http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, huhtikuuta 04, 2020

Korona kuolinluvut ovat lehdissä, mutta sairaalat ovat tyhjänä



Teksti: Teemu Vehkala

Näyttäisi kyllä siltä, että käynnissä on maailman suurin huijaus.

Saksalainen mies kävi jo viikkoja sitten katsomassa Berliinin suurimmassa sairaalassa, että näkyykö niitä koronapotilaita ja sairaala oli hiljainen kuin huopatossutehdas.

Nyt myös MIT:n biologi sanoi, että tämä koronaviruksella pelottelu tullaan muistamaan suurimpana huijauksena, jolla on onnistuttu tuhoamaan talousjärjestelmiä.

Kun se talousjärjestelmien tuhoaminen on tässä se Rothschildienkin pankkisuvun agenda.



Pääosin Rothschildien omistama The Economist lehden kantta koristaa nyt kuva maaplaneetasta, jossa on kyltti jossa lukee englanniksi CLOSED, eli SULJETTU.

Todellisuudessa nämä pankkiirit nauravat nyt räkäisesti, kun ihmiset on peloteltu koteihin ja he pelkäävät liikkua julkisilla paikoilla.

ICE vs. the Gestapo: A Comparison | Left Voice

Se tietää sitä, että tämä Illuminaatien eliitti haluaisi nyt kokeilla, että jospa ihmiset siellä Euroopassa ja EU-maissakin suostuisivat nyt tämän pelottelun varjolla luopumaan vielä niistä viimeisistäkin perusoikeuksistaan, että uudistetaan poliisivoimista Gestapo.

Eli nyt aletaan uudella maalla jo ottamaan betonieristeitä pois, joka oli järjestetty massojenhallintaoperaatiolla.

1.) Luodaan ongelma = Koronavirus kriisi

2.) Luodaan reaktio = Suomen hallitus tuo betonieristeet uudenmaan rajalle, jossa poliisi valvoo liikkuvia autoja

3.) Luodaan ratkaisu = Suomen poliisista tehdään EU:n Gestapo ja drone valvontaan aletaan panostamaan entistäkin enemmän.

Että poliisin kuvauskopterit voi lentää jatkossa sinunkin naamaasi, jos et ole riittävän varovainen.

Nythän se USA:n suurlähetystön CIA:n drone lentelee jo Helsingin taivailla matalemmalla, jolla on valkoiset siivet kuin Cessna pienkoneessa.

Drone strikes in Pakistan: laser or blunderbuss? | openDemocracy

Salaisen maailmanhallinnon märkä päiväunihan olisi, että he saisivat alkaa sieltä droneista tappamaan vielä joku päivä näitä EU maidenkin kansalsiaia, mutta tässä on tällainen harmillinen demokraattinen oikeusturva vielä tässä välissä jarruttamassa näiden psykopaattien halukkuutta sen totalitaristisen Uuden maailmanjärjestyksen toimintavaiheelle, jonka tulevaisuus on vain meistä kaikista kiinni, että suostummeko tällaiselle psykopaattimaiselle alistumiselle. 

Mutta Pakistanissahan USA:n armeija jokainen päivä toteuttaa CIA:n johdolla Pakistanin kansalaisten joukkomurhia, joita ammutaan hengiltä drone iskuilla.

Tiedäkkö, että ovatko he jotain CIA:ta vastaan kilpailevia paikallisia huumekauppiaita, joita vastaan USA ja CIA käy tuota huumeidenvastaista sotaansa. Kun CIA ja USA:n hallitushan ei siedä kilpailijoita edes kokaiinin välityksessä.


Suostutko kyykkyyn vai et

Mitään syytä pelkoon tässä ei silti ole, koska vielä tällä hetkellä nämä Suomenkin hallinnon toteuttamat toimet koskevat lähinnä vain liikenteen kontrollointia ja ihmisten liikkumisvapauksia.

Mutta nämä kontrollerit johtavat tätä ihmiskoetta tosiaan Lontoosta asti sellaisesta paikasta kuin MI6, joka on keskittynyt britannian tiedustelupalvelun ulkomaan salaisiin operaatioihin.

CIA:n agentit taas hääräävät sopivasti Kiinassa ja raportoivat Valkoiselle talolle, että miten virus on siellä edennyt jne.

Harvard professor accused of lying about ties with Chinese ...

Mutta valemedia kertoo CIA:n agentit aivan toisessa valossa mitä he oikeasti Kiinassa operoivat, koska tämä koronavirus operaatio oli alunperin Charles Lieber (kuvassa) nimisen Harvardin professorin heiniä, joka ilmeisesti tod. kilpimiehenä on nyt istumassa tutkintavankeudessa tämän koronaviruksen päästämisestä Kiinaan. koska Lieberin väitettiin toimineen koronaviruksen pääarkitehtina.

Tässä samalla myös pidätettiin kaksi kiinalaista miestä, joiden syytteistäkin voi lukea jotain Yhdysvaltain oikeusministeriön sivuilla.

Bill Gates: 'I didn't even want to meet Warren Buffett'

Microsoftin perustaja ja entinen pääjohtaja Bill Gates (kuvassa vasemmalla) ja miljardööri Warren Buffet (kuvassa oikealla) syytivät vuosia sitten rahaa koronaviruksen kehittämiseen yhteensä 46 miljardia dollaria, että rahaa on paukkunut melkoisesti.

Sisäpiiritietojen mukaan Gates kuitenkin erosi yllättäen Microsoftin hallituksesta jo nyt koronakriisin aikana.

Covid-19 viruksesta yritettiin kuulemma kehittää tappavampaa versiota, mutta operaatio kuitenkin epäonnistui, joka varmasti suututti näitä miljardöörejä suunnattomasti.

Pirbright institutessa kehitetty Covid-19 virus on vielä suunniteltu niin, että se tehoaisi fataalimmin juuri kiinalaisiin miehiin, koska sen motiiveina on myös saada Kiinan miespuolinen väestö sairaaksi. Koska tällä hetkellä juuri aasialaisilla miehillä on kuulemma riski saada se tartunta on 70-80 prosenttia suurempi, kuin naisilla.


Kyseessä on ihmiskoe

Kuten sen jo Ruotsin nykyinen terveysministeri sanoi, että kyseessä on tyhmä ihmiskoe.

Mutta tämä tilanne on myös päästänyt nämä ilmastohysteerikot ja ilmastofasistit aivan uusille urille, kun he pääsevät nyt jeesustelemaan ilmastonmuutoksesta näinä aikoina.

Ei sillä keinotekoisesti aiheutetulla koronavirus epidemia hysterialla ole kuin vain ilmastonmuutosta sen verran, että se nyt luo Suomen taloudelle niin kovan taantuman, että KELA on saanut jo nyt arviolta miljoonan työttömän reservin itselleen. Mutta aivan varmasti Tilastokeskus ei uskalla paljastaa Suomen tulevia työttömyyslukuja, että tämä valveuni Suomen hyvinvointivaltiosta voisi edelleen jatkua.




Sattui eilen kuin ihmeen kaupalla silmään tämä vuonna 2014 MTV Uutiset livessä ollut paneelikeskustelu (linkki), jossa Kimmo Sasi, Björn Wahlroos ja Erkki Tuomioja keskustelivat Suomen EU tilanteesta, että erotako vai ei.

Siellä sitten yleisössä eräs herrasmies esitti niin kovan kysymyksen n. kohdassa 49:39, että "entäs jos EU maat heittävät pyyhkeet kehään ja tämä kaatuu".

Tähän vastasi ensin Kimmo Sasi sanomalla näin:




Sitten siihen vastasi Erkki Tuomioja näin: 



Wahlroos vastasi näin:



Eli nuo poliitikot ja pankkiirit tietävät, että miten suunnattomat kustannukset tästä EU:sta on olleet. 

Mutta kun pankkiireilla tutusti niitä miljoonia on riittävästi otettu salaa asiakkaiden tileiltä ryöstämällä omiin taskuihin, niin tästä ponzi-huijauksesta tuli sotateollisuuden takia sellainen menoerä EU:lle, että sen maksaminen tulisi olemaan niin suurta, että tämä koko järjestelmä romahtaa aika pian.

Kimmo Sasi taas väitti, että näin on aina käynyt ja tulee käymään, emmekä me sille voi mitään.

Itsenäisyyspäivänä ikkunalle sytytetään kaksi kynttilää – tiedätkö ...

Että kun nämä vuonna 1992 silloisen Tasavallan Presidentti Mauno Koiviston johdolla kokoontuneet pankkivaltuuston jäsenet sekä muut kutsuvieraat silloin salaisessa neuvonpidossa päättivät liittää Suomen laittomin keinoin EU:n jäseneksi, koska se oli vastoin vuonna 1947 solmittua Pariisin rauhansopimusta.

Näin ollen Suomen EU jäsenyys on ollut laiton aina vuodesta 1995 lähtien näihin päiviin saakka ja se voisi mahdollisesti helpottaa Suomen lähtöä EU:sta.

Dollar climbs as weak German data dents euro

Mutta annas kun kerron sinulle yhden salaisuuden, joka on EU tasolla edelleen valtionsalaisuus.

Sillä nämä Suomeen 2000-luvun alussa käyttöön otetut eurot ovat todellisuudessa olleet Saksan markkoja, jotka vain hämäystarkoitukseksi luotiin euroiksi.

Tämä on ollut koko tämän ajan kommunistisen EU:n yhteisvaluutta, jonka kustannukset ovat olleet Suomen valtiolle 1.1.1995 lähtien melkein 1700 miljardia dollaria.

Että se summa kun nyt jaetaan nykyisellä USA:n dollarin kurssilla, niin se tekee n. 1600 miljardia euroa.

Suomen nykyinen väkiluku on nyt 5,513 miljoonaa

Tämä velka kun jaetaan Suomen nykyisen väestön kesken, niin se tekee jokaisen Suomen kansalaisen maksettavaksi n. 290 000 euroa. 

Tuolla summalla saisi jo jonkinlaisen omakotitalon ihan pääkaupunkiseudulta jo.

Mutta tuon verran rahaa kusettivat jokaiselta Suomalaiselta nämä Wall Streetille rekisteröidyt pankkiirit rahaa ja nämä koijarit pitävät mm. meitä niin tyhminä, että meidän tyhmyys sallii heille sen, että he huijaavat pankkiireina Suomen kaltaisilta rikkailta valtioilta kaikki rahat, jotta nämä monikansalliset yhtiöt pääsevät ryöstämään tämän maailman rikkaimpiin kuuluvan maan Suomen luonnonvarat.

Mutta paperilla tämän maan omistukset ovat jo luvattu näille huijareille ympäri maan, koska he käyttävät tämän maan luonnonvarojen ryöstämiseen helppoja keinoja.

Sveitsin BIS-pankilla on holveissaan näitä videonauhoja, joilla meidän entiset ja nykyiset ministerit ovat hieman humaltuneena päätyneet sänkyyn ja tehneet vaikka mitä perverssiä. 

Tällainen nauha voidaan sitten laittaa sinne Sveitsin BIS-pankkin tallelokeroon, jonka avulla Suomen valtion velkasuhdetta on saatu nostettua aina näin ylös, että valtionvelka on jo sen melkein 110 miljardia euroa.

Tämä huijaus perustui vain sille, että sinä et tiennyt miten rahajärjestelmä toimii ja nämä Suomen Pankissa toimivat virkamiehet lahjottiin luovuttamaan Suomen Pankin itsemääräämisoikeus pois yksityisille pankeille, jotka sitten loivat Saksan johdolla tämän himmelin nimeltä EU. Joka mahd0llisti näinä 1995-2020 vuosina tämän historian suurimman pankkiryöstön, joka on tehty ikimaailmassa Euroopan maissa vielä samanaikaisesti.

Nämä Euroopan keskuspankkien ryöstäjät eivät kuitenkaan tarvinneet tässä keskuspankkien ryöstökeikassa yhtään asetta tai edes panssarivaunua. 

Heidän paras aseensa tämän Euroopan suurimman ja laajimman pankkiryöstön toteuttamiseen oli VELKA. Koska Euroopan unioniin liittyneet valtiot luovuttivat keskuspankkiensa rahanluontiokeuden Frankfurtin talouskeskukseen Euroopan keskuspankille, joka alkoi sitten myöntämään valtionlainoja Suomenkin Pankkiin heti siitä lähtien, kun Suomi liittyi Euroopan unionin jäseneksi.

Näillä pankkiireilla EKP:ssa (Euroopan keskuspankki) on ollut käytössään aina ammattikonsultteja, jotka ovat kylmiä bulvaaneja neuvottelemaan sopimuksia eri maiden pankinjohtajien kanssa ja yleensä jos näihin hämäriin diileihin ei suostuta, niin siitä seuraa miltei automaattisesti se, että nämä Deep Staten lähettämät bulvaanit laittavat CIA:n shakaalit asialle, jotka yrittävät tappaa näiden sopimuksista kieltäytyvien maiden johtajia. 

Näitä keinoja USA:n hallinto on CIA:n puolella käyttänyt jo iät ja ajat, eikä tuollainen talousneuvottelu ole paljon siitä Italian mafian käymästä neuvottelusta liikkeiden harjoittajien kanssa kaukana.

Kuten olen täällä jo useita kertoja sanonut, niin tämä Deep Staten varjohallitus on rikollisporukka, jotka käyvät myös toisiaan vastaan sotaa. 

Siellä kun on se maailman 13 varakkaita sukua, joiden valta sekä varallisuus on jotain niin käsittämättömän suurta, että siinä kalpenee jo Bill Gateskin näiden rinnalla, kun Rothschildeilla on hallussaan pelkästään kultaa jo yli 500 000 kuutiometriä.

Nämä samat kontrollerit omistavat myös median, joka syöttää ihmisille päivittäin pelkopornoa, jonka avulla nämä kontrollerit saavat pidettyä maailman väestön pelossa.

Pelko on heille se keino, jolla he saavat ihmiset pysymään ruodussa ja siinä tilassa ihmisten perusoikeudet on kuulemma helppoa viedä pois ja tästähän se Adolf Hitler myös puhui noina natsisaksan nousun aikoina.

Mutta taitaa kuitenkin käydä niin, että tämäkin virusepidemia ja operaatio meni suutariksi ja päätyy varmaan Warren Buffet ja Bill Gates raivoamaan jonnekin sisäisiin palavereihin keskenään, että kuka oli vastuussa tästä, että tämä pelotteluoperaatio ja hysteria kuivuikin kokoon, kun fasistista maailmanjärjestystä ei saatu vielä vietyä täysin toimintavaiheeseensa.

Vatikaanihan tätä maailmanjärjestyksen operaatiota myös haluaa ajaa eteenpäin tuolla lailla, joka tulisi sitten tulevaisuudessa lakkauttamaan vielä kaiken omistusoikeuden. 

Mutta sopii kokeilla, kun elämme jo niin teknokraattisia aikoja, että jo lapsilta kun viet nykyaikana sen älypuhelimen pois, niin heille saattaa tulla melkoisia vierotusoireita.

Feodalismi tulee latinan kielen sanasta feudum ja sillä tarkoitetaan tätä keskiajan sotilaallista ja hallinnollista aikaa, joka oli myös taloudellinen järjestelmä.

Feodalismi kehittyi n. Länsi-Rooman hajoamisen jälkeen 700- ja 800-luvuilla.

Feodalismi on ollut näillä Illuminaateilla hyvin ihannoitu valtakäsite.

Jo vuonna 2011 arvostettu ekonomisti Charles Gave vertasi euroalueen ja EU:n eurokratiaa ammoisen Neuvostoliiton hirviömäiseen teknokratiaan.

Gaven mukaan jo tuolloin ennen pitkää demokratia ottaa lopulta vallan takaisin eurokratialta.

EU-maiden työttömyyslukemat alkavat huutamaan HOOSIANNAA jo nyt ja tämä voi vielä johtaa EU:n talousjärjestelmän totaaliseen tuhoon ja nämä sieluttomat pankkiirit, jotka myivät sielunsa jo sille Luciferille miljoonista euroista ja vallasta, niin he eivät tunne minkäänlaista myötätuntoa näitä itsemurhia tehneitä yrittäjiä kohtaan, joilta he ryöstävät talot ja tuhkatkin pesästä.

Menossa on puhdas kansanmurha ja jos et vielä näe tätä tilannetta, niin nyt olisi jo vihdoin se korkea aika herättää se nukkuva mieli siitä useita vuosia kestäneestä valveunesta. Koska tämä planeetta on nyt niin suuressa valmiustilassa, että teitä heränneitä kansalaisia tarvitaan mm. auttamaan tässä prosessissa, jossa Suomi viedään nyt EU:sta ulos.

Islanti teki sen 2009-2010

Ja niin teemme mekin.

Mutta nämä eduskuntapuolueet eivät tähän oikein pysty ja uskalla, koska he nuolevat sitä CIA:n hillotolppaa puheenjohtajiensa voimalla.

Vaan siihen tarvitaan nyt teitä aktiivisia Suomalaisia.




SUOMI LÄHTEE ULOS EU:STA 

JOS SINÄ TAHDOT NIIN

Näin on näreet ja tiedättekös, että kuinka nämä Suomen valtion tuhonneet mädättäjäministerit ja hillotolppamiehet pelkäävät tätä tulevaa kansannousua jo nyt niin paljon, että varaavat varmaan ne ensimmäiset pakolentonsa ulkomaille, sitten kun ne pankit täällä kaatuilevat.

Sillä he eivät halua olla katsomassa, kun Suomen kansalaiset palauttavat täällä itsenäisyyden takaisin Suomeen ja Suomalaisille, koska tässä on myös korkeimmat voimat pelissä ja tämä Suomen itsenäisyys on korkeimpien voimien käsissä.

Tätä maata ei tulla koskaan alistamaan minkään Saksan tai muun pankkikusettajamaan alaisuuteen. Koska tämä EU jo osoitti, että miten suuri huijaus se oli ja miten kalliit kustannukset siitä koitui meille.

Että se ei ole enää sen arvoista, että näille pankkihuijareille täytyisi meidän lasten lasten sormi tarjota, joilla he vievät heidänkin käden mukanaan.

Brittilehti The Telegraph nosti esiin Suomen Fixit-mahdollisuuden ...

Joten Saksa rakentakoon oman liittovaltionsa yksin. Mutta tämä maa ei siihen taloushuijaukseen enää liity.