http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, toukokuuta 29, 2023

Masterchef tuomari Jock Zonfrillo (46) kuoli koronarokotteesta saatuun immunipuutokseen


Masterchef ohjelman tuomari Jock Zonfrillo on kuollut koronarokotteiden aikaansaamaan immunipuutokseen. Hän oli kuollessaan vain 46 vuotias ja kuten tiedämme, niin 46 vuotiaat perusterveet ihmiset eivät noin vain kuole. 

Mutta jos alla on koronarokotteiden myrkyt, niin silloin immuniteetti tuhoutuu myös 46 vuotiailta, joka kävi Zonfrillon kohtaloksi.

Hänellä toki oli alla vuosia kestänyt suolistosyöpä, mutta tiedämme koronarokotteiden immuuniteetin tuhoamisen vauhdittavan myös syöpäsairauksia. 

Masterchef ohjelma keskeytyi vuosi sitten 2022, jolloin tammikuussa kyseisen ohjelman tuottajat ilmoittivat aivan julkisesti britttiläisen Mail Online lehden nettisivuilla, että heidän koko henkilökuntansa aina juontajia sekä muutakin henkilökuntaansamyöten oli rokotettu koronarokotuksilla. 

"Our judges, cast and crew are fully vaccinated, and we look forward to resuming filming shortly".

Nyt samainen brittiläinenkin valemedia Mail Online on aloittanut valehtelun liittyen tapaukseen ja kiistää, että kyseessä on pelkkä netissä leviävä salaliittoteoria, että Jockin kuolema johtui tästä rokotteesta.

Koronarokotehaitoista ei edelleenkään yksikään näistä korruptoituneen valtamedian lehdistä saa edelleenkään kertoa, vaan edelleen nämä äkilliset kuolemat ovat näitä, joiden syitä ei muka vieläkään tiedetä.

Näin ollen nämä asiat täytyy taas jälleen kerran tuoda päivänvaloon meidän blogistien kautta, koska me emme työskentele näille korruptoituneille lääkeyhtiöille, eikä meitä voida lahjoa suoltamaan lääkeyhtiöiden propagandaa, kuten taas nämä valtamedian valemedian lehdet on lahjottu niin tekemään.

Jos oikeus toteutuisi, niin silloin nämä valtamedian valemedian propagandan levittäjät, jotka edelleen valehtelevat koronarokotehaitoista ja salaavat ne, joutuisivat vastuuseen näistä asioista ja koska kyse on henkeen ja terveyteen kohdistuvasta hengenvaarallisesta uhasta nimeltä koronarokote, joka on biologinen ase. 

Niin silloin se tarkoittaisi sitä, että valtamedian toimitus joutuisi vastuuseen yllyttäessään ihmisiä rokottamaan itsensä hengiltä.

Rikosoikeudellisesti se on jo suoraan käytännössä yllytys kansanmurhaan.

Aivan samalla tavoin Suomen terveyden ja hyvinvoinninlaitos (THL) on syyllistynyt tähän samaan, kun se valehteli viime vuodet näiden koronarokotteiden olevan tutkittuja ja turvallisia.

Heti ensimmäisenä se valehteli, että ne olivat tutkittuja, mutta mitään ihmistutkimusta niihin ei oltu tehty.

Sekä näiden koronarokotteiden turvallisuudesta ei ollut oikeasti saatavilla mitään oikeaa ja virallista tietoa. 

Ainoastaan ne, jotka jo tiesivät, että kysymys oli maailman liikaväestön harventamisesta, osasivat vältellä näitä myrkkypiikkejä. Mutta heidät taas valemedia mustamaalasi koronadenialisteiksi.

Nyt tällä hetkellä maailman terveysjärjestö WHO haluaisi kaapata vallan koko maailmassa ja luoda omat pandemia säännöt seuraavan mahdollisen pandemian varalle, jota Bill Gates ja WHO suunnittelevat tiettävästi Marburgvirus epidemiaksi.

Kun heillä on siihen jo salaiset päivämäärät valmiina sekä marburg rokotteet, jotka sisältävät myrkyllistä risiiniä.

Aivan samalla tavalla tästä marburgviruksesta on kirjoiteltu jo korruptoituneessa valemediassa, kuten että se olisi hengenvaarallinen virus.

Aivan kuten tämä koronavirus oli vain siihen uskovan päässä, niin samalla tavalla myös marburgvirus tulee olemaan vain sitä pelkäävien päässä ja koska tämä on psykologista sotaa, niin vain he jotka pelkäävät eniten, ovat sen suurimpia uhreja ja juuri yleensä nämä ihmiset menevät ensimmäisenä sinne myrkkypiikkijonoihin. Kun he raukat luulevat saavansa jonkun suojan tätä mörkövirusta vastaan, joka todellisuudessa on vain heidän pelokkaassa mielikuvituksessa.

Nämä hölmöt sitten uskovat vielä näihin valheellisiin koronatesteihin, joita myydään kaupoissa.

Jos nyt kuitenkin mennään niihin kiistämättömiin faktoihin, että on se kumma kun koronarokottamattomat eivät ole koko ajan sairaana ja he eivät ole äkillisesti kuolleet, kun taas koronarokotettuja kuolee kuin ruton aikana.

Koronavirusta ei olla vieläkään missään tavattu tai eristetty, joten silloin sellaista virusta ei vaan esiinny missään muualla kuin vain sitä pelkäävän ihmisen päässä, eli mielikuvituksessa.

Ja jos nyt mennään niihin faktoihin, niin ei nämä Bill Gatesin kaltaiset elitistit uskaltaisi mitään oikeasti tappavaa virusta tänne kehittää, koska muuten he saattaisivat kuolla siinä sivussa mukana ja nämä yli-ihmiset eivät halua kuolla muiden mukana.

Sen takia nämä myrkyt onkin laitettu siihen rokotteeseen, joka taas esitetään pelastukseksi tältä kauhealta virukselta. Mutta totuus on, että mitään kauheaa virusta ei ole ollut kuin vain sellaista pelkäävän ihmisen päässä.

Koronaviruksella pelottelun tarkoitus oli mediassa pelotella maailman liikaväestö sinne myrkkypiikeille, jotta heidän immuniteettinsa tuhoutuisi rokotteiden avulla ja näin sitten tästä maailman liikaväestöstä päästään eroon ja julkisissa tilastoissa näitä kuolinlukuja ei vieläkään uskalleta näyttää.




Sen sijaan pieniä lipsahduksia sattuu, kuten juuri muutama päivä sitten joku Suomalainen terveys asiantuntija lipsautti, kuinka Suomessa nyt 35-vuotiaiden naisten kuolintilastoissa on hälyttävä piikki ja ei kuulemma tiedetä mistä se johtuu.

No mistäköhän johtuu se, että vain nämä koronarokotetut työikäiset ihmiset kuolevat, kun taas rokottamattomat eivät kuole ? 

Eli minkätakia vain myrkkypiikitetyt kuolevat ja myrkkypiikittömät koronadenialistit eivät kuole ? 

Että ajatteleppa ite.

Lähteet: Mail Online

Iltalehti