http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, lokakuuta 21, 2020

Lääkeyhtiö AstraZeneca tappoi koronarokoteen koehenkilön koronarokotteellaan - Testejä aiotaan silti jatkaa


Lääkeyhtiö AstraZeneca on jatkanut koronarokotteen testausta ja nyt he onnistuivat oikein tappamaan koronarokotteellaan yhden brasilialaisen koehenkilön.

Tarkempia tietoja kuoleesta henkilöstä ei kuitenkaan suostuttu antamaan.

AstraZenecan osakekurssi on laskenut tuntuvasti, kun aikaisemmin syyskuussa se joutui jo keskeyttämään rokotekokeet, koska koehenkilö sairastui vakavaan selkäydintulehdukseen.

Että tästäs nyt näette minkälaisia nämä koronarokotteet ovat... Eli niistä lähtee varmimmin henki pois ja näitä halutaan nyt tilata myös Suomeen.

Nämä lopetuspiikkikokeet tulisi lopettaa vielä hyvän sään aikana, sillä tällaisten rokotteiden tarjoaminenkin on jo Nürnbergin sotaoikeudessa luettavaksi määriteltävä sotarikos.

Faktahan on, että Pfizer, AstraZeneca valmistelevat näillä koronarokotteilla miljardien ihmisten maailmanlaajuista massamurhaa ja heidät on laittanut asialla JOHN HOPKINS YLIOPISTO ja Rockefeller Foundation, Maailmanpankki (IMF).


 
He siis valmistelevat rikoksia ihmisyyttä vastaan, koska heidän lopullisena aikeenaan on saada maailman väestö vähenemään yli 7,1 miljardia alas ja lopulta jäisi vain 500 miljoonaa ihmistä jäljelle.

Tämän samaisen väestönvähennystavoitteen he ovat vielä kaivertaneet tähän yksityisten liikemiesten rahoittamaan Georgia Guidestonesin kivimonumenttiin.

Itse nämä elitistit edustavat vain n. 8500 joukon eliittiä, johon kuuluvat maailman rikkaimpien sukujen pankkiireja ja muita ammatti huijareita. 

Heidän uskontonsa on satanismi, jota he ovat harrastaneet jo tuhansia vuosiakin sitten.



Moolok on mm. heidän harjoittamansa lapsiuhri kultti, jota harjoitetaan joka vuosi myös Kaliforniassa järjestetyn Bohemian Grove herrasmiesklubin yhteydessä.


Ei kuitenkaan kuullosta enää kovinkaan herrasmiesmäiseltä tappaa tikareilla pikkulapsi ja pistää palamaan uhrimenoissa.

Nämä kyseiset elitistit pitävät itseään yli-ihmisinä ja katsovat, että heillä on oikeus päättää tyyliin, että kuka saa tulevaisuudessa elää ja kuka ei ja siksi heillä mm. Afrikka on vähennyslistalla väestön suhteen, koska siellähän jo 80-luvulla laitettiin tällainen HIV-virus itämään rokotteiden avulla, johon osallistui mm. Etelä-Afrikan tiedustelupalvelut.


Että aivan kuin yritykset järjestävät YT-neuvotteluita, niin taas nämä valtaliittoelitistit haluavat järjestää vähän toisenlaiset YT-neuvottelut maailmalla ja siksi he järjestivät nyt tänä 2020 vuonna tämän 5 vuoden syklille suunnitellun nollaushankkeen (The Great Reset) ja koronan.

Mutta tässä on myös käynnissä tämä äärettömän voimakas väestön kollektiivisen mielen herääminen, joka laittaa vastapuolelle jo sellaista painetta, että jokainen ihmisyksilö eristyisesti näinä nykyisinä aikoina joutuu käymään läpi erilaisia muutoksia mm. yksilötietoisuutensa puolella ja tämä suurin paine kohdistuu tällä hetkellä juuri ihmisyksilöiden ja henkisen tien kulkijoiden aktivoitumiseen, koska juuri näiden aikojen takia nämä valon soturitkin tänne aikanaan päättivät tulla auttamaan tätä Maaplaneettaa tämän suuren muutoksen ksekellä.

Sillä henkisen valon soturit eivät pelkää näitä aikoja, koska nyt on aika ottaa vastuu tästä ihmiskunnan kohtalon varajoukkojen tehtävistä, joita nyt ohjataan jokaiselle heille, jotka ovat näitä tehtäviä valmiita ottamaan vastaan. 

Koska kuten näemme, niin hallituksemme on nyt kuin puun ja kuoren välissä, koska he saavat ohjeita ulkomailta siitä, että miten kansaa täytyisi seuraavaksi alkaa kyykyttää ja Suomessa tämä korona fasismi toimii näin, että käskyt tulevat tänne ulkomailta.

Euroopassa tätä showta johdetaan ylimmällä tasolta MI6:n puolelta, koska Iso-Britannian tiedustelupalvelu MI6 vastaa tämän korona operaation psykologisen sodankäynnin etenemisestä.

Jenkeissä tämän taas tekee pääosin CIA jne.

Tämä korona pelottelu ja operaatio on suunniteltu jo yli kymmeniä vuosia etukäteen ja siitä myös Rockefeller Foundation suunnitteli kokonaisen 5 vuoden syklin, jonka loppupäivämäärä on kirjattu vuoteen 2025 ja tarkka päivämäärä deadline on 30.03.2025

Mutta tässä käy kyllä lopulta niin, että tämä fasismia ja totalitarismia ajavan eliitin hanke nimeltä UUSI MAAILMANJÄRJESTYS kaatuu kokonaan, koska ihmiskuntaa ei pystytä lopulta alistamaan näillä pakkokeinoilla.

Eli käy kuten vaikkapa väkivaltaisesta parisuhteesta pois lähtevälle naiselle, joka tulee riittävästi henkisesti vanhemmaksi lähteä tuosta alistavasta ja sadistisesta sekä väkivaltaisesta suhteesta pois.

Nyt me globaalisti kansakuntina joudumme vähän vastaavanlaisen ihmiskokeen kohteeksi, koska joudumme nyt kansakuntana myös täällä Suomessa sanomaan näille sadistisille vallanpitäjille, että 

NYT RIITTÄÄ KIITOS.

Ja sinä jatkat omaa elämääsi ja nämä meitä alistavat ja siitä nauttivat psykopaatit hoidetaan pois noista viroista.

Heiltä lähtee valta, jos se viedään heiltä pois ja virkamiespsykopaattien kohdalla heidän pillin mukaan ei tule tanssia.

Mutta Suomen valtiossa on edelleen paljon korjaamisen varaa, kosak näitä sosiopaatteja ja psykopaatteja istuu vielä joka kunnassa, mutta tämä koronakriisi antaa teoriassa lähes kuninkaallisen mahdollisuuden, koska samalla näitä sosiopaatteja lentää sellaisella vauhdilla jo nyt sinne kortistoon, että nämä virkamiespsykopaatit joutuvat nyt miltei ensimmäistä kertaa elämässään etsimään itselleen sen uuden ammatin ja mielellään sellaisen, jossa ei enää pääse alistamaan ihmisiä.


Lähde: IS