http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, lokakuuta 23, 2020

STM:n asiantuntija: Peliautomaattien poistamisella voitaisiin torjua peliongelmista syntyviä haittoja


Kerrankin Iltalehdessä luki asiaa, kun siellä kerrottiin STM:n asiantuntijan ehdotuksesta, että nämä Suomen mm. kauppakeskuksissa olevat peliautomaatit voitaisiin poistaa kaikki käytöstä ja torjua niillä suomalaisten peliongelmista syntyviä haittoja.

Olen täysin samaa mieltä.

Että jos tämä toteutuu, niin siellä hyppii Israelissakin siellä eräässä uhkapeliyhtiössä sen osakkeenomistajat seinille ja jäävät näppejään nuolemaan, kun Suomalaisten mummojenkin eläkkeet eivät enää kulkeudu heille.

Uhkapelit ja varsinkin kolikkopelit ovat vain yksi länsimaalainen kallis vitsaus, joista Suomen kaltaisen sivistysvaltion tulisi päästä eroon ja Veikkaus näistä pelimonopoleista on edelleen Suomessa sem joka käyttää tätä pelimonopolitoimintaa mm. poliitikkojen voitelemiseen ja tästä ei edelleenkään toimittajat uskalla puhua, että esim. lottokupongeissa on sellainen järjestelmä, että jos vaikka jokin poliitikko, jota voidaan voidella vaikka alle 10 000 summalla, niin hän vie vain sen lottokupongin R-kioskille ja sieltä heidän VISA-korttiensa tunnusluvuista nämä LOTTO-rivien manipuloijat voivat operoida näille limanuljaskoille n. alle kymppitonnin lottovoittoja, koska ne lottonumerot ovat pääosin manipuloituja Veikkauksen toimesta ja näin ne lottovoitot voidaan sitten ohjata tuollaisilla kymppitonnien pikkusummilla näille halutuille poliitikoille ja muille lahjuksen ottajille.

Ja se on melkoisen kieroa toimintaa, koska köyhä kansa maksaa ja näille LOTTO-buuumissa oleville suomalaisille mm. vanhuksille on vuodesta toiseen syötetty tätä Yleisradion kautta sikiävää propagandaa näistä Suomen lottovoittajista. 

Mutta jos katsoo tätä, että ONKO LOTTOVOITTO SYNTYÄ SUOMEEN, niin lähinnä nämä rahaeliitin rosvot siitä hyötyvät, koska tämän valtion rikollinen toiminta ulottuu aina niin monelle sektorille, että siellä keskitytään siihen olennaiseen, eli veronmaksajien työllä tehtyjen verorahojen putsaamiseen ja rikosoikeudellisesti tällainen on aina törkeä petos.


Tiedän tämän Veikkauksen LOTTO huijauksen, koska minulla on tälle tiedolle jopa lähde olemassa.

Tällainen eräs Suomessa asuva ihminen oli joskus 90-luvun lopulla nauhoittanut VHS-videonauhurilla niitä lauantaisia lotto-arvontoja. Niin yhden lauantaina lottoarvonnassa hän huomasi vasta VHS-videonsa pysäytyskuvalla, että yksi lottonumero vaihtuikin toiseen... 

Eli se lottopallonumero vaihtuikin ruudulla toiseen ja tässä kohtaa se  Veikkaus Oyj muuttaa tuon LOTTO-pelin poliitikkojen voitelupeliksi, jossa pelataan kansan kusettamisella, koska Suomen kansalle tämä LOTTO peli on aikanaan huijattu näyttämään siltä, että aina jokaisella LOTTO pelin pelaajalla olisi mahdollisuus voittaa se muutama miljoona.

Mutta Suomen valtion poliittista poliisia ei tällainen muutaman sadan miljoonan euron rikoshyötykään kiinnosta, koska tämän satojen miljardien eurojen rikoshyödyn takana on Suomi Oy AB, jota ohjaavat nämä eräät hyvin rikkaat rikollissuvut sekä heidän takanaan vaikuttavat rikollisjärjestöt.

Huumeilla pääosin heidän rahansa on tullut myös sekä asekaupalla ja nämä rahasuvut saavat myös tuloja monista muistakin hämäräbisneksistä.

Mutta näiden teollisuussukujen maine on aina pidettävä heidän piireissään puhtaana, joten siksi heidän pääliiketoimintansa on aina kulissina pidetty jonkun muun teollisuudenhaaran kulissina. 

Kun ei siellä muuten olisi näiden sukujen vesoilla varaa ostella Porscheja joka viikko ja kesämökkejä sekä kesähuviloita ökyveneitä ja Lamborgiineja milloin lystää.

Mutta huumekauppialle sitä rahaa tulvii aina ovista ja ikkunoista ja siinähän se salaisuus on, että näiden rahapeliyhtiöiden kihot kuuluvat tuohon samaan rikollisuuden teollisuushaaraan.