http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, marraskuuta 15, 2017

Las Vegasin yksi ampuja ikuistettiin valokuviinYksi Las Vegasin ampujista päätyi erään paikalla olleen kännykkäkameravideoon. 

Yhdessä kuvassa joka on otettu tästä videosta näkyy vielä rynnäkkökiväärin piippu sekä aseen teline. Jossa ampuja on makuulla tähtäämässä Route 91 festivaalin yleisössä olevia ihmisiä.Vaikka video on kuvattu hämärään aikaan niin siitä näkyy selvästi se, että ampujalla on ns. special ops (erikoisjoukkojen) kaltainen kommandopipo sekä mustaan pukeutumisvarustus.Mikäli vielä jotkut moraalittomat pelkurit jotka uskovat kaiken jota tällä eräällä metabunk.org sivuston jutut. Niin tarkennettakoon vielä että tämä video on kuvattu juuri Las Vegasin ampumisen hetkellä. Joten mikään Las Vegasin SWAT-ryhmän kommandovarusteinen tarkka-ampuja ei ole voinut mitenkään ehtiä kapuamaan tuonne vain alle 2 minuutin varoitusajalla.Lähtikö jo Stephen Paddock tarinalta viimein uskottavuus ? 

Valemediat ovat tähän asti puhuneet vain tästä kuusikymppisestä Stephen Paddockista joka valemedioiden mukaan raahasi hotellihuoneeseensa suunnattoman määrän tarkkuuskiväärejä sekä rynnäkkökiväärejä kenenkään huomaamatta. 

Jos nyt edelleen oletettaisiin että tämä valemedioissa oleva tarina olisi totta. Niin se ei enää olisi mitenkään mahdollista, että jos vielä minuutti sitten kuusikymppinen mies ampui Las Vegasin Mandalay Bay hotellin kahdesta eri ikkunasta rynnäkkökiväärillä konserttiyleisöön. 

Että hän olisi sen jälkeen vain alle 2 minuutissa ehtinyt jo vajaan 400 metrin päähän ja tulemaan hissillä alas yli 30 kerrosta alempaa.

Jos vielä näitä muutamia videoita kelaa uudelleen ja mm. kuuntelee sitä, että kuinka monta luotien sarjaa lentää näillä silminnäkijöiden kuvaamilla videoilla. Niin monista kuulee sen, että luoteja lentää niin luonnottoman paljon, ettei edes tavallisen AR-15 rynnäkkökiväärissä riitä niin suuria lippaita. Mutta sen sijaan kevyt konekivääreissä kuten A60 kyllä löytyy luoteja yllin kyllin.


Lähde: http://www.rense.com/general96/RVshooterB.html