http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, lokakuuta 25, 2020

USA:n tautikeskus CDC myöntää: Ei ole olemassa COVID-19 virusta


USA:n tautikeskus (eng. Centers for Disease Control and Prevention, lyh. CDC) myöntää, ettei ole olemassa mitään COVID-19 virusta... Eli koronavirusta.

Joten mitään aihetta pelolle ei siis ole.

Mutta valtamediassa näitä koronavirus valheita tungetaan nyt eetteriin mitä suuremmalla vauhdilla ja koko maailman hallitukset on lahjottu IMF Maailmanpankista sillä tod. samalla summalla. 

Eli maiden Presidenteille on sieltä tarjottu 940 miljoonaa dollaria lahjusrahaa Sveitsiläiselle tilille sitä vastaan, että maiden johtajat sallivat maissaan pakkokaranteenit. 

Mutta Valko-Venäjän Presidentti Lukashenko ei suostunut tuohon lahjukseen ja sitten alkoivat vaalien jälkeen ongelmat.

Mutta nämä hengitysmaskit ovat nyt Uuden Maailmanjärjestyksen (NEW WORLD ORDER/lyhenne NWO) tunnusmerkkejä.

Niillä ei oikeasti suojauduta miltään virukselta nimeltä korona, tai COVID-19, koska mitään sellaista virusta nimeltä koronavirus tai COVID-19 ei olla vieläkään havaittu missään, koska tämä homma on täyttä valhetta ja perustuu kusetukselle, jossa on Maailmanpankki (IMF) tiiviisti mukana.


Joten miten muuten IMF Maailmanpankkina olisi etukäteen päättänyt jo tämän korona pelotteluoperaationsa deadlinen ja laittanut sen niinkin pitkälle kuin 31.03.2025

Asiahan on kyllä niin, että kyllä maailma herää jo tuota päivämäärää ennen ja tämä maskisekoilu sekä koronaviruksella pelottelu loppuu vielä ja pääsemme kaikki palaamaan normaaliin elämään. 

Mutta nämä rokotteilla väestönvähennystä valmistelevat tahot tullaan laittamaan vastuuseen näistä rikoksista, mitä ne vieläkin suunnittelevat koko ihmiskuntaa vastaan, koska näillä elitisteillä on suunnitelma saada maailman väestömäärää laskemaan tuntuvasti alas.


Tämä korona ja COVID-19 on psykologisen sodankäynnin operaatio maskinaamiaisineen, jossa ei olla säästettty nyt armoa ihmisten pelottelussa, koska tällä haetaan sellaista psykologista ihmismielen murtamista, joka on myös hyvin tuttu malli myös psykiatrian puolella, jossa sitä harjoitetaan neuroleptein.

Alkoholihan taas soveltaa tätä samaa temppua yhteiskunnissa ja nämä hankkeet toimivat nollakasvuhankkeissa (massatyöttömyysohjelma), jonka kasvu on nyt räjähdysmäistä.

Sillä nämä satanistista maailmanjärjestystään tavoittelevat maailman rikkaimmat elitistit (IMF ja BIS-pankin omistavat rahasuvut) luulevat olevansa niinkin vahvoja, että he onnistuisivat murtamaan koko maailman ihmisten vapaan tahdon tällä koronapelottelulla. Mutta he eivät kyllä nyt ymmärrä, että tällä planeetalla on jo pelkästään yli 144 000 kosmista sielua, joiden alkuperä on muualta ja he ovat näitä Valon Sotureita, jotka alkavat miltei vasta näinä aikoina ottaa nyt ne omat paikkansa ja he eivät pelkää näitä tämän planeetan ihmisiä alistavia poliittisia tyranneita. 

Vaan asia on täysin päinvastoin, että näitä Valon sotureita taas pelätään siellä sarvipäiden palvojien puolella vähän jo liikaa. 

Saatanan kirkon miehet tietävät sen, että jos heidän lapsiin kohdistuvat teot tulevat julkiseksi, niin sen jälkeen näillä pedofiileilla ei ole oikein enää mitään paikkaa, jonne paeta kun näiden tunnettujenkin satanistien ja pedofiilien nimet tulevat julki.

Nämä satanismiin ja pedofiliaan sekä lapsien kidnappaukseen liittyvät asiat kuitenkin littyvät näihin hyvin voimakkaasti, koska ilman että näihin asioihin puututtaisiin, niin ne on tuotava julki.

Korona on pelkkä tekosyy tälle DEEP STATE eliitille pitkittää tätä taistelua, jota he epätoivoisesti käyvät säilyttääkseen tämän maailman valtansa, joka perustuu tuolle suurelle valheelle, joka on naamioitu mm. tämän maailmanlaajuisen populaariviihdeteollisuuden alle.

Heidän suurin aseensa ihmiskuntaa vastaan on ihmiskunnan valveunitila, joka pysyy yllä viihdeteollisuuden aivopesun voimin sekä CIA:n avulla korruptoidun median voimin.

He ovat onnistuneet näin ikään kuin kaappaamaan näiden valveunessa olevien ihmisten mielen ja näin tämä valtajärjestelmä on rakennettu sekä pysyy kasassa edelleen.

Mutta koska tämä todellisuus rakentuu Matriiseista, niin tämä Matriiseille perustuva hologrammi on kuitenkin jo nyt sellaisessa murrosvaiheessa, että tätä kollektiivisen heräämisen aaltoa on jo tapahtunut niin paljon, että tämä kriittisen massan saavuttaminen saavutettiin jo muutama vuosi sitten.