http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, elokuuta 06, 2018

Venezuelan presidentti Nicolás Maduro selvisi salamurhayrityksestäVenezuelan presidentti Nicolás Maduro joutui pari päivää sitten salamurhayrityksen kohteeksi, kun hän oli pitämässä julkista puhetta. 

Häneen suunnattiin drone, joka oli lastattu räjähteillä, mutta se ehti räjähtää jo ennen presidentin aitiota, josta Maduro oli juuri pitämässä puhetta julkisesti.

Silti se ehti vahingoittaa kuitenkin seitsemää sotilasta, jotka haavoittuivat.

Pian iskun jälkeen Maduro syytti salamurhayrityksestään Kolumbian presidentti Juan Manuel Santosia.

Maduro on ollut CIA:n tähtäimessä jo vuosia

Venezuelan presidentti Maduro on ollut CIA:n tähtäimessä jo useita vuosia ja nyt terrorismiasiantuntija Scott Bennett totesi iranilaiselle PRESSTV:n tiedotusvälineille, että iskussa oli paljon CIA:lle ominaisia ja tuttuja elementtejä.

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA pyrkii näillä Maduroon kohdistuvilla salamurhayrityksillä saamaan Venezuelaan mahdollisen nukkepresidentin, joka taipuisi mm. CIA:n lahjonnalle ja sallisi sen seurauksena köyhdyttää maansa taloutta ja sallia monikansallisten yhtiöiden tunku maahan, joka romahduttaisi paikallista taloutta entisestään. 

USA:n hallinnon Etelä-Amerikkaan lähettämät konsultit tekevät aina yleensä tämän neuvottelun ja jos näihin paskoihin diileihin ei lopulta päästä, niin sitten alkavat kovemmat keinot joihin kuuluvat juuri tällaisten salamurha-attentaattien järjestäminen. Tosin CIA:n erikoisalaa ovat myös lavastetut lento-onnettomuudet. CIA murhasi mm. vuonna 1981 Panaman presidentin Omar Torrijosin lavastetussa lento-onnettomuudessa. Lentokone pudotettiin alas pommilla ja viralliseksi syyksi laitettiin lento-onnettomuus. 

Se oli seurausta siitä kun Torrijos ei suostunut näihin USA:n hallinnon konsulttien tarjoamiin paskoihin diileihin, joita nämä ahneet monikansalliset yhtiöt hamuilivat Panamasta itselleen ja kun lopulta ei päästy sopimukseen, niin lopulta Panaman presidentistä päätettiin hankkiutua eroon.

Mikä sai Maduron salamurhayrityksen epäonnistumaan

Tämä onkin sitten jo hieman mielenkiintoisempi asia, että mikä sai lopulta tämän parin päivän takaisen Venezuelan presidenttiin kohdistuneen salamurhayrityksen epäonnistumaan ? 

CIA:n ammattitaito mm. muoviräjähteiden parissa on huippuluokkaa ja jos tällaiset C4-pommit räjähtelevät ennen aikojaan, niin silloin niiden toimintahäiriöiden takana ei yleensä ole presidenttien henkivartijakaarti. Vaan syy voi jopa olla täysin yliluonnollinen. 

Yritettiinhän Kuuban edesmennyttä johtajaa Fidel Castroa eliminoida yli 500 kertaa ja kuinka hän selvisi jokaisesta murhayrityksestä hengissä. Castro kun oli kansan mies ja ei taipunut missään vaiheessa CIA:n lahjonnan edessä.


Lähteet: https://www.savonsanomat.fi/ulkomaat/Venezuelan-presidentti-syyttää-Kolumbiaa-lennokki-iskusta/1236852