http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, elokuuta 24, 2018

Tiedustelupalvelut toisinajattelijoiden kintereillä ulkomailla


Teksti: Teemu Vehkala

Olen reissannut viimeisten vuosien aikana paljon yksin Euroopassa ja monilla reissuilla en ole joutunut olemaan yksin, kun perässäni on ollut mm. Saksan tiedustelupalvelu. 

Voin tähän nyt kertoa yhden tapauksen joka sattui tämän vuoden tammikuussa, jolloin minulle vain tuli 2 päivän sisällä tunne, että nyt voisi lähteä käymään Barcelonassa viikon reissulla. 

No varasin AIRBNB:stä majoituksen ja löysin halvat lennot, joten 2 päivän varoitusajalla kaikki oli mahdollista.

Mutta sitten Barcelonaan päästyäni tuli jo tuossa vaiheessa sellainen tunne, että nyt tässä reissussa ei kaikki ollut kunnossa. Sillä minulla kun on ollut jo useita vuosia tämä ns. kuudes aisti (selvännäköaisti) auki ja näen sen vuoksi hyvin monia asioita mitä ympärilläni tapahtuu. 

Minulle näytettiin, että tähän AIRBNB asuntoon josta hommasin kahdeksi ensimmäiseksi päiväksi majoituksen oli lähetetty jonkun ulkomaan tiedustelupalvelun mies, jonka tehtäväksi annettiin hoitaa minut hengiltä siellä asunnossa. 

No sitten koitti tämä ensimmäinen ilta jolloin menin viettämään aikaani lähellä muutaman kilometrin päässä sijaitsevaan La Sagra de Familiaan. 

Mutta sitten kun tulin sieltä tuonne AIRBNB asunnolle n. klo 23.00 aikoihin, niin en sitten jostain syystä saanut sitä avainta siihen oveen millään.

Olin jo tuossa vaiheessa todella rasittunut tuosta matkustuksen aiheutamasta väsymyksestä ja halusin päästä nopeasti nukkumaan, mutta se ovi ei vain jostain syystä auennut millään, vaikka kokeilin niitä kaikkia kolmea avainta. 

Mutta sitten hermostuneena kokeilin niitä muitakin ovia siellä rapussa ja luulin, että olinkin erehtynyt ovesta. Lopulta kun sen neljä kerroksisen kerrostalon kaikki ovet oli kokeiltu ja mikään näistä kolmesta avaimesta ei käynyt, niin luovutin. 

Menin sitten alas rapun ovesta ulos ja vastassani oli Barcelonan paikallinen poliisiyksikkö, jonka ne naapurit olivat luonnollisesti soittaneet minusta. 

Kerroin sitten näille poliisimiehille englanniksi, että olin hommannut itselleni majoituksen tuolta ylhäältä olevasta asunnosta, jonne en nyt pääse sisälle. 

Kännykässäni oli tuolloin saldoa yhteensä 0.00 €, joten en edes voinut soittaa sille naiselle, joka oli sen AIRBNB asunnon haltija. 

Hän vuokrasi kolmihuoneisen asuntonsa kahta huonetta, jonne hän oli hommannut hostel tyyliset kerrossängyt. 

No sitten nämä Barcelonan poliisit vain totesivat, etteivät he voisi minua auttaa ja jouduin sitten menemään siitä taksilla Barcelonan keskustaan ja kyselemään hotelleista, että olisiko yösijaa. No ei ollut...

Sitten siinä aamu valkeni ja mietin tätä koko episodia, että miten ihmeessä se avain ei käynyt siihen oveen silloin eilisiltana ? 

Tässä vaiheessa sitten aamu alkoi valjeta ja väsymys vain lisääntyi entisestään, joten lähdin sitten kävelemään Barcelonan keskustaan, mutta huomasinkin etten ollut siellä yksin. Koska perässäni käveli nyt n. 2-3 ulkomaalaista miestä, jotka selvästi seurasivat minua. 

Tätä kissa hiirileikkiä kesti aina iltapäivään saakka, jolloin minun oli pakko luovutettava ja mentävä bussilla lentoasemalle, jotta saisin edes vähän nukkua siellä.

No siellä lentoasemalla sitten tämä seuraaminen jatkui ja mm. tämä eräs Israelilaisen näköinen mies käveli hermostuneesti lentoaseman pyöröovista ulos ja sisään, ulos ja sisään sekä kyttäsi minua joka ikinen kerta. Mutta minäpä menin niiden pyöröovien viereen tuijottamaan tätä kyseistä tod. Mossadin miestä. Tunsin koko tuon tilanteen ajan jatkuvasti vatsassani sellaisen tunteen, joka liittyy näihin tilanteisiin jos sinua seurataan ja sinä lähdet paljastamaan heitä. 

Kaikki sitten loppui vasta sen jälkeen kun tapasin siellä Barcelonassa yhden tutun tuttavan, joka oli tuolla hetkellä Barcelonassa. Tapasin hänet siellä keskustassa klo 13.15, jonka jälkeen tämä seuraaminen loppui ja jouduin hommaamaan lopuksi viikoksi majoituksen eräästä toisesta paikasta. Löydin hyvän hostellin, jossa oli ihan yksityinen huone. 

Sain ne sinne AIRBNB kämppään jääneet kamani haettua vasta 3 päivää myöhemmin ja tuolloin se avain meni siihen oveen heti ja ovi aukesi aivan normaalisti. 

Mutta mikä esti sen oven aukeamisen tuona yönä ? Aivan kuin jokin ulkoinen voima esti minua menemästä sinne sisälle. 



Tämä kyseisen AIRBNB asunnon haltija vielä haukkui minut julkisesti siellä antaessaan palautetta minusta. Jos ette usko tuota ovi episodia niin tässä on todiste siitä, etten minä nyt puhu paskaa siitä mitä siellä oikein tuona yönä tapahtui.



Nyt minulle kävi eilen tilanne, että olin varannut lennon Bulgariaan jo yli 1kk sitten. 

Joten kun lento lähti aikaisin aamulla, niin laitoin eilen herätyskellon soimaan klo 03:13 

Heräsin sitten aamulla siihen kun aurinko oli jo noussut ja katsoin kännykästä aikaa ja se oli klo 06:59 ja lento lähti Sofiaan kentältä klo 07:00, joten siinä 1 minuutissa ei enää mitenkään voinut ehtiä Helsinki Vantaan lentoasemalle. 

Kännykkään laitettu herättänyt kun ei soinut ollenkaan.

Että aivan kuin jotkut yliluonnolliset voimat olisivat nyt estämässä minua matkustamasta Bulgariaan kahdeksi viikoksi ? 

Saksan tiedustelupalvelu oli se taho joka yritti myrkyttää minut hengiltä helmikuussa 2011 Viking XPRS laivalla, mutta epäonnistuivat siinä. 

Aine jota he todennäköisesti saivat laitettua kahviini oli sellaista tutkimuskemikaalia kuin Bromo-Dragonly, koska siitä tuli niin helvetillisen paha trippi jälkeenpäin, joka kesti yli 2 vuorokautta. Tähän mennessähän he sitten ehtivät toimittaa minut Kanta-Hämeen keskussairaalan psykiatriselle osastolle tahdosta riippumattomaan pakkohoitoon, jossa vielä minut yritettiin tappaa eristysselliin henkilökunnan toimesta. 

Kamppailua siellä kesti yli puoli tuntia, jonka jälkeen minut jätettiin sinne pumpattuna täyteen lääkkeitä ja heräsin vasta yli vuorokauden jälkeen hirveään nestehukkaan ja käsi vapisi kuin krapulaisella Venäläisellä, eikä edes lusikka pysynyt kädessä, joka viesti siitä, että niitä lääkkeitäkin pumpattiin injektiolla jo sellainen määrä, että niilläkin olisi jo voinut lähteä henki pois, koska silmät punottivat ja näin itseni kahtena kun katsoin peilistä itseäni tuon suljetun osaston eristyssellissä nukutun yön jälkeen.

Tästä sitten seurasi tosiaan tuo 4kk tahdostariippumaton pakkohoitojakso, jona aikana Kanta-Hämeen keskussairaalan henkilökunta uhkaili ja painosti minua, että "Nyt Teemu sen blogin pitämisen tulisi jäädä". 

Mutta kun en suostunut hiljentymään, niin he lopulta joutuivat vapauttamaan minut pois pakkohoidosta 16.06.2011, joka oli tasan 4kk siitä kun minut sinne vietiin vasten tahtoani.

Tämä ajoi sitten jälleen Saksan tiedustelupalvelun siihen pisteeseen, että heidät komennettiin tällä kertaa aina Suomeen asti ja silloiselle kotipaikkakunnalleni Riihimäelle.

Heidät oli tilattu maaliskuussa 2012 ajamaa ylitseni jenkkihummerilla, joka oli mallia H2. 

Tämä operaatio sitten toteutettiin 9. maaliskuuta 2012 perjantaina. Sain kuitenkin juuri hypättyä tuon auton alta pois. Mutta kun juoksin pakoon, niin lopulta tämä sama jenkkimaasturi paikansi minut uudelleen Riihimäen keskustassa, jossa jouduin juoksemaan aina juna-asemalle asti karkuun, kun sieltä auton pelkääjän paikalta tuli se sama vapaaottelijan näköinen Venäläisen näköinen mies juosten perään. 

Hän oli se sama mies, jonka naaman muistan sieltä Viking XPRS laivalta. Hän sekä se toinen mies tulivat käymään siellä laivan putkan ovella ja tällä Venäläisen näköisellä miehellä oli päässään pipo, jossa luki Suomeksi teksti HALUATKO ELÄÄ.

Poliisia ei kiinnosta toisinajattelijoihin kohdistuva vaino ja ulkopuoliset uhkatekijät

Mutta sitten kun mennään tähän, että saako Suomessa poliittisesti vainottu toisinajattelija oikeutta edes poliisilta. 

Laitoin ensimmäisen rikosilmoituksen Helsingin poliisille tästä Viking linen laivayhtiöllä tapahtuneesta myrkytysepisodista heti 2 viikkoa tuon jälkeen ja sain aika pikaisesti poliisilta vastauksen. 

"Ei voida tutkia näytön puutteessa".

Tästä kun sitten tein 2 vuotta myöhemmin Eduskunnan oikeusasiamiehelle kantelun virkamiehen väärinkäytöksestä, eli virkarikoksesta. Niin eduskunnan oikeusasiamiehen vastaus oli, että "Teidän tapauksessanne tapauksenne on jo vanhentunut, joten sitä ei voida enää käsitellä".

Laitoin sitten 3 vuotta tuosta laivalla tapahtuneesta henkirikoksen yrityksestä ilmoituksen poliisille, jossa vaadin tutkittavan että syyllistyikö tämä poliisimies virkarikokseen jättäessään koko tapauksen tutkimatta. 

Tuolloinkin vastattiin poliisilta, että "Tapaus on vanhentunut, sitä ei voida tutkia".

Tein myös Valviralle sekä Aluehallintovirastoon ilmoituksen tästä minuun kohdistuneesta pahoinpitelystä, joka tapahtui tuolla Kanta-Hämeen keskussairaalan suljetulla osastolla P3A tuona päivänä 16.02.2011 jolloin minut toimitettiin ambulanssilla suoraan Helsingin Auroran sairaalan päivystyksestä Kanta-Hämeen keskussairaalaan tahdosta riippumattomaan pakkohoitoon tuossa sekavassa tilassa, joka johtui kahvin sekaan laitetun tutkimuskemikaalin aiheuttamasta oireilusta.

Tämä sai sitten lääkärin tekemään diagnoosin Paranoidinen psykoosi, joka jäi näihin papereihin.

Kerrottakoon nyt tässä, että psykoosihan on ihmismielen luonnollinen puolustuskeino tai tila. 

Jos ihminen joutuu vaikka tietämättä huumauksen kohteeksi, jossa hän altistuu tällaiselle Bromo-Dragonly tyyppiselle vahvalle tutkimuskemikaalille. Niin tästä seuraa psykoosi ihmismielen luonnollisena puolustusmekanismina, jolla mieli pyrkii suojaamaan ihmismielen tuottamaa traumaa sekä tätä pelkotilaa, jonka tällainen vahva tutkimuskemikaali usein aikaansaa.

Suomen sisäministeriö on vastuussa näistä operaatioista

Jos yksikin Suomen kansalainen joutuu ulkomaan tiedustelupalveluiden jahtauksen kohteeksi, niin jokaisesta tapauksesta on todellisuudessa Suomen sisäministeriö itse vastuussa.

Europol (Euroopan poliisivirasto) on jo vuodesta 2010 lähtien vakoillut salaa EU-maiden toisinajattelijoita ja heistä on luotu salaisia uhkaprofiileja.

Uhkaluokituksilla nämä toisinajattelijat on kategorisoitu eri luokkiin, joilla määritellään se, että kuinka valtiolle vaarallisia he ovat. 

Esimerkiksi se miksi Ilja Janitskinin perään lähdettiin lopulta Europolin avustuksella niin, että mies oli pakko vangita keinolla millä hyvänsä Andorrassa ja lennättää Suomeen kertoo suoraan siitä mielivallasta, jota nämä konnat harjoittavat. 

Että yksittäisen nettisivuston perustaja täytyy käydä vangitsemassa ulkomailta ja lennättää Suomeen vangittavaksi internetjulkaisun perustamisesta.

Minun kohdallani taas nämä rikolliset vangistivat jo minut 2011 keväällä neljäksi kuukaudeksi tahdosta riippumattomaan pakkohoitoon, joka on jo sinäänsä ihan verrattavissa vankeustuomioon. Koska noilla suljetuilla osastoilla on siinä samat päiväkävelyajat kuin näissä vankiloissakin.

Tiedustelupalvelut toimivat alihankkijoina

Toinen juttu mikä liittyy näihin tiedustelupalveluiden ulkomaan operaatioihin, niin ne tekevät niitä alihankkijoina. Eli heille maksetaan siitä, että nämä yksiköt lähetetään joidenkin valtion kansalaisten perään ulkomaille. 

Kun olin mm. viime kesäkuussa viikon Sofiassa, niin huomasin kuinka paikallinen salainen poliisi seurasi liikkeitäni koko tuon viikon ajan siellä. 

Tulivat mm. hostellin rakennuksen viereen kyttäämään milloin tulin sinne sisälle ja ulos. Mutta tämä jäi vain pelkkään seurantaan.

Tämänkaltainen seuranta on hyvin tavallista monien EU-maiden toisinajattelijoiden kohdalla, että jos he reissaavat jonnekin päin Eurooppaa, niin heidän perään pyydetään kyseisen maan salainen poliisi ns. tsekkaamaan heidän liikkeitään. 




Mutta Johan Bäckmanin tapauksessa hänet karkoitettiin ulos Moldovasta turvallisuuspoliisien toimesta muutama vuosi sitten kesken reissun.

Tästä seurasi se, että Bäckman sai maahan viiden vuoden porttikiellon poliittisista syistä.

Turvallisuuspoliisit vetosivat hänen kohdallaan ulkomaalaislain 55. pykälään.