http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, elokuuta 11, 2018

Holantilainen poliitikko kertoi joutuneensa muslimien joukkoraiskaamaksi - Kuoli pian videon julkaisun jälkeenHollantilainen kaupunginvaltuutettu Willie Dille (53) kuoli pian sen jälkeen hämärissä olosuhteissa kun hän oli julkaissut Facebook seinälleen videon, jossa kertoi joutuneensa muslimimiesten kidnappaamaksi sekä joukkoraiskaamaksi.

Kidnappaus ja joukkoraiskaus tapahtui 15. maaliskuuta 2017 Kidnappauksen sekä joukkoraiskauksen motiivi johtui Dillen mukaan siitä, että koska hän ei suostunut pitämään suutaan kiinni Haagin kaupunginvaltuustossa maahanmuuttoasioista. 

Joukkoraiskaajat kysyivät häneltä mm. että kunnioitatko nyt profeetta Muhammadia. Mutta samalla myös uhkailivat häntä.Dille (kuvassa) kertoi tällä samaisella nettiin lataamallaan videolla myös sen kuinka hän sai pian tämän joukkoraiskauksen kohteeksi joutumisen jälkeen useita tappouhkauksia, joissa hänen kurkkunsa uhattiin leikata auki jollei hän olisi hiljaa näistä asioista.

Nyt kuitenkin Haagin poliisi ei tutki Dillen kuolemaa murhana, vaan ilmoitti välittömästi julkisuuteen että hän oli tehnyt itsemurhan pian tuon nettiin julkaistun videon julkaisun jälkeen.

Kummaa on vielä sekin, että tämä video poistettiin netistä aika pian sen julkaisemisen jälkeen. Mutta siitä kuitenkin monet ehtivät saada kopion, jonka vuoksi tämä video ladattiin myöhemmin Youtubeen.

Dille tunnettiin myös julkisuudessa kovista kommenteista liittyen muslimeihin, kun hän oli kommentoinut helmikuussa 2016, että kuinka ydinpommi kuuluisi pudottaa muslimien päälle.

Muslimipedofiilijengeistä varoittanut Brittiaktivisti joutui vankilaan muutama kuukausi sitten

Jostain kumman syystä tämä muslimimiesten johtajien joukkoraiskaajien sekä pedofiilijengien aihepiiri on erittäin arkaluontoinen. Jopa niin arkaluontoinen aihe, että siitä joutuu ihan vankilaan ja näin kävi brittiläiselle aktivistille Tommy Robertsonille muutama kuukausi sitten Englannissa, kun hän lähti paikalliselle oikeustalolle raportoimaan siellä käynnissä olevan oikeudenkäynnin sisällöstä, jossa syytettynä olivat osallisena muslimimiesten johtama pedofiilijengi.

Britannian poliisi nappasi Robertsonin suoraan kiinni ja toimitti ilman oikeudenkäyntiä vankilaan. Muutamaa viikkoa myöhemmin hänet päätettiin siirtää suhteellisen turvallisesta vankilasta erittäin vaaralliseen vankilaan britannian kuningaskunnan sisäministeriön määräyksestä.Lopulta sitten muutama päivä sitten yli kuukausia kestänyt poliittinen vankeus päätettiin purkaa julkisen painostuksen jälkeen ja Robertson vapautettiin vankilasta 1.8.2018. 

Mutta tuo hänen britannian oikeudelta saamansa tuomio oli kuitenkin 13 kk kakkua vihapuhumisesta, kun muslimimiesten johtamasta brittiläisestä pedofiilijengistä ei saanut puhua julkisesti ja tämä oli rikollista vihapuhetta, josta oli seurauksena kuukausien poliittinen vankeusrangaistus.

Mikä tekee muslimeista poliittisesti koskemattomia ? 

Tämä on äärimmäisen poliittisesti arka aihe, että kuinka esim. raiskausrikoksista suurin osa ja varsinkin joukkoraiskauksista ovat muslimien tekemiä. 

Syynä tähän ovat muslimikulttuurissa naisten huono asema ja naisten huono arvostus. 

Näissä maissa missä vallitsee voimakas muslimijohteinen Sharia hallinto näkee naisen sellaisessa asemassa, ettei nainen saa esim. kulkea yksin kadulla, tai muuten hän on näissä kulttuureissa ns. vapaata riistaa. Joten kun muslimikulttuureista länteen sosiaaliturvaturismin perässä tullut mies jatkaa tätä kotimaansa puskaraiskauksen kulttuuria täällä länsimaissa, niin heistä monet eivät ymmärrä, ettei tuollainen käyttäytyminen länsimaalaisia naisia kohtaan ole täällä Euroopan sivistysmaissa sallittua.

Mutta kaiken tällaisen muslimien naisiin kohdistuvan seksuaalisen väkivallan kyseenalaistaminen pyritään estämään keinolla millä hyvänsä ja siitä pyritään siksi määräämään lukuisia sakkoja vihapuhumisesta, koska muslimit ovat juuri se väestö, jolla tämä rikollinen valtaeliitti aikoo hajoittaa koko Euroopan kansallisidentiteetit. Joten tämän vuoksi tämä humanitaarisen avun varjolla tapahtuva väestönsiirtohanke on saatava pysymään turvassa. 

Joten siksi muslimeilla on poliittisen korrektiuden antama diplomaattinen suoja, joka mahdollistaa sen, ettei tätä etnistä väestöryhmää saa nykyaikana poliittisen korrektiuden sallimissa rajoissa millään tavalla kritisoida, ilman että siitä lankeaa rasismi-leima sekä vihapuherikossyytteet niskaan.

Mutta myös muslimeihin kohdistuva viha sekä muslimien puolelta valkoiseen ja vääräuskoiseen väestöön kohdistettu viha on hyvin voimakas poliittinen agenda, jota myös YK ajaa eteenpäin hankkeissaan.

Sillä tämän Eurooppaan voimakasta muslimisaatiota ajavat globalistit eivät millään halua edistää näiden kahden kulttuurin välistä tasa-arvoa, vaan ne on saatava pysymään konflikteissa keskenään jotta Euroopan unionin jäsenmaiden kansallisidentiteetit saadaan hajoitettua, koska niiden katsotaan muuten uhkaavan liikaa tätä globalistien ajamaa uutta maailmanjärjestystä.

Lähteet: http://www.dailymail.co.uk/news/article-6047895/Former-far-right-MP-committed-suicide-shortly-claiming-gang-raped-Muslim-men.html

http://www.foxnews.com/world/2018/05/26/right-wing-activist-tommy-robinson-reportedly-jailed-after-filming-outside-child-grooming-trial.html