http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, elokuuta 14, 2018

Facebook ei puutu kansainvälisen pedofiiliringin yksityiseen ryhmään, jossa välitetään lapsiprostituoituja
Amerikkalainen Lurleen Hilliard sai muutama vuosi sitten selville, että Facebookissa toimii kansainvälinen pedofiilien ryhmä, jossa välitetään eteenpäin mm. lapsiprostituoituja.

Salaisen ryhmän nimi on Centralia Trade/Swap/Sell/Buy 2 ja se on luotu 4 vuotta sitten.

Jo heti tämän salaisen ryhmän kuvauksessa ollaan jo agressiivisella puolustuskannalla ja uhitellaan, että EMME HALUA TÄNNE SITTEN MITÄÄN DRAAMAA JA TULEMME POISTAMAAN TÄÄLTÄ KAIKKI DRAAMAN AIHEUTTAJAT.

Että mikähän mahtaisi saada tällaisen salaisen pedofiiringin ryhmän ylläpitäjän älähtämään jo tässä vaiheessa sinne minne kalikka kalahti ? 

Kyseinen ryhmä on todellakin olemassa ja jos et usko, niin katso vaikka itse jos et usko: https://www.facebook.com/groups/311531892327892/


Hilliard oli onnistunut jostain samaan kuvakaappauksen tämän salaisen ryhmän myynti-ilmoituksista ja ne ovat erittäin järkyttävää luettavaa.

Niissä ilmoituksissa tarjottiin suoraan pieniä lapsia rikkaille pedofiileille prostituoiduiksi 150 dollaria tunti kuten kuvasta näkyy. 

Facebookin toimitusjohtaja Mark Zuckerberg tietää, että tällaisia ryhmiä toimii Facebookissa. Mutta koska tämän kyseisen salaisen ryhmän on annettu toimia koko nämä vuodet, niin siellä mahtaa sitten olla myös poliittisesti vaikutusvaltaisia pedofiilejä mukana toiminnassa.


Tässä kyseisessä kansainvälisen Yhdysvaltoihin keskittyvän pedofiiliringin salaisessa Facebook ryhmässä on 15 192 jäsentä ja siellä on päivittäin n. 200 julkaisua. Eli lapsiprostituutio kauppa käy.Suurin osa tämän salaisen kansainvälisen tason pedofiiliringin ryhmässä välitettävät lapset ovat kidnapattuja ja Hilliard toteaa, että heidät olisi hyvä löytää. Mutta asiaa hankaloittaa myös se kuinka Facebook yrittää vaientaa kaikki tästä kyseisestä pedofiiliryhmästä ilmiantavat tahot. Eli heidät bannataan keinolla millä hyvänsä poliittisista syistä, koska Facebook pyrkii vaientamaan kaikki kansainvälisen tason pedofilian ilmiantajat.

Kyseinen tämän pedofiilien salaisen ryhmän ilmiantanut toimittaja jätti vielä sähköpostinsa tuon jutun perään joka on nolongervictim@hotmail.comBBC kertoi vuonna 2016 kuinka Facebookissa toimii salainen pedofiilien ryhmä, jossa vaihdetaan lapsien kuvia.

Lähteet: https://www.linkedin.com/pulse/facebook-clearly-been-paid-traffickers-pedophile-me

https://www.bbc.com/news/uk-35521068