http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, toukokuuta 10, 2023

Tiedemies Dennis Meadows puhuu tässä maailman väestön harvennuksestaMaailman talousfoorumin (WEF) sekä Rooman klubin jäseniin kuuluva tiedemies Dennis Meadows antoi viisi vuotta sitten haastattelun, jossa hän puhui avoimesti maailman väestön harvennuksesta.

Meadows on julkisesti kertonut kannattavansa maailmanväkiluvun vähentämistä n. 86 % alas.

Hänen mukaansa jo pelkästään 1 miljardin ihmisen väkiluku maailmassa on jo sen verran, että sillä taataan korkea elintaso. Mutta jos taas väkeä on tämä nykyinen 7 miljardia tai se kasvaa 8-9 miljardiin, niin silloin näissä köyhissä kovan kansoituksen maissa on kuulemma taattava diktatuuri sekä köyhä elintaso.

Tässä Medowsin puheissa hyvin heijastuu tuo maailman talousfoorumin elitistien ylimielinen puhe jopa maailmanväestöstä, joihin asennoidutaan kuin johonkin lehmä tai maatalouskarjaan.

Heille kun maailman ihmiset edustavat pelkkää teollisuuden ja palkkaorjuustalouden karjaa. Mutta se mitä tässä nämä elitistit ajavat on se lopullinen maailman väkiluku 500 miljoonaa, joka on heidän lopullinen tavoitteensa.

Koronapandemia luotiin huijauksena vain sitä varten, että tätä maailman väkilukua alettiin näillä koronarokotteilla laskemaan alas, koska koronarokotteiden myrkyt tuhoavat rokotteen ottajiensa immuniteetin. 

Kun eihän tätä olisi onnistuttu tekemään, jos hallitukset olisivatkin käskyttäneet kansalaisensa pelaamaan oikeaa Venäläistä rulettia. Siihen ei olisi enää monikaan ryhtynyt, mutta kun se Venäläinen ruletti omalla terveydellä ja immuniteetilla pelattiinkin koronarokotteilla, niin siihen alle tehty pelottelu ja propaganda kampanja oli massiivinen, johon Suomen THL (Terveyden ja Hyvinvoinnin laitos) sai myös lääketeollisuudelta tiettävästi jopa yli kymmenen miljoonan euron mainosbudjetin.

Tässä on nyt vaan tällä hetkellä sellainen tilanne, että Suomen kuolintilastot huutavat hoosiannaa ja väestöä saattaa olla nyt elossa enää n. 4 miljoonaa. Mutta THL sekä väestölaskennasta vastaava tilastokeskus on edelleen hiljaa.

THL kuitenkin toi äsken julki viimeisen 4 vuoden aikaiset sairaustilastot, jotka olivat todella karua luettavaa, joista näki suoraan koronamyrkkypiikkien haitat. Hengitystiesairauksia oli työväestöllä vuosi sitten huimat 1,2 miljoonaa tilastointikertaa.

Että kun ne USA:n viranomaiset silloin 2002-2003 kävivät siellä Irakin pääkaupungissa etsimässä niitä joukkotuhoaseita, niin kävisivät nyt siellä Pfizerin koronarokotustehtaissa, niin sieltä niitä maailmanväestön joukkotuhoaseita nimeltä koronarokote olisi löydettävissä ja paljon.

Mutta ei se hallituksia kiinnosta, koska nämä useiden valtioiden presidentit, ministerit ja pääministerit ovat tämän saman pahamaineisen Sveitsin talousfoorumi (WEF) jäseniä ja ovat sitä kautta sidottuja ja velvoitettuja noudattamaan tämän salaisen maailmanelitistien väestönharvennustavoitteita.