http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, lokakuuta 23, 2020

Kasvomaskeista

 

Kasvomaskeista!

Kopio tohtori Margarite Griesz-Brissonin videoviestistä, jonka Claudia Stauber käänsi suorana saksasta englanniksi.
Tämä hänellä on sanottava kasvomaskeista ja niiden vaikutuksista aivoihimme:
Tiedämme, että ihmisen aivot ovat hyvin herkkiä hapen puutteelle. Esimerkiksi hippokampuksessa on hermosoluja, jotka eivät voi olla pidempiä kuin 3 minuuttia ilman happea - ne eivät voi selviytyä.
Akuutteja varoitusoireita ovat päänsärky, uneliaisuus, huimaus, keskittymiskysymykset, reaktioajan hidastuminen - kognitiivisen järjestelmän reaktiot.

Kuitenkin, kun sinulla on krooninen hapen puute, kaikki nämä oireet häviävät, koska totut siihen. Mutta tehokkuutesi pysyy heikentyneenä ja aivojesi hapen alitarjonta jatkuu.
Tiedämme, että neurodegeneratiivisten sairauksien kehittyminen kestää vuosia tai vuosikymmeniä. Jos tänään unohdat puhelinnumerosi, aivojesi hajoaminen olisi jo alkanut 20 tai 30 vuotta sitten.

Vaikka ajattelet, että olet tottunut käyttämään maskia ja hengittämään omaa uloshengitettyä ilmaasi, degeneratiiviset prosessit aivoissa lisääntyvät, kun hapen puute jatkuu.
Toinen ongelma on, että aivojesi hermosolut eivät pysty jakamaan itseään normaalisti. Joten jos hallituksemme sallii meidän päästä eroon maskista ja palata takaisin hengittämään happea uudelleen vapaasti muutaman kuukauden kuluttua, kadonneet hermosolut EIVÄT ENÄÄN uusiudu. Mitä on mennyt, on kadonnut.
En käytä maskia, tarvitsen aivojani ajattelemiseen. Haluan olla selväpäinen, kun olen tekemisissä potilaideni kanssa, enkä ole hiilidioksidin aiheuttamassa anestesiassa.
Hapen puute on vaarallista jokaisen aivoille. Jokaisen ihmisen on oltava VAPAA päättämään, haluavatko käyttää maskia, joka on ehdottomasti tehoton suojautumaan viruksilta.

LAPSET JA MASKI
Lapsille ja nuorille naamiot ovat ehdoton ei-ei. Lapsilla ja nuorilla on erittäin aktiivinen ja sopeutuva immuunijärjestelmä, ja he tarvitsevat jatkuvaa vuorovaikutusta maapallon MIKROBIOMIN kanssa. Heidän aivonsa ovat myös uskomattoman aktiivisia, koska niillä on niin paljon opittavaa. Lapsen aivot tai nuorten aivot janoavat happea. Mitä metabolisemmin aktiivinen elin on, sitä enemmän happea se tarvitsee. Lapsilla ja nuorilla jokainen elin on metabolisesti aktiivinen.
Lasten tai nuorten aivojen hapensaannin rajoittaminen millään tavalla ei ole vain vaarallista heidän terveydelleen, se on ehdottomasti rikollista.
Hapenpuute estää aivojen kehitystä, ja sen seurauksena tapahtuneita vaurioita EI voida peruuttaa.
Lapsi tarvitsee aivot oppiakseen, ja aivot tarvitsevat happea toimiakseen. Me emme tarvitse siihen kliinistä tutkimusta. Tämä on yksinkertainen, kiistaton fysiologia.
Tietoinen ja tarkoituksellisesti aiheuttama HAPENPUUTE on ehdottomasti tahallinen terveysriski ja ehdoton lääketieteellinen vasta-aihe (an absolute medical contraindication).
Absoluuttinen lääketieteellinen vasta-aihe lääketieteessä tarkoittaa, että tätä lääkettä, tätä hoitoa, tätä menetelmää tai toimenpidettä EI TULE KÄYTTÄÄ - ei saa käyttää.
Jotta koko väestö pakotettaisiin käyttämään absoluuttista lääketieteellistä vasta-aihetta väkisin, tälle on oltava selkeät ja vakavat syyt, ja syyt on esitettävä toimivaltaisille tieteidenvälisille ja riippumattomille elimille, jotka on todennettava ja hyväksyttävä.
Kun dementia kasvaa kymmenessä vuodessa räjähdysmäisesti, ja nuoremmat sukupolvet eivät pystyneet saavuttamaan sille luotua potentiaalia, ei ole apua sanomalla "emme tarvinneet maskia".
Tiedän kuinka vahingollista HAPEN PUUTE on aivoille, kardiologi tietää sen sydämelle, pulmonologi tietää sen keuhkoille. Hapen puute vahingoittaa kaikkia yksittäisiä elimiä.
Kyse ei ole MASKISTA, VIRUKSISTA eikä varmasti TERVEYDESTÄSI. Kyse on paljon enemmästä.
Olemme vastuussa ajattelustamme, emme tiedotusvälineistä. Olemme vastuussa tekemistämme, emme esimiehistämme. Olemme vastuussa terveydestämme, emme Maailman terveysjärjestöstä. Ja me olemme vastuussa siitä, mitä tapahtuu maassamme, emme hallituksestamme.