http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, huhtikuuta 17, 2020

Saksalainen asianajaja haastoi Saksan valtion oikeuteen - Vangittiin mielisairaalaan 12.4.2020



Teksti: Teemu Vehkala

Saksalainen asianajaja Beate Bahner, joka on erikoistunut lääkeyhtiöihin kohdistuvana asianajajana haastoi Saksan valtion oikeuteen, koska hänen mielestään Saksan valtion määräämät rajoitukset koronaepidemiaan liittyen olivat Saksan perustuslainvastaisia.

Huhtikuun alussa Bahner laati julkisen vetoomuksen Saksan liittotasavallan korkeimman oikeuden tuomioistuimeen.

Vetoomus kuitenkin hylättiin pikaisesti Bundesvertfassungsgerichtissä 10.04.2020

Tästä ei mennyt enää kuin vain 2 päivää, kunnes Bahner vangittiin sunnuntai-iltana 12.04.2020 ja toimitettiin poliisin toimesta ilman oikeudenkäyntiä Saksalaiseen korkeimman turvatason psykiatriseen hoitolaitokseen, jossa hän joutui olemaan pitkän ajan epäinhimillisissä olosuhteissa.

Myös Saksan viranomaiset ovat vahvistaneet Beate Bahnerin vangitsemisen.

Bahner teljettiin sitten tämän erään korkeimman turvatason psykiatrisen laitoksen selliin.

Seuraavana aamuna häneltä kysyttiin, että olisiko hän valmis jäämään 6 viikon ajaksi tahdosta riippumattomaan pakkohoitoon.

Tähän hän vastasi, että "en vapaaehtoisesti". Tahdon nähdä oikeudellisen päätöksen tästä".

Sitä hänelle ei kuitenkaan suostuttu näyttämään tähän päiväänkään mennessä.

Bahner selitti vielä, että osasto jonne hänet siirrettiin on 25 ihmisen osasto, jossa hoidetaan vaikeita mielenterveyspotilaita, jollaiseksi hänetkin nyt luokiteltiin. Osastolla on myös osa rikollisia.

Mutta hän kertoi kuitenkin, että naiset olivat siellä hyvin ystävällisiä. Mutta hänen ystävänsä eivät pääse käymään siellä edes vierailemassa.

Bahner jatkoi vielä tuossa ääniviestissään, että nyt olisi jo korkea aika ymmärtää näiden 83 miljoonan saksalaisenkin, että minkälainen tyrannimainen järjestelmä tässä on salamannopeasti pystytetty valheilla ja petoksilla mitä suurimmalla feikkitarinalla ja pelon sekä paniikinlietsonnalla jostain koronaviruksesta.


Näin voi tosiaan käydä missä tahansa Eurostoliiton maassa.

Itse allekirjoittaneena voin tämän edelleen kertoa, että minulla kävi vähän tuollainen tilanne 16. helmikuuta 2011, kun jouduin Viking XPRS laivalla akuutin huumauksen kohteeksi, josta tie vei aina Kanta-Hämeen keskussairaalaan tahdosta riippumattomaan pakkohoitoon, jona aikana koko hoitohenkilökunta ei suostunut uskomaan mitään mitä siellä laivalla oli tapahtunut.

Vaikka tämä aine, jota sain kahvini sekaan oli tiettävästi sellainen todella vahva tutkimuskemikaali kuin Bromo dragon-fly, joka on teholtaan yli 300 kertaa LSD:tä voimakkaampaa ja trippi voi kestää n. 3 vuorokautta, niin viranomaiset kieltäytyivät viemästä minua verikokeisiin, koska sieltä taas olisi selvinnyt se, että pelattiinkin jo huumausaineiden kanssa.

Kun meille toisinajattelijoille viranomaiset merkitsevät vihollista, koska taas näille korruptoituneille vallanpitäjille taas me toisinajattelijat olemme heille jotain valtion suurimpia vihollisia, koska me näemme nämä valtion mädänneet yhteiskohdat ja kaivamme tämän kaiken epäkohdan ja paskan esille julkisesti.

Joten sen vuoksi jos meistä vaikka joku joutuu esim. murhayrityksen kohteeksi, niin poliisi joutuu silloin suojelemaan näitä tahoja, jotka ovat näiden likaisten operaatioiden takana kuten CIA, Mossad, Saksan tiedustelupalvelu BND tai SUPO jne. 

Vault 7 CIA leaks: Frankfurt hacking base, 'Pocket Putin', spying ...

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA:lla on jo pitkään sijainnut Saksan, Frankfurtissa vakoilukeskus, jossa kerätään vakoiludataa Euroopasta talteen.

Psychiatric′ prisoners want diagnoses reversed | Europe| News and ...

Psykiatrinen poliittinen mielipidevankeus on vakava ihmisoikeusrikos, johon ovat syyllistyneet niin Saksa, Ruotsi, Suomi, Norja, Tanska, Romania, Espanja jne. Ei ole melkein yhtään valtiota, joka ei olisi tässä likaisessa pelissä mukana.

Mutta Euroopan unionissa pelin henki koveni vuonna 2007, jolloin alettiin lyömään läpi tätä Lissabonin sopimusta EU-maissa.

Siinä vaiheessa Europol (EU:n Gestapo) alkoi jo ylläpitämään salaista tietokantaa EU maiden toisinajattelijoista.

Tämä salainen tietokanta on käytännössä sellainen, että se on Saksan tiedustelupalvelu BND:n lisäksi myös CIA:n sekä Mossadin ja britannian tiedustelupalvelu MI6:n avoimessa käytössä.

Sieltä löytyy eri EU maiden toisinajattelijoista paljon tietoja. Kotiosoitteet, työpaikat, henkilöhistoria, julkisuuskuva, poliittiset suuntautumisest, mahdolliset potilastiedot, matkustuskohteet, terveydentila, parisuhteet, sosiaaliset suhteet,  uskonnollisuus, sähköpostien salasanat jne. 

Lissabonin sopimus antoi Europolille nämä valtuudet suoraan.


Poliittinen mielipidevankeus EU maissa on edelleen tabu

EU ja EU:n komissio yrittää silti edelleen pestä kätensä näistä tapauksista, ettei muka olisi EU maissa poliittisia mielipidevankeja, joita pidetään lukkojen takana mielisairaaloissa.

Se johtuu siitä, että muuten koko EU:n uskottavuus menisi ja tämä kommunistisen Euroopan unionin käyttämät kidutusmenetelmät kantautuisivat julkisuuteen, että näissä EU maissa onkin kaikki nämä vuodet kidutettu ja pidetty poliittisia mielipidevankeja, joille on tehty hullun diagnoosit tekaisemalla poliittisista syistä.


Lähteet: https://www.welt.de/vermischtes/article207246011/Heidelberg-Anwaeltin-Beate-Bahner-in-Psychiatrie-eingewiesen.html

https://www.t-online.de/nachrichten/deutschland/id_87699240/corona-krise-polizei-bringt-coronoia-anwaeltin-beate-bahner-in-die-psychiatrie-.html

RT