisivät eroon Trumpista ja salamurhankaan vaihtoehtoa ei varmasti olla jätetty pois kuvioista. 

Mutta ilmeisesti Trumpilla on aika hyvät henkivartijat, kun netissä on liikkunut jo viimeisen vuoden aikana lukuisia huhuja kuinka Trump olisi jo yritetty ainakin yli 4 kertaa murhata viimeisen vuoden aikana ja jos nämä tornihuhut pitävät paikkansa, niin näitä salamurhaajien toimeksiantajia lienee tuskin vaikea arvata.  

Tämä Rothschildien johtaman pankkisukujen mafian motiivi ei ole tehdä voittoja/rahaa, vaan tuo heidän toimintansa perustuu puhtaasti koko tämän Tellus-planeetan totaaliseen orjuutukseen.

Koska he ovat käytännössä luoneet sekä rahoittaneet tämän 1800-luvulta asti nousseen teollisen kapitalistisen kilpailuyhteiskunnan, joissa meidät ihmiset nähdään vain puhtaina lehmikarjana, jotka juoksevat sitten näiden pienten leivänmurusten perässä tekemässä työtä ja maksamassa veroja, joita todellisuudessa ihmiset maksavat näille maailman rikkaimmille mulkuille.

Mutta he eivät ole valmiita eroamaan vallastaan ja yrittävät taistella viimeiseen asti, jotta saisivat pidettyä yllä tämän heidän luomansa kapitalistisen orjajärjestelmän, jossa ihmisille ei sallita minkäänlaisia henkisiä vapauksia.

He sen sijaan inhoavat yli kaiken näitä ihmisiä, jotka ovat löytäneet heidän oman todellisen itsensä, eli ovat jo kyenneet ajattelemaan omilla aivoillaan. 

Näitä yksilöitä he sen sijaan pelkäävät yli kaiken, koska nämä ihmisyksilöt usein ovat sen verran rohkeita, että uskaltavat alkaa valistamaan myös muita ihmisiä, jos he sitten saattaisivat myös herätä tästä kollektiivisesta unesta.

Tästä sitten johtuu se, että miksi myös Suomen valtio on pakotettu mm. Naton ja CIA:n sekä muiden vastaavien organisaatioiden kautta vainoamaan näitä tietoisella mielellään heränneitä toisinajattelijoita ja mustamaalaamaan heitä valemediassa mm. Venäjän trolleiksi tai valtiota vaarantavaksi hybridi- tai kyberuhkaksi.

Natollahan on ihan omat sääntönsä heidän osalta, jossa tässä Naton käymässä kybersodassa sallitaan EU-kansalaisten tappaminen, jos se tehdään kybersodan sääntöjen mukaan.

Todellisuudessa jos näistä pankkiirisuvuista hankkiuduttaisiin eroon ja eristettäisiin heidät jonnekin autiolle saarelle, tai vietäisiin heidät lapioimaan lunta Siperian vankileirille. Niin tuon jälkeen tällä planeetalla olisi aika paratiisimaiset oltavat, jos tuo Illuminatille monopolisoitu pankkijärjestelmä palautettaisiin takaisin valtioille. Eli sallittaisiin jälleen valtioiden laskea liikkeelle omaa rahaa.

Tämä ei toisaalta tarvitsisi kuin vain pelkän rahareformin, eli rahauudistuksen. Mutta jos yksikin tällainen etenisi poliittiselle asteille, niin silloin jälleen tämä Rothschildien pankkiryöstösuku alkaisi itkemään ja raivoamaan siitä julkisesti, ettei tällaista rahauudistusta tulisi sallia millään hinnalla. Koska veisi toteutuessaan vallan tuolta samalta pankkimafia ja rikollissuvulta. Mutta mitä luulet, että ovatko nämä maailman rikkaimman pankkimafiasuvun edustajat onnellisia ? Kun tämä Simpsonit tv-piirretyn mr. Burnsin hahmossa on Simpsonien luoja Matt Groening käyttänyt mallinaan erästä pankkiiri Jacob de Rothschildia. 

Kummallakin on tuollaiset hyvin tunnistettavat pahat silmät ja aina tuollainen ivallisen paha irvailuhymy naamallaan. Mutta myös jos olet Rothschild suvun pankkiiri, niin silloin sinulla on niin suurta valtaa, että voit tökkiä sormella Walesin prinssi Charlesia. 

Tällaiseen käytöskoodiin ei edes kukaan britannian parlamentin jäsen saisi koskaan sortua, koska onhan tämä britannian kuningashuone varsinkin Englannissa miltei heti jumalasta seuraavassa asemassa.