http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, toukokuuta 21, 2023

Koronarokotteiden vaarallisuudesta CNN:lle vuonna 2021 varoittanut dr. Rashid Buttar on kuollut

Koronarokotteiden vaarallisuudesta CNN:lle vuonna 2021 varoittanut dr. Rashid Buttar on kuollut.

Nyt somessa Twitterissä kiertää video, jossa Buttar kertoo suoraan, kuinka hänet myrkytettiin samoilla myrkyillä mitä on näissä koronarokotteissa sisällä ja tämä tapahtui aika pian sen jälkeen, kun hän oli antanut haastattelun amerikkalaiselle CNN uutiskanavalle vuonna 2021.

Buttar kertoo saaneensa myrkytyksen aikana n. 200 kertaisen annoksen näitä samoja myrkkyjä vereensä mitä oli myös näiden myrkyllisten koronarokotteiden seassa ja hän sanoi myrkyttäjilleen suoraan, että ampukaa mielummin suoraan päähän, että hän ei aio ottaa sitä myrkyllistä rokotusta.


Nyt sitten lopulta Buttarin immuniteetti ei enää kestänyt ja hän kuoli läheistensä läsnäollessa 57 vuotiaana.

Tässäkin tapauksessa näkee sen, että miten säälittäviä paskiaisia ovat nämä koronarokotteet valmistaneet yhtiöt, että ovat valmiita tappamaan yksittäisen rokotehaittojen paljastajan. Kun näitä koronarokotteiden myrkyistä varoittaneita on edelleen elossa miljoonia, että jos näitä rokoteaktivisteja halutaan murhata, niin siinähän ampuvat tykeillään kärpäsiä.

Nämä myrkkypiikkien valmistajat pikemminkin tulisi injektoida näillä myrkkyaineilla ja se olisi suuri palvelus ihmiskunnalle, jolloin pääsisimme näistä sadistisista psykopaateista lopullisesti eroon.

Mutta taas nämä lääketehtaiden pääomistajat sikariporraksen tasolla pitävät taas itseään suoraan yli-ihmisinä, joilla on oikeus elää. Kun taas tällä 7,1 miljardin maailman väestön ylijäämällä ei ole oikeutta elää heidän mielestä, minkä takia tämä 500 miljoonan väkiluvun ylijäämä 7,1 miljardia täytyy nyt karsia pois ja tämä väestönharvennus tehdään tällä hetkellä näillä koronarokotteilla.


Jesse Venturan ohjelmassa vuonna 2013 oli jo jakso, jossa käsiteltiin tätä Bilderberg salaseuraa ja silloin Venturalle kerrottiin tämä maailmanväestön harvennusoperaatio, kuinka he haluavat vähentää maailman väkilukua.

Siinä jaksossa oli vieraana eräs USA:sta ulkomaille paennut nainen, joka kertoi kuinka lähivuosina tulisi maailmalla vapaaehtoiset rokotukset, jotka olivat muka vapaaehtoisia.

Hän oli oikeassa, koska mitäs oli luvassa vuonna 2020 ? 

Koronarokotukset, koronarokotusvelvoitteet, koronarokotus suositukset, terveyshoitoalan koronarokotepakko ja et voinut matkustaa lentäen, jos eivät rokotukset olleet kunnossa. 

Vaikka tosin nyt USA on päätynyt poistamaan useiden osavaltioiden rokotepakon.

Että ilmeisesti ne huomasivat jo, että miten se oli turismin osalta ampunut itseään jalkaan viime vuodet.

No kuitenkin dr. Buttar hoiti oman hommansa ja hänen kohtalokseen koitui tuo CNN uutiskanavalla totuuden sanominen ääneen näistä myrkkyrokotteista. Näin paljon nämä myrkkypiikkien valmistajat ovat valmiita suojelemaan agendaansa, että haluavat hiljentää heidän maailmanlaajuisen kansanmurhansa paljastajat. Eihän nämä Pfizerin kaltaiset BIG PHARMA lääkeyhtiöt paljon Italian mafiasta juuri eroa.

Siinä missä rantarosvo sanoi rahat tai henki, niin Pfizerin kaltaiset lääkeyhtiöt sanovat sen "rahat sekä henki".

Hengen he vievät koronarokotteidensa myrkyillä, jotka tuhoavat immuniteetin ja siitä seuraa rokotetulle hidas ja varma kuolema. Mutta menehtyminen on sitä todennäköisempää, jos on haettu alle toinen ja kolmas sekä jopa neljäs tehosterokote. Nythän ensi syksynä alkaa jo kuudes rokotuskierros Suomen vanhuksilla. Joten immuniteetti joutuu koetukselle siellä.

Mutta jos kuitenkin käytätte sitä järkeänne, niin eiköhän jokainen joka osaa käyttää loogisesti järkeään tajua jo sen, että tämä vanhusten riskiryhmäläisten kuudes rokotuskierros on vain naamioitu rokotuskerta, jolla halutaan vaan harhauttaa huomio siitä, että kyseessä on jälleen vanhan väestön eliminointikerta, eikä siinä millään kuudennella kerralla ole enää mitään tekemistä tuon kanssa, koska koronarokotteiden tarkoituksena ei ole missään vaiheessa ollut suojata miltään koronalta, koska mitään koronaa ei ole ollut kuin vain näihin siihen uskojien päässä.

Koronatestit ovat ollet huijausta, koska eräs EU meppi todisti tämän jo vuonna 2020, jolloin hän otti korontestin coca cola pullon sisältämästä limsasta ja näytti, kuinka sieltä tulee positiivinen koronatestitulos.


Afrikassa eräässä maassa Tansanian presidentti kyseenalaisti saman ja kertoi, kuinka he olivat saaneet positiivisen koronatuloksen papaija hedelmästä sekä vuohesta.

Mutta kyllä tämä viimeinen kolme vuotta on täysin osoittanut sen, että miten miltei yli 87 % jopa Suomenkin väestöstä on täysiä idiootteja, kun heistä suurin osa uskoo, että jonkun koronaviruksen oireet voisi sairastaa oireettomana.

Menes vaikka lääkäriin kertomaan, että olette sairastuneet 40 asteen kuumeeseen oireettomana, niin siitähän saattaa jo saada mielenterveyslähetteen oman alueensa Psykiatrisen sairaalan pakkohoitoon.

Mutta tämän koronan kohdalla oli vähän eri kyseessä, koska korona on ollut tämän koko ajan pelkkä psykologisen sodankäynnin vetovipu, jolla eri maiden väestöä harvennetaan rokottamalla koronarokotteilla heidän immuniteettinsa paskaksi.

Sitten kun nämä koronarokotetut hölmöt sairastuvat ja sairastelevat koko ajan sekä ostavat edelleen näitä hyödyttömiä koronatestejään, niin eivät ne raukat vieläkään välttämättä tajua sitä, etteivät he ole mihinkään koronaan sairastuneet, vaan he sairastuivat niistä koronarokotteiden myrkyistä (mm. grafeenioksidi).

Kun se koronavirus oli pelkkää pelottelua, jota ei oikeasti ollut olemassakaan. 

Se piti hallitusten ja lääkeyhtiöiden keksiä, jotta saatiin ihmiset peloteltua myrkkypiikeille.

Eihän se olisi taas onnistunut, jos hallitukset ja terveysviranomaiset olisivat ilmoittaneet, että hei täällä on nyt syanidirokotus koronaa vastaan, että tule hakemaan itsellesi syaniidirokotus.