http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, huhtikuuta 10, 2020

Globalistit eivät pidä yksityisyrittäjistä

Germany′s ′money for nothing′ experiment raises basic income ...

Teksti: Teemu Vehkala

Nämä Euroopan keskuspankin (EKP) omistavat globalistit eivät pidä yksityisyrittäjistä.

Koska nämä yksityisyrittäjät luovat palveluitaan siellä missä heillä on liikekiinteistöjä.

America's Dwindling Power. Your Trip Through the American Empire ...

Mutta nyt pankkiglobalistit pääsivät ottamaan kovat keinot käyttöön, kun se saivat aikaiseksi tämän koronakriisin, jonka aikana lukuisia pienyrittäjiä tullaan julistamaan konkurssiin.

Kun nämä monikansalliset yhtiöt eivät pidä kilpailijoista.

Quotes about Multinational Corporations (48 quotes)

Pitkän uran poliitikkona tehnyt demokraattipoliitikko ja lakimies Jerry Brown sanoi jo vuosia sitten, että kuinka monikansalliset yhtiöt pitävät kontrollia ja omistavat poliitikot.

The Role of Multinational Corporations in Promoting European ...

Joten jos F1-kuljettajillakin on ne heidän sponsorit siinä ralliasusteessa, niin minusta tasapuolisuuden nimissä myös kansanedustajienkin puvuissa pitäisi vähintäänkin olla näiden heidät lahjoneiden suuryhtiöiden logot.

Jo vuonna 2012 Helsingin-Sanomat tutki, että monet suuryhtiöt maksavat hyvin vähän veroja Suomeen.

Kuten suuret suomalaiset vientiyhtiöt myöskään eivät maksa juuri yritysveroja Suomeen.

Vuonna 2012 mm. Nokia, Metso ja Nokian Renkaat eivät maksaneet vuoden 2010 verotuksessa käytännössä yhteisöveroa ollenkaan.

Vanhuspalveluistaan tunnettu riistoyhtiö Esperi Care on ollut jo viimeiset 3 vuotta nollilla yhteisöverojen osalta, kun sen emoyhtiö Esperi Care Holding ei ole kolmen vuoden ajalta yhteisöveroja Suomeen ollenkaan.

Tämänkaltainen taloudenhoito näiden yhtiöiden osalta on parasiittimaista, joka tuhoaa Suomen valtion. 

Mutta kuntien ja kaupunkien veronmaksajien rahat kyllä kelpaavat kaikille näille suuryhtiöille, joiden johtajistoa lahjotaan näillä jokavuotisilla yritystuilla, jotka ovat enimmillään jopa satojen miljoonien eurojen potteja, jotka sitten suuryritysten johto jakaa hillotolppina eteenpäin mm. poliitikkojen lahjontaan.


Palkansaajat vaarassa

Olen aivan varma siitä, että kun tämä maailman varjohallinnon keinotekoisesti järjestämä KORONA-SHOW saadaan rauhoitettua, niin jossain vaiheessa nämä Suomen korruptoituneet ammattiyhdistysliikkeet aloittavat palkkojen leikkaustoimet. 

Monikansalliset yhtiöt pankkiireineen lahjovat näitä ammattiyhdistyksiä jo nyt mm. CIA rahalla toteuttamaan kohta nämä rankat palkkojen pudotukset.

He tulevat perustelemaan sitä kohta tarjottavaa 30 prosentin palkanpudotuksia lukuisille eri aloille ja aikovat murskata näiden lukuisten alojen palkkauksen sen jälkeen pysyvästi tuolla 30 prosentilla.

Tästä tulee sitten se lopullinen kapina, kun nämä mediaanituloiset työläiset tajuavat, että heidän elintasonsa ollaan ryöstämässä pois näiden Suomen hallintoon pesiytyneiden roistojen toimesta.

Se on kyllä totta, että tämä keinotekoisesti pankkiirien ja sen muun koplan aikaansaama Korona-kriisi kyllä on alentanut Suomen bruttokansantuotetta sekä talousjärjestelmää, mutta se ei pidä paikkaansa, että sitä taloutta ei enää saataisi pysyvästi takaisin ennalleen.

Kun pelin henki on se, että tämä euron valuuttajärjestelmä olisi eliitin tarkoitus tuhota jonnekin heinäkuuhun 2020 mennessä. 

Näin arveli brittiläinen tunnettu kirjailija ja luennoitsija David Icke, joka on jo yli 30 vuotta kirjoittanut kirjoja sekä pitänyt luentoja näistä samoista aiheista, joista olen myös allekirjoittaneena pitänyt jo yli 15 vuotta täällä blogissa mölyä.

Difference between Dictatorship and Fascism | Dictatorship vs Fascism

Tällä hetkellä käynnistyi jo Uuden Maailmanjärjestyksen (NEW WORLD ORDER) fasistinen toimintavaihe, jonka tarkoitus olisi nyt lisätä poliisivaltion meininkiä ympäri maailman.

Niille jotka eivät tiedä, niin Euroopan union on jo siitä Lissabonin sopimuksesta lähtien ollut fasistinen diktatuuri.

Se käytännössä tarvitsee enää sen sotahullun diktaattorin sinne Saksaan johtoon, niin jos he alkavat rakentamaan sitä liittovaltiota, niin sitten he aloittavat EU:n yhteisen armeijan kokoamista.

Tämä on taas huippusalaista tietoa, että kuinka EU:lla olisi myös liittovaltion kehityksessä avata myös nämä Kiinassa jo käytössä olevat uudelleenkoulutusleirit, joissa kansalaisia määrättäisiin saamaan ideologista oppia ja käyttäytymisen ohjausta.

Eli jos et tätä fasistista EU:ta tarpeeksi rakasta ja suostu olemaan kuulijainen tälle järjestelmälle, niin voisit vielä tulevaisuudessa joutua näille Saksan rakentamille uudelleenkoulutusleireille.

Uiguurinainen ja mellakkapoliiseja.

Kiinahan vielä muutama vuosi sitten kiisti näiden uudelleenkoulutusleirien olemassaolon.

Siellä siirretään näitä ihmisiä näille leireille, joiden Kiinan Tasavallan hallitus epäilee altistuneen ääriajattelulle. Mutta Kiinan Tasavalta perustelee leirien käyttöönottoa terrorismilla.

MIND'S PRISON — Steemit

Vapauttakaa mielenne karanteenista

Tässä maailmanlaajuisessa henkisessä heräämisessä ehkä tärkein asia on saada vapautettua mielensä siitä psykologisesta karanteenista, jossa valtaosa meistä edelleen elää.

Eli uskoo vain itsensä ulkopuolisiin auktoriteetteihin, kuten TV-uutisiin, joita pelon voimalla pitävät yllä ja tuo mielen psykologinen vankila on se matriisi (Matrix), joka pitää näitä ihmisiä tuossa valveunessa, jota he nimittävät omaksi todellisuudekseen.

Tämä ihmismieleen kohdistettu aivopesu aloitetaan jo viimeistään esikoulussa, mutta tämä länsimaalainen mädätetty peruskoulujärjestelmä viimein suorittaa sen viimeistelyn tässä aivopesussa, jossa koululaitoksen pääasiallinen tehtävä on aivopestä lapsesta tuleva veronmaksaja, joka hoitaa vain leiviskänsä, eikä kyseenalaista mitään ulkoisia auktoriteetteja.

Alec Benjamin - Mind Is A Prison (Lyrics) - YouTube

Peruskoulujärjestelmän toinen tavoite on myös saada lapsi kiintymään koulujärjestelmään, ettei hän enää kiinny kotiinsa, jolloin lapset eräällä tavalla jo ulkoistetaan tämän valtion järjestelmään kilpailemaan toistensa kanssa ensin niistä koulunumeroista, jonka jälkee sitten tie käy ylempiin opintoihin lukioon ja mahdollisesti vielä yliopistoon tai ammattikorkeakouluihin.

Tämän kilpailumentaliteetin tärkein asia on aina pitää nämä lapset sekä aikuiset tuossa samassa epäterveessä ympäristössä, joka eristää ihmiset toisistaan ja pitää heitä toistensa kilpailijoina, vaikka todellisuudessa jokainen ihminen on samanarvoinen ihmisolento.



Vasta sitten kun tajuat, ettei elämä ole mikään matka, jonka tarkoitus olisi päättyä suureen menestykseen.

Alan Watts vertasi sitä musiikkiin, jonka periaate on soittaa musiikkia tai tanssia.

Niin ei musiikissakaan homman periaate ole siinä, että keskityttäisiin jonkun sävellyksen viimeisiin tahteihin, jossa tulisi se loppuhuipentuma, koska muuten ihmiset jonottaisivat jopa konsertteihin vain sen takia, että kuulisivat jonkun teoksen viimeiset tahdit.

Mutta tämä läntinen koululaitos on aivopessyt ihmiset sellaisiksi, että he aina usein olettavat elämän olevan vain jatkuvaa kilpailua ja hengissä selviämistä laskujen sekä työpaikkojen kanssa, joista sitten täytyy vielä kilpailla muiden kanssa. 

Siis faktahan on se, että jos nämä monikansalliset yhtiöt ja yksityisomisteiset Wall Street pankit lopettaisivat tuon ahneen vallanhimonsa sekä suunnattoman rahanahneutensa, niin he voisivat tehdä meistä jokaisesta maailman ihmisestä miljonäärejä yhdessä päivässä ja koko planeetta voisi siitäkin huolimatta pyöriä entiseen malliin.

Mutta koska tämä heidän luomansa talousjärjestelmä perustuu palkkaorjien hyväksikäytölle, niin tämä tuhokapitalistinen malli tuottaa näille huijareille eniten taloudellista pääomaa.

Workers out on the streets as massive job cuts bite at giant ...

Kapitalistisen evoluution kehitys oli alussa puhdas orjuus... Sitten tuli kuvioihin palkkaorjuus.

Saksan pankkien omistajat ovat jo laskeneet, että miten suunnattomia voittoja he tulisivat käärimään sillä, että tuon Saksan perustaman liittovaltion käytettävissä olisi EU-maista yli 100 miljoonan työttömän orjatyöreservi, joita Saksaan sitten perustettu kommunistinen työvoimatoimisto voisi alueittain määrätä vaikka pelloille töihin ilman palkkaa.

Maaorjat sitten saisivat vain paikallisen KELA:n tuet kuten ennenkin ja hikoilisivat näille Saksalaisille suuryhtiöille orjina.

Vai menisitkö mielummin KELA:n tuilla sinne Mersun tehtaalle hommiin ? 

Suomen hallitus on viime vuosina harjoittanut laitonta orjakauppaa työttömillä, vaikka on ollut Suomen perustuslainvastaista teettää palkatonta työtä kenelläkään.

European leaders are fighting to protect their union against US ...

EU on nyt hajonnut ja Saksa ei vieläkään suostu sitä myöntämään, koska tämä pankkien pienyrittäjien putsausoperaatio on vielä kesken.

Se on brutaali ryöstö ja kansanmurha, koska nämä lukuisat konkurssiin julistetut pienyrittäjät tullaan jättämään täysin tyhjän päälle.

Starbucks court ruling deals blow to EU tax break fight - Business ...

Tämä saattaa sitten tietää sitä, että siellä missä oli ennen niitä pienyrittäjien kahviloita, on muutaman kuukauden päästä pelkkiä Starbucks kahviloita.

Oispa rahaa..

Suomen Pankki pystyisi palauttamaan markat vaikka heti, mutta se tarvitsisi vain eduskunnan hyväksynnän EU erosta.

Sieltä vaan täytyisi sitä ennen heittää nämä kaikki monikansallisten yhtiöiden lahjomat hillotolppamiehet pihalle ja sen vuoksi tämä nykyinen Suomen hallinto ei ole millään tavalla kelvollinen toteuttamaan tätä Suomen kansan vaatimaa EU eroa.

Jos pelkästään tämä eräs Helsingissä, Turussa ja Tampereella vaikuttava poliitikkojen pedofiilirinki jäisi kerralla kiinni, niin sieltä putotaisi politiikasta sekä suuryhtiöiden johdosta niin suuria nimiä, että se olisi koko Suomelle järkytys nähdä, että minkälaista peliä täällä on pelattu.

Mutta Suomen keskusrikospoliisi (KRP) on ollut hiljaa myös siitä Veijo Baltzar tutkinnasta. 

KRP on myös ollut hiljaa tästä toisestakin pedofiilirinki tutkinnasta.

Kun katsos pedofilia ja pedofiiliringit ovat jo hyvin kauan kuuluneet Suomen poliittiseen järjestelmään.

Sillä kun nämä ulkomaalaiset tiedustelupalvelut mm. pystyvät kiristämään Suomen poliitikkoja, yritysjohtajia ja ministereitä.

KRP sanoi jo viime vuonna, että kuinka tämän erään pedofiiliringin joka toimii Suomessa on ollut 99 kontaktia ympäri maailmaan.

Rikosilmoituksia tästä tapauksesta tehtiin 22, joista syyttäjälle päätyi 16 rikosilmoitusta. Lopuista tutkinta on keskeytetty tai on vanhentunut ja tämä vanhentumisaika on älytön, että kuinka 6-15 vuotiaisiin poikiin kohdistuneet seksuaalirikokset voisivat vanhentua milloinkaan, koska ne tuhoavat lapsen elämän pysyvästi.

Se on myös nähty, etteivät nämä valtionhallintoon ja Suomen hallitukseen pyrkyröineet pedofiilit kykene pitämään edes Suomen valtion velkaa puhtailla vesillä, koska nämä rikolliset ovat myös sekaantuneet pimeään lapsi ja ihmiskauppaan (eng. human trafficking).

Social Issues - Human Trafficking - The Lutheran Church—Missouri Synod

Nämä kansainväliset pedofiiliringit kidnappaavat lapsia Euroopassa joka vuosi.

Kokoomuspuolueella on myös historiaa prostituutiokaupasta Helsingissä.

Mutta myös muilla isoilla puolueilla on edelleen puolueidensa edustajille omat yksityisbordellit käytössä Helsingissä.

Kotkassakin pyöri aikanaan Bordelli, jonka vakioasiakkaita olivat paikallinen kuntapoliitikko.

Nykyään tällaisina Bordelleina toimivat Helsingissä ainakin Omena hotelli, jossa Helsingin järjestäytyneen rikollisuuden sutenööreille työskentelevät naiset työskentelevät.

Yle: Tässä talossa pyöri Suomen tunnetuin bordelli ...

Monet poliitikot kuuluvat näihin kuvioihin siltä osin, että käyvät näissä paikoissa puolueidensa kustantamana ja usein näissä paikoissa on asennettu salakuvausjärjestelmä, jolla saadaan mahdollistettua, että poliitikkojen käynnit filmataan salaa nauhalle. 

Joten voi jonkun ministerin tai kansanedustajan mielipiteet yhtäkkiä vaihtua missä tahansa asiassa, kun SUPO tulee kertomaan, että heidän poliittinen aktinsa on päätynyt näille salakuvausnauhoille ja Seiska lehden omistaja Allerkustannus olisi mahdollisesti kiinnostunut niiden julkaisemisesta.

Sillä poliittinen kiristys ei ole mikään uusi juttu noissa likaisissa kuvioissa.