http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, huhtikuuta 08, 2020

Henry Kissinger vaatii nyt perustettavaksi NEW WORLD ORDER hallintoa

Kissinger says ‘even US’ can’t defeat Covid-19 alone. His solution? Global NWO government, of course

Teksti: Teemu Vehkala

USA:n entinen ulkoministeri Henry Kissinger vaatii nyt jo koolle maailmanhallintoa, eli NEW WORLD ORDER varjohallitusta, koska hän väittää ettei edes nyt Yhdysvallat kykene selviämään Covid-19 ongelmasta.

Aiemmin tätä maailmanhallintoa vaati koolle jo britannian politiikan konkari Gordon Brown.

Traders on the floor of the New York stock exchange moments in 2008.

Käynnissä on nyt näiden samojen verhojen takaisten miesten show, jonka aikana he aikovat nyt tuhota sekä dollarin, että euron aivan maan tasalle.

Heidän suunnitelmanaan on vielä aiheuttaa ruokakriisi, että tulisi ruokapula ja ihmiset suostuisivat hyväksymään hallintojen tarjoamat korvikkeet tilalle... Eli synteettisen ruoan ja geenimanipuloidut vaihtoehdot.

Ravintolat myös olisi tarkoitus muuttaa jatkossa sellaisiksi, että näillä monikansallisilla pikaruokaketjuilla olisi suurempi jalansija maailmalla ja taas pienyrittäjillä heikompi asema.

Raha ja liikekiinteistöjen omistukset vaihtavat jo nyt omistajaa ja tässä saattaa myös nyt syntyä viimein se asuntomarkkinoiden asuntokupla, jota tässä melkein monet odottelivat pitkään.

Euroopan union natisee jo liitoksissaan, mutta Saksa viivyttelee eikä suostu kertomaan totuutta. 

Suomenkin rajat ovat kiinni, koska EU on jo hajonnut. Mutta koska käynnissä on mm. DanskeBankin, OP:n, Nordean ja muutaman muun pankin pienyrittäjien putsausoperaatio, niin he vielä yrittävät näiden seuraavien kahden kuukauden aikana putsata pienyrittäjien mm. ravintolayrittäjien ja kahvilayrittäjien omaisuudet pankkiirien taskuun ikään kuin eråänlaisiksi vakuudeksi jostain, mistä meille Suomen kansalaisille ei voida jostain syystä kertoa.

Tasavallan entinen Presidentti Mauno Koivistohan piti 6.5.1992 salaisen tilaisuuden, johon hän joutui pyytämään silloiselta korkeimman oikeuden presidentiltä Olavi Heinoselta erityistä lupaa.

Siinä tilaisuudessa sovittiin salaisesti Koiviston konklaavisopimus, joka on edelleen siellä jossain SUPO:n kassakaapissa tai valtioneuvoston kassakaapeissa, koska sitä ei saanut edes Tarja Halosen Presidentin virka kaudella julkistaa.

Siinä konklaavissa Suomen Pankit valmistelivat yrittäjien kansanmurhaa... Eli vaativat yrittäjien kaikki lainat kertasuorituksena takaisin pankeille ja jos ei ollut yrittäjillä maksaa edes niitä miljoonalainojaan takaisin, niin pankit ryöstivät näiden lamayrittäjien omaisuuden, joka oli hankittu pankkilainoilla.

Tällä hetkellä käynnissä taitaa olla samankaltainen operaatio, joka ilmeisesti laajenee vielä toiseksi ja kolmanneksi ja neljänneksi aalloksi. Tästähän Suomen Pankin nykyinen pääjohtaja Olli Rehn jo vihjaili.



Tämä on kuin uppoava laiva nimeltä m/s Eurostoliitto, joka on jo puoliksi upoksissa.

Mutta koska pelastusveneitä riittää vain harvoille ja valituille, niin niitä tässä Eurostoliiton kyydissä ovat vain suuryritykset sekä pankkiirit ja muutamat muut vapaamuurarit, joilla on näitä hillotolppayhteyksiä Suomen vallanpitäjiin.

Mutta pienyrittäjille ei enää riitä pelastusliivejä, jonka jälkeen tuo matkustaja-alus m/s Eurostoliitto uppoaa lopullisesti.

Sen jälkeen Saksa sitten ilmoittaa Euroopan Komission kautta, että he voisivat kyllä nostaa tämän euron takaisin pinnalle, mutta siihen on vaan sellainen ratkaisu, että nyt jokoaisen EU maan on luovuttava myös kansallistunnuksistaan, koska EU ottaa käyttöönsä vain yhden lipun.

Sitten jokaisen EU maan olisi luovutettava vielä valtionvarainministeriönsä Saksalle, joka vastaisi tuosta sen jälkeisestä rahajärjestelmästä valtionvarainministeriöineen.

Saksan suuryhtiöt eivät kuitenkaan ole mitään pomminkestäviä.

SPD:n johtaja Martin Schulz kommentoi hallitusneuvotteluja lauantaina.

Saksan sosiaalidemokraattisen puolueen johtaja Martin Schulz kertoi jo puolueensa kokouksessa vuonna 2017, että kuinka EU:sta tulee liittovaltio vuoteen 2025 mennessä.

He ovat jo Euroopan komission puolelta painostaneet Ruotsin hallintoa, että kuinka Ruotsin tulee luopua eurosta siihen mennessä.

Että näyttäisi siltä, että myös Ruotsi pakotetaan EU-liittovaltioon mukaan ja sen jälkeen alkaa Ruotsin valtion köyhdyttäminen.

Vapaamuurarit varjelevat näitä kahta salaisuutta - Kotimaa - Ilta ...

Suomessa tämän eduskunnan on jo ajat sitten kaapannut vapaamuurariliike ylempine kätyreineen, sillä heillä on koko näiden vuosien aikana ollut lähes täysi päätäntävalta aina Svenska Klubbenia myöten, joissa pöydissä ne eduskunnankin todelliset päätökset aina tehdään.

Tämä rahaeliitti ei Suomessa tuijota kuin vain omaa napaansa ja heidän mielestä Suomessa on edelleen liikaa väkeä, joten siksi nämä pankit järjestävät nyt taas uuden kansanmurhan, kun nyt yksityisyrittäjiä on alettu tuhoamaan pankkien toimesta määräämällä tällainen mielivaltainen liikkeenharjoituskielto 2 kuukaudeksi monelle yrittäjälle.

Nämä suomenruotsalaiset ja suomalaiset rahasuvut ovat rikastuneet huumekaupalla, asekaupalla, ihmiskaupalla jne. Sillä he eivät mitään rehellistä bisnestä ole koskaan tehneet ja tästä syystä nämä osat rahasuvut ovat käyneet kiinni jo ajat sitten Suomen eläkerahastoihin ja tehneet niistä yksityisiä veroparatiisien hillotolppia itselleen.

Että jos näiden suunnattoman rikkaiden rahasukujen käden täytyy käydä jatkuvasti köyhän työläisenkin taskussa, niin jotain on silloin vialla ja pahasti.

Tämä ydinongelma, joka on pitänyt Suomen EU:ssa on juuri näissä rahasuvuissa, jotka haluavat pitää Suomen köyhänä, jotta he saisivat ryöstettyä Suomalaisten veronmaksajien taskuista lisää rahaa. 

EU jäsenyys maksoi Suomelle tähän mennessä jo huimat yli 1600 miljardia euroa, joka tekee n. 290 000 euroa per suomalainen.

Euro Scam Concept Images, Stock Photos & Vectors | Shutterstock

Haluatteko lähteä seuraavaan pyramidihuijaukseen mukaan ja olla taas niitä lypsylehmiä, joiden taskuista nämä samat huijarit jälleen lypsävät yli tuhansien miljardien eurojen voitot taskuihinsa ? 

Sen vuoksi nyt on tullut aika Suomen valtion ja kansalaisten lähettää sinne Berliiniin ja Frankfurtin talouskeskukseen sellaiset terveiset, että MEILLE RIITTI JO.

Frankfurt vs. Berlin - mainrausch - Medium

Jos tämä ongelma ei korjaannu, niin voisimme myös tarvittaessa järjestää joukkorahoituskampanjan tämän Suomen DEEP STATE eliitin maastapoistamiseksi vaikka Uuteen-Seelantiin sillä oikeudella, etteivät enää tulisi tänne uudelleen tuhoamaan Suomea, koska nämä miehet kuuluvat tähän salaiseen kulttiin, jossa harjoitetaan mm. satanismia.

Suomen markka – Wikipedia

Kyllä nuo markat saadaan täällä käyttöön vaikka heti esim. rinnakkaisvaluutaksi.

Toiset voivat sitten maksaa niillä arvottomilla euroilla ja toiset näillä arvokkailla markoilla.

Suomen Pankin pääjohtaja Rehn ei kuitenkaan suostu pettämään esimiehiään, jotka istuvat Euroopan keskuspankin hallituksessa. 

The Central Bankers' Theme Song: "Money, Money, It's a Rich Man's ...

Eli tuossa rosvokoplassa, joka on Suomesta pelkästään ryöstäneet 1.1.1995 päivästä lähtien jo sen yli 1600 miljardia euroa taskuihinsa.

Raha on velkaa ja perustuu sille, että aina joku ottaa velkaa, jota vastaan uutta rahaa luodaan velalla.

Tiedosto:Suomen Pankki Helsinki.jpg – Wikipedia

Markku Uuspaavalniemi jo uskalsi sanoa vuonna 2010 Suomen eduskunnassa, että kuinka tällainen holtiton lainanottaminen ei tulisi kestämään kauan, kunnes tämä koko järjestelmä romahtaa.

Suomen Pankki täytyy saada takaisin Suomen valtion omistukseen ja sitä ennen vielä tämän Suomen valtion miehittäneen roskokoplan erota.

Mutta jos he eivät suostu eroamaan, niin silloin heidät erotetaan. Järjestetään siitä vaikka kansanäänestys, niin aivan varmasti tuo roistojen kopla ei tule pääsemään jatkoon.

Eli EI JATKOON.

Muuttakoot tuo koko Suomen valtion tuhonnut rosvojoukko vaikka Luxemburgiin nuolemaan niitä Sveitsiin tallettamia hillotolppiaan.

Heillähän on siellä Sveitsissä useita satoja miljoonia euroja lahjusrahaa piilossa.

Niitä on annettu mm. Suomen liittämisestä EU:hun.

Suomen kaivoskaupoista, asekaupoista, EMU-sopimuksesta jne. 

Korruptiota on kaikkialla, mutta siitä ei vain puhuta mitään.

Mutta nämä roistot myivät EU:n kaltaisen pyramidihuijauksen edessä sielunsa Saatanalle, koska heitä houkuteltiin silloin vuosina 1992-1993 niillä suurilla hillotolpilla. 

Joten sen vuoksi näitä 90-luvun ministereitä päätyi suuryhtiöihin, yksityisiin sijoituspankkeihin, Sitraan jne. sellaisiin töihin, joissa heidän ei käytännössä tarvitse tehdä juuri päivääkään oikeita töitä, mutta veronmaksajien rahoja tulee taskuun sillein mukavasti n. 22 000 - 36 000 euroa kuussa tekemättä mitään.

Nyt nämä maanpetturit joutuvat tottelemaan ylhäältä annettuja määräyksiä, että kuinka Suomen yrittäjät on ajettava maan tasalle, jotta monikansalliset yhtiöt pääsisivät murskaamaan heidät konkurssiin, koska suuryhtiöt eivät pidä kilpailijoista.

Koronavirus on pelkkä kulissi tälle käynnissä olevalle puhallukselle.

Mutta teidän ja meidän olisi nyt vihdoin aika tajuta, että on nyt aika ottaa valta takaisin omiin käsiimme, koska me olemme vahvempia kuin nämä sielunsa myyneet maanpetturit.

He eivät ole moraalisesti turvassa missään linnassa tai Espooseen muuratussa kartanoissaan, joissa he piileskelevät, jos tässä joku kansannousu alkaa.

Helsingissä on jo Poliisin erikoiskaarti yli 5000 miehen vahvuuksilla ollut valmiustilassa, koska Suomen sisäministeriö tietää, että kohta täällä alkaa tulla eduskuntatalolle hieman ruuhkaa, koska todennäköisesti pankit kaatuvat muutaman viikon tai kuukauden viiveellä. Joten ravintolatkin laitettiin juuri sopivasti kiinni, ettei kansalaiset pääse nyt niin helposti verkostoitumaan toistensa kanssa.

Tässä on nyt todella suuret muutoksen ajat käynnissä, jossa koko ihmiskunnan ja Suomen tulevaisuus on nyt korkeimman käsissä.

Uskon, että tämä kääntyy vielä Suomen eduksi ja voitoksi, jonka seurauksena saamme tuon EU vuosina menetetyn itsenäisyytemme takaisin.

Tai oikeastaan jos ajattelette tätäkin asiaa henkimaailman näkökulmasta, niin SUOMI ON ITSENÄINEN, JOS SINÄ AJATTELET SEN NYT OLEVAN ITSENÄINEN.

Se itsenäisyys on mielentila, jonka sinä luot mielelläsi.

Samoin myös sinä olet itsenäinen, jos olet mieleltäsi vapaa.

Älä kuuntele hallitusta, vaan kuuntele sydäntäsi ja avaa se totuudelle, niin tämä maa nimeltä Suomi vapautetaan sen avulla vapaaksi.

Tätä kansaa ei mikään voima aja alas, koska me olemme vapaita sielultamme ja jo pelkästään vapaan tahdon laki sallii meille tuon vapauden. Jolloin sitä ei mikään koronaviruslaki tallo tuon kosmisen lain ylitse, koska sinä olet oman itsesi herra.

Suomi on vapaa

ja Sinä olet vapaa.


Lähde: RT