http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, huhtikuuta 22, 2020

Ex tennisässä Marat Safin: Koronavirus on juoni saada rokotettua ihmiset mikrosiruilla

Marat Safin

Teksti: Teemu Vehkala

Nyt alkaa tapahtua, kun näitä suuria nimiä alkaa uskaltaa avata suunsa tästä mitä on käynnissä.

Nyt Venäläinen ex tennistähti Marat Safin sanoi suoraan, että hän uskoo koronaviruspandemian olevan asia, jonka yksi ja ainoa tavoite on saada ihmiset rokotettua mikrosiruilla.

Safin on puhunut näistä asioista avoimesti omalla Instagram-tilillään ja niistä kertoi jo mm. espanjalainen lehti nimeltä abc.es.

Safin ei kuitenkaan väitä uskovansa siviilisaation päättymiseen, vaan hänen mukaansa tässä siirrytään nyt seuraavaan vaiheeseen, joka on sirujen asentaminen ihmisiin.

Kun tennismieheltä taas kysyttiin uskooko hän siihen, että maailman johtajat Venäjän ja Yhdysvaltain presidentit sekä Saksan liittokansaleri Angela Merkel tässä salaliitossa mukana, niin Safin vastasi että mielestäni on olemassa "miehiä", jotka ovat isommassa asemassa kuin kaikki nämä maailman johtajat. Nämä tahot ovat henkilöitä, jotka hallitsevat käytönnössä maailman rahavirtoja ja ovat maailman todellisia omistajia.

Sitten kun Safinilta kysyttiin, että ovatko nämä mystiset miehet tämä niin kutsuttu "varjohallitus".

Niin tähän kysymykseen Safin vastasi, että "heitä voi kutsua, millä nimellä kukin haluaa. Heillä on valtavasti vaikutusvaltaa, emmekä edes tiedä, että he ovat olemassa".

Suuria nimiä alkaa nyt heräämään joukolla ja avaavat sanalliset arkkunsa

Tämä on aivan loistavaa, että Safinin kaltainen urheilupersoona uskalsi ottaa tämän asian esille ja mikäli nyt myös nämä muutkin julkisuudenhenkilöt uskaltaisivat ottaa puheeksi nämä asiat, niin sitä suuremmaksi alkaisi käymään se tähän maailman salaiseen varjohallintoon kohdistuva vastapaine.

Valemedia ei voi tässä vaiheessa enää muuta kuin räkyttää ja alkaa todennäköisesti mustamaalaamaan Marat Safinia tämän seurauksena. 

Mutta yleensä jos nämä julkisuudenhenkilöt uskaltautuvat lähteä totuudentorviksi, niin heitä vastaan yleensä hyökätään suurella voimalla ja sitä varten nämä valemediatalot voivat lanseerata pelkkiä useita kuukausia kestäviä mustamaalauskampanjoita, joiden pääasiallinen tavoite on tuhota näiden henkilöiden maine sekä uskottavuus keinolla millä hyvänsä.

Safin taas on tällainen henkilö, joka uransa aikana ehti lyödä tennispalloa niinkin hyvin, että ehti tienaamaan 14 miljoonaa dollaria.

Että jos hän on onnistunut elämään säästeliäämpää elämää kuin nämä Venus ja Serena Williamsin siskokset (oikeasti veljekset), niin kenties Safin on onnistunut myös sijoittamaan miljoonansa hyvin.

Angela Siniwaara🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮🇫🇮Commentary on Twitter ...

Valtamediasta on tullut valemedia ja se on alkanut viime vuosina erityisesti menettämään asemansa "vallan vahtikoirana".

Koska valheilla on aika vaikeaa lähteä turvaamaan mitään korruptoitunutta valtaa.

Koska valheilla on tapana lopulta paljastua.

Totuus onkin näinäkin vaikeina aikoina se niin suuri tietoisuuden valon majakka, että sillä valolla me voimme häikäistä nämä valemedian valheiden levittäjät sokeaksi valheilta.

Sillä on tämän totuuden valon spektri niin häikäisevä, ettei sen avulla mitkään valheet valemediassa enää pysy salassa. Joten valitse totuus ja pysy totuudessa sekä etsi sitä, niin sen kyllä aina löydät, kunhan vain ensin osaat hiljentyä sisimmässäsi ja tavoittaa tuon sydämen äänen, joka johtattaa sinut sen totuuden oikeille jäljille.

Valemedian ääni taas perustuu pelolle ja siinä värähtelyssä toimivat vain pimeyden pelkoenergiat sekä vihan tummat vivahteet. Näillä keinoilla sitten näillä varjohallituksen rikollisilla on ainoat keinot hallita ihmisiä tämän luomansa palkkaorjuuden ohella.



Maailman terveysjärjestö WHO jäi jo valheistaan kiinni, kun se valehteli koronaviruksen kuolinluvuista prosentuaalisesti. Väittivät, että kuolleita olisi jo useita prosentteja, vaikka todelliset luvut olivat vajaat 0,2 % 

Tässä nyt taitaa myös muutama muukin julkisuudenhenkilö avata kohta suunsa ja kertoa myös tämän totuuden tästä KORONA-pandemiasta, että sen tavoite on saada ihmiset rokotettua mikrosiruilla, jotta tämä Bill Gatesin ja Microsoftin ajama ID2020 hanke saataisiin lopulta käyntiin.

Mielen vapaus

Se on asia joka sinullakin on käytettävissäsi.

Voit siis päättää, että uskotko enää valemedian juttuihin, vai vapautatko mielesi kaikelle muulle luovalle toiminnalle.

Jos nyt näistä virusepidemioista vielä sen verran avautuisi, että kyllä tässä tällä planeetalla maailmassa leviää tällä hetkellä yksi erittäin suuri virus, joka leviää nyt vauhdilla ihmiseltä toiselle ja sitä varten täytyy aina eristää ihmisiä toisistaan ja sen viruksen nimi on TOTUUS.

Tosuus on kuin virus, joka leviää vauhdilla, mutta se on myrkyllinen vain heille, jotka eivät totuutta halua kuulla tai eivät kestä sitä.

Mutta totuus on myös valoa, jonka valovoima tekee valheet neutraaleiksi, eli poistaa valheet, koska valheet lakkaamat olemasta totuuden voimalla.

Divine Light Appears in the Darkness — Two Great Prayers from the ...

Joten kun muunnamme tämän pelon sekä vihan energiat rakkaudeksi, niin näin tämä matemaattinen universaalien energioiden evoluutio pääsee kohti seuraavaa etappia, joka on koko maaplaneetan vapauttaminen tästä jo vuosituhansia kestäneestä ihmisorjuudesta.

Tämä mielen vapautusprosessi on henkinen ja se tapahtuu nyt eri puolin maailmaa näiden karanteenien aikana.

Tässä suhteessa nämä karanteenit ovat olleet suuren suunnitelman mukaisia, koska tässä tapahtuu planetaarinen muutos samalla.


Lähde: YLE Urheilu