http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, marraskuuta 23, 2017

Julkinen paine tuotti tulosta: Laitinen päästettiin vapaaksi


Teksti: Teemu Vehkala

Markku Laitisen vajaa viikko sitten alkanut poliittinen pakkohoidotus loppui tänään, kun pari päivää sitten Juha Hämäläisen kirjoitus tästä tapauksesta alkoi leviämään verkossa ja päätyi lopulta aina MV-lehteen asti.

Nyt Auroran psykiatrisen sairaalan lääkärit joutuivat päästämään Laitisen vapaaksi, koska julkista painetta alkoi jo olemaan liikaa.

Tämän tapauksen takana olevalle taholle kun tuli jo niin paljon kuset housuun. Koska osa näistä virkamiehistä taisi sen tajuta, että mikäli heidän toimiinsa kohdistuu poliisirikostutkintaa vapaudenriistosta, niin heidän perseensä joutuu tästä julkisesi vadille.

Mutta nyt Laitinen on vapautettu tuosta psykiatrisen sairaalan poliittisesta mielipidevankeudesta ja kiitos kaikille heille, jotka tästä tapauksesta puhui somessa. Koska ilman teidän apua tätä erävoittoa ei olisi tullut tästä umpikierosta tahosta.

Mikäli jatkossakaan kukaan meistä suomalaisista toisinajattelijoista joutuu suljetulle osastolle pakkohoitoon poliittisista syistä, niin heillä jokaisella on käytettävissä tämä julkisuuskortti, joka on näitä muita virallisia valituskanavia 100 kertaa tehokkaampi keino päästä niistä veronmaksajien rahoittamista huumeluolista ulos.