http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, huhtikuuta 19, 2020

Jyrki Katainen toimi ennustajana: Euroopan unionin seuraava kriisi voi olla sotilaallinen hyökkäys



Teksti: Teemu Vehkala

Sitrasta hillotolppaviran EU-komissaarin kauden jälkeen saanut Jyrki Katainen toimi ennustajana Helsingin Sanomille, kun hän povasi nyt että kuinka Euroopan unionin seuraava kriisi voisi olla sotilaallinen hyökkäys.

Hän totesi myös samassa yhteydessä, että kuinka Suomen on maksettava velka pois.


Sitra on kehittämässä koronaviruksen varjolla EU/STASI kaltaista kännykkäsovellusta

Sitra on nyt mukana kehittämässä jo älypuhelimille suunnattua kännykkäsovellusta, joka olisi EU/STASI tyylinen kyttäyssovellus, jonka käyttöönotto perusteltaisiin koronalla, kun koronan liikkumisen ja kokoontumisen rajoituksia aletaan purkaa.

Eli tässäs kuulitte, että se ihmisten pakonomainen hallinta ei sen koronarajoitusten jälkeen enää palaisi ennalleen, koska nämä kontrollifriikit psykopaatit ovat jo päättäneet, että ihmisiä aletaan jahtamaan näillä kännykkäseurantasovelluksilla sen jälkeen.

Katainen sanoo vielä, että kuinka tämä kännykkäseurantasovellus voitaisiin tehdä niin, että viranomainen saa kaiken tiedon ihmisestä. Mutta nyt Kataisen mukaan kuitenkin etsitään tartuntaketjuja.

Katainen sanoi myös, että kuinka tulevaisuudessa maailma voisi olla vielä sellaisessa tilassa, että seuraava kriisi voisi olla sotilaallisen kriisin lisäksi jopa kyberhyökkäys.

Who would win in a war between Russia and the European Union? - Quora

EU:n yhteisen armeijan sotasuunnitelmat

Saksa on jo useita vuosia demarihallituksensa puolelta huudellut, että kuinka se haluaa perustaa EU:lle omat sotajoukot.

Saksan liittokansleri Angela Merkel tästä jo mainitsi.

Mutta siitä ei puhuta, että kuinka tämä Saksan johtama EU-armeija päätettiin perustaa jo 1950-luvulla käydyissä salaisissa Bilderberg-kokouksissa.

Uraani vedessä | Jalovesi Vedensuodatin

Tämä pullistelu Venäjän suuntaan liittyy vahvasti uraaniin ja siihen, että kuinka Venäjä on ominut itselleen maansa lukuisat uraanivarannot, joita tarvitaan mm. ydinpommien ydinkärkien valmistukseen.

Uraani-235 on tämä uraanin isotooppi, jossa atomin ytimessä on se 92 protonia aj 143 neutronia, joista saadaan valmistettua sitten näitä ydinpommeja.

Broken Arrows" - The World's Lost Nuclear Weapons

Ydinpommit ja ydinkärjet ovat äärimmäisen vaarallisia vehkeitä, jotka väärissä käsissä saattaisivat pystymään tuhoamaan koko planeetan, koska jos tuollainen ydinkärki vaikka osuu johonkin vaikka ydinvoimalaan, niin siinä voisi syttyä koko planeetan ilmakehä palamaan ja loppua happi koko planeetalta sen seurauksena.

Joten tästä syystä Valon Galaktisen liiton palloliittouma on ilmoittanut jo useasti, ettei ydinsotaa sallita heidän toimestaan tällä planeetalla, minkä takia he ovat joutuneet toimimaan tämän ydintuhon vartijoina.



Nämä ylläolevassa videossakin nähdyt palloliittouman alukset pelastivat koko planeettamme siltä pahimmalta ydintuholta, joka olisi muuten päättänyt kaiken ihmiselämän tältä planeetalta.

Mutta koska heilläkin palloliittouman puolella on vain rajatut oikeudet puuttua mm. ydinvoiman muodostamia uhkia. Niin taas jos EU:n Saksan johtama armeija haluaakin jossain vaiheessa lavastaa valehyökkäyksen Eurooppaan, josta se syyttäisi Venäjää.

Niin mikäli tällainen provokaatio tehtäisiin ilman ydinaseita, niin silloin palloliittoumalla ei olisi enää mitään valtuuksia keskeyttää näiden Saksan johtaman EU-armeijan täysin älyttömiä sotatoimia.

Kun nämä suurvaltojen väliset jännitteet ovat miltei aina näiden keskuspankkien johdon aikaansaamia tilanteita, joissa heidän tiedustelupalveluiden kuten CIA lähettämät agentit saavat missä tahansa päin maailmaa vaikka sisällissodan aikaan provosoimalla riittävästi, jonka he saivat aikaan mm. Jugoslaviassa näinä Jugoslavian hajoamissotina 90-luvulla.



Rothschildien sukua ja näitä muutamaa muuta maailman rikkainta pankkiirisukua kiinnostaa vain sotien järjestäminen, että he ensin järjestävät sotiville maille sotalainat. Mutta sodan hävinnyt maa maksaa sitten sotakorvaukset tälle sodan voittaneelle maalle.

Saksa onkin joutunut sitten olemaan I-maailmansodan maksumies ja joutui olemaan veronmaksajineen myös II-maailmansodan maksumies. 

Joten jos vielä kolmannenkin kerran Saksa haluaa hyökätä sinne Venäjälle keinolla millä hyvänsä, niin tiettävästi siinä taas kävisi niin, että Saksa joutuisi taas maksumieheksi veronmaksajineen.

Mutta EU on ollut jo tähän mennessä melkoinen triljoonien dollarien hillotolppa näille pankkiireille, että heillä on tavoitteenaan kerätä ensin sellaisen yli 40 triljoonan potti, jonka jälkeen he sitten alkavat hajoittamaan koko EU:n talouden, joka on jo nyt käynnissä.

Mutta kun he loivat tähän taustalle tämän valheisiin perustuvan eksosomeihin perustuvan feikkipandemian, niin sillä he saavat aivopestyä ihmiset luulemaan, että tämä olikin koronaviruksen syytä, että kaikki pienyrittäjät saatiin konkurssiin.

Nämä pankkiirit ovat niin julmaa porukkaa, että he eivät arkaile vielä tuhota koko sosiaaliturvajärjetelmän ja yrittävät sitten perustella, että "EI SIIHEN SOSIAALITURVAJÄRJESTELMÄÄN OLLUT ENÄÄ VARAA, KOSKA KORONAVIRUSEPIDEMIA".

Sitten he pankkiireina nauraisivat räkäisesti, kun näissä EU maissa työttömien mitta täyttyisi ja jouduttaisiin komentamaan EU maiden armeijat pitämään kuria ja järjestystä.

Mutta onhan Suomessakin jo tämä ISIS reservi sekä Marokon maanalainen armeija, että eivät ne Irakin armeijan prikaattikenraalit tänne miksikään turvapaikanhakijoiksi tulleet. Vaan he työskentelevät mm. CIA:lle sekä Mossadille.

Sillä näillä yksityisomisteisen Euroopan keskuspankin (EKP) omistajilla on täysi suunnitelma koko Euroopan kulttuuri-identiteettien täydellisestä tuhoamisesta ja siihen he yrittävät käyttää hyväkseen mm. ISIS terroristeja ja ISIS terrorismia.

Kun tämä feikkipandemia on nyt ensimmäinen vaihe ja sitten tulee toinen vaihe, josta he eivät ole vielä suostuneet oikein valottamaan, että mitä seuraavaksi on luvassa.

Sitten tulee tämän operaation kolmas aalto ja sen jälkeen tiettävästi vielä viimeinen vaihe, joka on neljäs aalto.

Että tällaisia pirulaisia he ovat ja yrittävät aina harhauttaa tiedoillaan, koska he omistavat täysin tämän länsimaalaisen valemedian CNN-kanavineen sekä tietotoimisto Reuters on myös Rockefeller Foundationinkin omistuksessa. 

Joten sieltäkin tuleva tieto on tiukassa disinformaation talutusnuorassa.

Mutta sinulla on heitä vastaan suurin ase silloin, jos sinulla on hereillä oleva mieli ja sitä vastaan he eivät voi enää taistella millään mitalla ja tämän vuoksi nämä globalistien roistot häviävät tämän koko pelin siinä vaiheessa, kun he eivät onnistu pakottamaan ketään ottamaan sitä Bill Gatesin tarjoamaa RNA-rokotetta.

Sen jälkeen kun he siinä epäonnistuvat, niin menee koko NEW WORLD ORDER heidän vessasta alas ja he häviävät tämän koko leikin ja sen he myös tietävät, koska tässä tapahtui jo kolektiivisen tietoisuuden heräämisaalto. Eli tämä kriittinen massa on jo nyt ylitetty ja siihen tarvittiin vain se vajaa 144 000 ihmistä, jotka onnistuivat tekemään silloin vähän aikaa sitten sen planetaarisen meditaation läpi, joka onnistui kohottamaan maan värähtelyä (Schumann resonanssi). 

Onko Suomi vapaa maa ?  Oletko sinä vapaa ? 

Ollaan siinä vaiheessa aika olennaisuuksien äärellä, jos kysyt itseltäsi, että oletko sinä vapaa ? 

Onko Suomi vapaa maa ? 

Se että jos joskus vuonna 1992 kesäkuussa Suomesta lähti silloinen pankkivaltuusto Britannian Kuningattaren huvijahdille päättämään, että Suomi liitetään Eurostoliittoon.

Jos nämä sielunsa Saatanalle myyneet päättäjät myivät samalla koko Suomen kansalaisten sielut näiden sieluttomien pankkiireiden velkaorjiksi.

Niin jos kuitenkin se salaisuus on siinä, että se vuonna 1947 solmittu Pariisin rauhansopimus on edelleen voimassa. Niin kuka sen sitten purkaisi pois, koska jos Suomi liitetään jonkun ulkopuolisen liittouman kanssa talousunioniin, niin sellainenkin kielletään siellä Pariisin rauhansopimuksessa. Joten tämä tarkoittaa sitä, että Suomi on ollut koko tämän 1.1.1995 ajasta lähtien olevan ajan laittomasti Euroopan unionissa.

Ja meillä ei ole edelleenkään sitä perustuslakituomioistuinta.

Että missä se viipyy ? 


Lähde: HS