http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, marraskuuta 21, 2017

Salainen jesuiittavala kertoo jesuiitoista kaiken


Salainen jesuiittavala on se vala jonka jesuiittajohtaja sanoo jesuiittakokelaalle ja se kuuluu näin: 

"Poikani tähän saakka sinua on opetettu teeskentelemään: Rooman katolisten keskuudessa. Ole Rooman katolinen ja ole vakooja omien veljiesi joukossa. 

Äläkä usko ketään ihmistä, äläkä luota keneenkään. Vaan ole reformoitu reformoitujen keskuudessa, hugenotti hugenottien keskuudessa, kalvinisti kalvinistien keskuudessa, protestantti protestanttien keskuudessa. 

Saavuta heidän luottamuksensa ja yritä päästä saarnaamaan heidän saarnapönttöihinsä ja irtisanoudu kaikella kiihkeydellä omasta pyhästä uskonnostasi ja Paavista.

Alennu jopa niin alas, että tulet juutalaiseksi juutalaisten keskuudessa, jotta voit paavin uskollisena sotilaana kerätä kaiken tiedon järjestösi eduksi. Sinut on opetettu istuttamaan kateuden ja vihan siemeniä salakavalasti yhteisöjen, maakuntien ja valtioiden välille, jotka elivät aiemmin rauhassa.

Sinut on opetettu yllyttämään niitä veritekoihin ja kietomaan heidät sotaan toisiaan vastaan ja luomaan vallankumopuksia ja sisällissotia maissa, jotka ovat itsenäisiä ja vauraita kehittämään taiteita ja tiedettä sekä nauttimaan rauhan siunauksista sekä tukemaan jompaakumpaa osapuolta ja toimimaan salaisesti jesuiittaveljiesi kanssa jotka voivat vaikuttaa vastapuolella. 

Sekä vastustamaan avoimesti sitä mihin sinut voidaan yhdistää. Vain siksi että kirkko hyötyisi lopulta siitä, rauhansopimuksissa solmituin ehdoin, sillä tarkoitus pyhittää keinot. 

Sinulle on opetettu velvollisuutesi vakoojana, kokoamaan kaikki tilastot, faktat ja tieto kaikista lähteistä, jotta pääset kaikenlaisten protestanttien ja harhaoppisten suosioon. Samoin kuin kauppiaiden, pankkiirien, lakimiesten- kouluissa ja yliopistoissa, parlamenteissa, lakia säätävissä elimissä ja oikeusviranomaisten joukossa ja valtioiden hallituksissa. 

Ole kaikkea kaikille ihmisille paavin tähden, jonka palvelijoina me olemme kuolemaan saakka.

Tähän asti olet vastaanottanut kaikki ohjeesi noviisina aloittelijana ja palvellut konfessorina ja pappina, mutta sinua ei ole vielä varustettu sillä kaikella mikä on välttämätöntä toimimaan komentajana Loyolan armeijassa paavin palveluksessa. 

Sinun tulee palvella työkaluna ja pyövelinä sopivan ajan, kuten esimiehesi ohjaavat sinua.

Täällä voi käskeä ja määrätä vain se, joka on vihkinyt työnsä harhaoppisten verellä, sillä "yksikään ei voi pelastua ilman verenvuodatusta". 

Sen vuoksi varusta itsesi työhösi ja varmista pelastuksesi. Lisäksi sinun tulee toistaa perässäsi aikaisempi valasi ja kuuliaisuutesi järjestölle ja paaville.Tämä vala kertoo kaiken olennaisen tuosta katolilaisen uskon sisällä vaikuttavasta jesuiitta opista. Onhan myös ulkoasiainministeri Timo Soini jesuiitta ja vannonut myös saman valan.

Vaikka Soini itse väittää että naispappeus ajoi hänet katolilaiseksi, niin se ei ole koko totuus koska Soini päätyi lopulta katolilaisen Opus Dei järjestön kautta aina jesuiittakoulutukseen. 

Soinilla oli jo yhteys Opus Deihin tuolloin, koska hänen silloinen Perussuomalaisten neuvonantaja Oskari Juurikkala kuului jo Opus Deihin.Ulkoasiainministeri Timo Soinin luottamus kariutui jo näihin Perussuomalaisiin äänestäjiin joita hän tyylinsä mukaan aina kertoi äänestäneensä hänet uudelleen eduskuntaan tai europarlamenttiin.

Perussuomalaisten puolueen sisällä kesäkuussa 2017 tapahtunut vallankaappaus toteutettiin vain sen vuoksi, ettei nämä Perussuomalaisista eronneet tuoreet ministerit halunneet luopua ministerin eduista (audi + muut luontaisedut).

Mutta Soinillehan oli jo luvattu paikka Lontoossa sijaitsevan sijoituspankin johdosta, josta hän on luvannut kertoa vasta 2018 kesäkuussa. 

Hän kun ylimielisenä olettaa, että tulee saamaan seuraavissa vaaleissa yhtä paljon ääniä sinivalkoisten puolelta kuin aiemmin Perussuomalaisten puheenjohtajana. 

Vaikka hänestä tulee juuri se poliittinen ruumis minkälaista kohtaloa hän aina uhitteli niille muutamille Perussuomalaisten puolueen sisällä valta-asemansa uhmaajille.