http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, elokuuta 14, 2018

Italian Genovassa räjäytettiin silta, 35 ihmistä kuoli


Italian Genovassa räjäytettiin tänään yli kilometriä pitkä silta tod. C4-muoviräjähteellä. Sillan romahduksessa kuoli The Sun-lehden mukaan ainakin 35 ihmistä.



Mutta mitä valemedia kertoi tuoreeltaan tapauksesta... Se otsikoi tämän, että "Silminnäkijät: Tuhosivatko salamaniskut sillan? Ensin romahti tukipilari". 



Hidastuskuvassa näkee, että siellä ei mitään salamaa näy missään kohtaa.

Vaan tämä väite salamaniskusta oli jo valmiiksi keksitty harhautus tälle salaisesti toteutetulle valtionterrori-iskulle, josta ei vielä ainakaan yksikään ääri-islamilainen terroristijärjestö ole ottanut julkisesti vastuuta.

C4 on sotilaskäyttöön suunniteltu muoviräjähde on riittävän vahvaa räjäyttääkseen näin järeän sillan tukipilareineen alas, koska sen räjähdysnopeus on yli 8000 m/s. 

Mutta mikä oli tämän Genovassa sijainneen sillan räjäytyksen syy. Oliko siinä mahdollisesti salainen operaatio, jossa pyrittiin eliminoimaan joku "poliittiseksi uhkaksi" luokiteltu henkilö näiden muiden ihmisuhrien lomassa, jonka odotettiin ensin ajavan tuolle sillalle ennen sillan räjäytystä ?  

Vai onko kyseessä jonkin maailmanlaajuinen väestönharhautusoperaatio, jolla ihmisten huomio halutaan kääntää pois maailmalla tästä internetin massasensuurista, jonka salainen operaatio on parhaillaan käynnissä edelleen CIA:lla. 




Jos näihin Illuminateja viime aikoina uhkaaviin "poliittisiin uhkiin" mennään Italian osalta, niin Italian Illuminaateille siellä hyvinkin suuri uhka NEW WORLD ORDER monokulttuuriagendalle ovat olleet nämä viime kevään poliittisen kriisin aiheuttajat, kun maan hallinto ajautui kriisiin mm. Viiden Tähden liikkeen kanssa. 

Sillä nyt maan tuoreella hallituksella oli aivan väärä linja maan pakolaiskysymyksessä. Kun EU:n komissio vaatii Italiaa pitämään rajat auki, niin taas tämä vaalit voittanut puolue vaati rajojen sulkemista.
  
En yhtään ihmettelisi, että jos tuossa siltaturmassa kuolleissa olisi edes yksi uhri näitä Italian hallituskriisin takana olevia henkilöitä, jonka P2-loosi tai Nato päätti näillä likaisilla keinoilla päästää päiviltä. 

Mutta se on varmaa, että tulevina viikkoina Euroopan lehtiin tungetaan jos erinäistä valeuutisointia tästä kyseisestä tapauksesta, joka ei ollut mikään siltaturma ukkosen salamasta, vaan ihan järeillä armeijan räjähteillä (tod. C4) toteutettu tiedustelupalvelun suorittama operaatio, joka tehtiin vielä tod. täysin poliittisilla motiiveilla. 



P2-loosi on Italian poliittisen valtaeliitin sisällä toimiva rikollinen syndikaatti, johon kuuluu lukuisia Illuminatin vapaamuurareita. 

Kyseinen loosi yhdistettiin jo 70-luvulla mm. Bolognan pommi-iskuun ja Banco Ambrosianoon (joka on pääosin Vatikaanin pankin omistama). 

P2-loosi oli mm. Italian pääministeri Aldo Moron kidnappauksen ja murhan takana. Mutta tämä poliittinen murha kuitenkin lavastettiin näyttämään vasemmistoradikaalisen terroristiryhmä Punaisen Prikaatin tekemäksi, joka oli juuri noihin 70-luvun aikoihin näille Naton maanalaisten armeijoiden (Operaatio Gladio) kaltaisissa operaatioissa melkein enemmän sääntö kuin poikkeus.

Aldo Moron vasemmistopolitiikka katsottiin lopulta aina USA:n Deep Statessa asti niin suureksi poliittiseki uhkaksi, että jopa silloinen USA:n ulkoministeri Henry Kissinger varoitti Moroa, että jos hän solmisi hallituksen Italian kommunistisen puolueen ja kristillisdemokraattien kanssa, niin hänelle kävisi lopulta huonosti. Tämän ihan vahvisti Moron leski myöhemmin Telegraph- lehdelle.

Lopulta sitten Moro kidnapattiin 16. maaliskuuta 1978 tulitaistelun jälkeen, jonka aikana Moro oli matkalla kahden auton saattueessa parlamenttiin, jossa käytiin keskustelua luottamuslauseesta Giulio Andreottin neljännelle hallitukselle.

Tuolloin ensimmäistä kertaa myös kommunistien oli määrä tukea Italian hallitusta mikä oli Moron ja Enrico Berlinguerin käymien neuvottelujen johdosta mahdollista. 

Aseelliset hyökkääjät murhasivat ensin viisi Moron turvamiestä ja kidnappasivat Moron. Hyökkääjiä oli yhdeksän. 

Tämän jälkeen Moroa pidettiin vankina 55 päivää Roomalaiseen kerrostaloon rakennetussa pienessä sellissä, jonka aikana kaappaajat vaativat aikaisemmin vangittujen Punaisen prikaatin jäsenten vapautusta vankilasta. Mutta lopulta yli 55 päivää kestäneen vangitsemisen jälkeen Italian hallitus kuitenkin kieltäytyi edelleen tällä klassisella ja tiukalla linjalla, että terroristien kanssa ei neuvotella. Tämän seurauksena sitten Moro murhattiin 9. toukokuuta 1978 

Myöhempinä vuosina Naton salainen Operaatio Gladio toteutti Bolognassa 2.8.1980 tuhoisan pommi-iskun (Bolognan pommi-isku), jonka Nato lavasti äärioikeiston tekemäksi terroriteoksi. Iskussa kuoli peräti 85 ihmistä ja pommi oli viritetty ajastimella. 

Että tällaista peliä on tämä Eurooppalaisjohteinen Naton sotilasliitto harrastanut viime vuosikymmeninä Euroopassa, joilla se aina toivoo vahvistavan jonkin poliittisen rikollisen tahon valta-asemaa luomalla laajaa pelkoa näillä pommi-iskuilla.

Nämä Italian rikollisen P2-loosin, Naton maanalaisen armeijan (Operaatio Gladio) kaltaiset sotarikollisjärjestöt toimivat aina terroristisessa tarkoituksessa ja pyrkivät aina aikaansaamaan laajaa pelkoa maailmalla, kun he operoivat näitä pommi-iskujaan.

Nato myös toimii samalla tavalla kuin CIA, että se voi saada ulkoisia toimeksiantoja mm. valtionterrori-iskuista, joiden rahoituksista voivat vastata jopa Saudien öljymiljardöörit, jotka taas usein näillä terroriteoilla haluavat horjuttaa lähi-idän öljyn hintaa heidän edukseen. 

Näiden rikollisen operaatioiden takana on miltei aina valtiovaltojen ulkopuoliset tahot, jotka johtavat lopulta aina näihin maailman rikkaimpien pankkisukujen johtamien yksityisten sijoituspankkien huumerahalla ja aseteollisuudella johdetun rikollisen syndikaatin johtamaan maailmanlaajuiseen rikollisverkoston sotarikolliseen toimintaan.

Heidät kaikki kuuluisi ottaa kiinni ja tuomita elinkautisiin vankeusrangaistuksiin Haagin kansainvälisessä sotarikostuomioistuimessa. Tai pikemminkin tulevaisuudessa näille Illuminatin sotarikollisille kuuluisi luoda oma sotarikostuomioistuin, koska nehän ovat näitä konnia jotka rahoittavat kaikki sodat ja luulevat olevansa kaikkien lakien yläpuolella.

Mutta kun heillä on käsissään suunnaton valta ja yli 95 prossaa koko tämän planeetan rahavaroista, niin kyllä siinä menee yhdelle jos toiselle Illuminaatien elitistille se kuuluisa pissa hyvin syvälle päähän ja luulevat olevansa jumalasta seuraavia. Vaikka tosiaan tämä heidän palvomansa jumala on Lucifer, jota nämä Illuminaatit palvovat salaisissa riiteissään, joissa myös uhrataan lapsia saatanalle ja juodaan heidän vertaan, koska siitä saa kuulemma adrenaliinisesti niin hyvät kiksit.


Lähteet:https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201808142201136331_ul.shtml

https://www.savonsanomat.fi/ulkomaat/Italian-poliittinen-umpisolmu-ei-ratkennut-–-maalla-edessään-tilapäishallitus-tai-uudet-vaalit/1194248

https://fi.wikipedia.org/wiki/Bolognan_pommi-isku

https://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/1581425/US-envoy-admits-role-in-Aldo-Moro-killing.html


Ja olikohan tässä jutussa jotain arkaluontoista kun Facebook seinälle sen juuri ehdin laittamaan ja ruudulle ilmestyikin tällainen teksti.

Käyttäjätilin palautuksen jälkeen sitten Facebookin sensorit ilmoittivat, että olivat poistaneet jokaikisen linkityksen tästä blogitekstistä, koska se näyttäisi rikkovan yhteisönormejamme.

Tiesittehän, että totuuden linkkittäminen Facebookkiin on kielletty, koska totuus ei kuulu Facebookin yhteisönormeihin. Mutta Facebookin CEO Mark Zuckerberg on sen verran pelkuri, ettei uskalla tuota faktaa kertoa vieläkään julkisuuteen. Vaan puhuu jostain valeuutisista, jotka ovat hänen mukaansa vaaraksi kaikille ihmisille, joilla hän tarkoittaa näitä populistisia Facebook kirjoittelijoita.