http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, toukokuuta 21, 2023

Euroopan Keskuspankki (EKP) kätki seteleihin pimeyden henkivaltojen Babhometin kuvat

Jos kotonasi löytyy peili, niin kokeileppas tätä videolla näkyvää hommaa.

Ota 10 euron seteli ja pistä se peilin viereen toiselta puolelta. Siitä muodostuu sarvipäinen olento.

Ota 20 euron seteli ja tee sama homma.


50 euron setelistä näkyy miltei sama näky.Mikäs patsas se siellä Arkansasissa onkaan ? 

Itse Babhometin patsas, jonka paikallinen satanistien temppeli sinne kiikutti muutama vuosi sitten.

Sama sarvipää, jonka Euroopan Keskuspankki (EKP) on piilottanut näihin 10, 20 ja 50 euron seteleihin.

Euroopan Keskuspankin omistajat kun ovat saatanan palvojia ja heille tuo Babhomet on ihan pimeyden henkivaltojen olento Luciferin ohella, jota he palvovat salaisissa rituaaleissaan.

No voisi ihmetellä, että miksi sitten tämä Euroopan Keskuspankin luoma euron rahajärjestelmä kätkee seteleihin sisäänsä pimeyden henkivaltojen olennon kuvan ? 

No koska tätä euron rahajärjestelmää jo sellaisenaan käytetään meidän orjuuttamiseen sekä alistamiseen.

Vaikka raha on vaihdon väline, niin se on taas näille keskuspankkien omistamille ihmisorjuuden väline ja ihmisorjuudesta tuottavin edelleen on heille palkkaorjuus verojen kanssa.


Tätä ei kerrota edelleenkään missään, kuinka teollinen palkkaorjuus tuottaa verojen ohella valtion velkaa, joita sitten velkaantuneet valtiot maksavat näille keskuspankeille, koska keskuspankeista se valtionvelka heille lainataan.

Näin ollen alat varmaan nyt päästä vihdoin kärryille siitä, ettei tämä keskuspankkien omistajaporras halua vain printata Euroopan Keskuspankin printterillä itselleen rajattomasti rahaa.

Ei heitä kiinnosta mikään paperi, vaan heitä kiinnostaa useat köyhät valtiot, joiden omistus siirtyy monikansallisille yhtiöille joihin suurimpina kuuluu tällähetkellä mm. Blackrock. 

No ketkäs omistavat tämän Blackrockin ? 

Siellä on jälleen nämä maailman rikkaimmat suvut, joiden pääomistus on myös Euroopan Keskuspankissa ja USA:n keskuspankissa.

Tämä porukka on saanut päähänsä sen, että meitä on yli 90 % kuulemma liikaa ja heidän mukaansa maapallon resursseja riittää vain n. 500 miljoonalle ihmiselle ja loppuväestö täytyisi vähentää pois.


Mutta todellisuudessa näitä 50 euronkaan seteleitä ei kasva missään puussa, vaan jokainen liikkeelle laskettu seteli on painettu keskuspankeista liikkeelle laskettua velkaa vastaan.

Eli jos taskussasi on 50 euron yksittäinen seteli tai vaikka 10 euron seteli, niin tuo kyseinen seteli on vain Euroopan Keskuspankin liikkeelle laskema ja se luotiin jonkun valtion velasta.

Nämä eurojen setelit on vielä luotu jonkun kyseisen EU-valtion toimesta valtion velasta.

Tuo kyseinen seteli on vain ikään kuin nimellinen sopimus siitä, että tuo joskus otettu velka tullaan jossain vaiheessa maksamaan takaisin.

Mutta se salaisuus piileekin tässä, että jokaikinen maailman velka, joka liittyy pankkeihin ja maksetaan takaisin pankeille, niin tuon jälkeen tuo kyseinen rahasumma lakkaa olemasta kierrossa.

Ja jos nyt kuvittelet vaikka sen vanhan tuolileikin, jossa aina leikin jossain vaiheessa aina yhdeltä lähtee tuoli alta.

No kuvitteleppas nyt sen tuolin tilalle tuo 50 euron seteli.

Sitten kun ymmärrät, että kuinka tässä maailmassa sitä valtion velkaa maksetaan takaisin keskuspankeille kuin tuo yksittäinen 50 euroa, niin silloin syntyy jo sitä massatyöttömyyttä, eli nollakasvua, koska ei ole enää sitä valtion velkana takaisin keskuspankeille maksettua rahaa enää kierrossa. 

Joten silloin aina lopussa joku menettää työnsä, joku menettää talonsa sekä omaisuutensa ja keskuspankit voittavat aina.


Tämä on siis eräänlainen kapitalistinen tuolileikki, jossa keskuspankkiirit loisivat veronmaksajien rahoilla ja se sikariporras väki ei siellä tee päivääkään oikeita töitä, vaan siellä päivittäisen sikarinpolton ohella luetaan vain lehdistä, että mitkä osakkeet ovat hyviä ja minkä valtion voisimme seuraavaksi ostaa.

Mutta ei tällainen valtioiden ryöstö olisi ilman tätä PONZI-huijausta mahdollista, joka tunnetaan edelleen nykyisenä rahajärjestelmänä ja sen mätäomena on keskuspankit itse.


Mutta jos katsotaan maailman historiaa niin mm. Abraham Lincoln uskalsi silloin 1800-luvulla jenkeissä lakkauttaa tämän jo silloin yksityistetyn USA:n keskuspankin. Sen vuoksi Rothschildien pankkisuku Euroopasta laittoi lopulta salamurhaajat asialle ja lopulta Lincoln ammuttiin hengiltä siellä teatterissa, kun John Wilkes Booth ampui hänet.


Itävalta-Unkarin arkihertua ja kruunuperillinen Franz Ferdinand murhattiin 18. joulukuuta 1914 Sarajevossa, koska hän ei halunnut Rothschildien pankkisuvun ottavan hallintaansa pankin, jota suunniteltiin Wieniin.

Hänen salamurhansa myötä alkoi sitten se I-maailmansota ja samalla lakkautui Itävalta-Unkari.


Ja kuten huomaatte, niin tämä peli jota nämä keskuspankkiirit pelaavat ei ole mikään leikkimonopoli pelilautapeli, vaan se on valtapeli, jossa jokaikinen maailmassa syntynyt ihminen, jolla on sosiaaliturvatunnus on sen yksi pelinappula.

Näille sedille valtiot ovat myös pelkkiä pelinappuloita, joita voi vaihtaa toisesta toiseen ja köyhät maat ovat heille tietenkin helpompia pelinappuloita, mutta taas rikkaat sekä omavaraiset valtiot ovat taas heille hyvin hankalia pelinappuloita ja jos joskus syntyy tilanne, jossa vaikka jonkun maan valtionvelka maksetaan pois, kuten kävi Romanialle vuonna 1982, jonka maan presidentti Ceausescu ei enää halunnut ottaa IMF:ltä uutta velkaa, niin CIA päätti sitten hankkiutua hänestä sotilasvallankaappauksella eroon, joten sitten lavastettiin Timisoarassa kansanmurha, jossa CIA:n kouluttamat joukot tappoivat yli 100 mielenosoittajaa, josta sitten syytettiin Ceausescua, joka tuon jälkeen vietiin sotilasvallankaappauksella teloitettavaksi puolisonsa kanssa.

Tämä kuvastaa aika paljon siitä, että minkä mittaluokan mafia tämä Illuminati oikein on.

He ovat kuin revolverilla asiakkaitaan uhkailevia pikavippikeisareita, jotka uhkaavat asiakkaansa ottamaan velkaa. Mutta eivät ne toki sitä valtioiden päämiesten kanssa näin suoria keinoja käytä, kun heillä on aina valtioiden kauppoihin omat neuvottelijansa. 

Mutta jos diileihin ei päästä, niin silloin he soveltavat Italian mafialle tuttua casa nostraa, eli jos estät heidän liiketoimet, niin silloin sinut tapetaan kostoksi ja näin he ovat tehneet monien maiden presidenteille.

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA on vain heidän yksi salamurhakoneisto Israelin Mossadin sekä Britannian tiedustelupalvelun ohella. Kun varsinaisesti itsessään tämä CIA ei omaa mitään omia intrsessejä minnekään, koska se on pelkkä tiedustelupalvelu.


Tällä hetkellä näissä keskuspankeissa suunnitellaan jo täysin elektronista rahajärjestelmää, jota nämä keskuspankit haluavat monopolina rakentaa hyödyttämään vain heitä itseään.

Kryptovaluutat ovat itseasiassa vain eräänlainen pilotti ennen tuota lopullista digitaalista rahajärjestelmää.

Bitcoin mm. on CIA:n luoma.