http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, tammikuuta 03, 2020

USA:n armeija teki iskun Bagdadin lentokentälle - Iskun pääkohteena tod. Iranin komentaja


Teksti: Teemu Vehkala

USA:n armeija teki Bagdadin lentoasemalle äsken raketti-iskun, jossa sai surmansa Iranin armeijan komentaja Qassem Suleimani sekä Irakin puolustusvoimien Al-Hashd Al-Sha abi-joukkojen komentaja Abu Mahdi al-Mauhandis.

Iskun kohteena oli al-Muhandisin ja Suleimanin virka-auto, johon raketit osuivat.

Yhdysvaltain puolustusministeriö Pentagon vahvisti tiedotusvälineille, että Presidentti Donald Trump määräsi Suleimanin tapettavaksi.

Lehtitietojen mukaan Yhdysvallat on syyttänyt Hizbollah järjestöä viikko sitten sen tukikohtaan tehdystä raketti-iskusta, jossa yksi Yhdysvaltain armeijan urakoitsija sai surmansa ja neljä sotilasta haavoittui.

Kuulemma Bagdadin lentoasemalla tehty isku sattui vain hetki sen jälkeen, kun tuhannet Irania tukevat mielenosoittajat olivat saartaneet ja yrittäneet vallata Yhdysvaltain Bagdadin suurlähetystön. Mielenosoittajat heittelivät mm. kiviä ja sytyttivät yhden sen vartiotornin tuleen.




USA:n armeijan seuraava hyökkäys on Iraniin

Pentagonilla oli jo yli 10 vuotta sitten tällainen salainen muistio, jossa oli listattu niitä maita jonne USA:n armeija hyökkäävät seuraavaksi ja nämä operaatiot on sinne listalle myös kirjattu, että minä vuonna nämä operaatiot toteutetaan ja niistä seuraavana luvassa on USA:n armeijan hyökkäys Iraniin.

Niille jotka tätä geopoliittista vääntöä on seurannut ja tutkinut, niin tietää että kulissien takana Iranissakin on käynyt USA:n hallinnon konsultti, joka ei ole saanut jotain diiliä valmiiksi. 



John Perkins työskenteli aikanaan näissä tehtävissä ja hän sai peruskoulutuksensa aikanaan NSA:lla, jossa hän joutui käymää myös psykologiset testit.

Perkinsin tehtävänä oli käynä lukuisissa maissa kuten Etelä-Amerikassa ja diilata sinne velkasopimuksia, joilla nämä valtiot oli tarkoitus saattaa velkaantumaan, joka taas ajoi näiden köyhien Etelä-Amerikan maiden myymään luonnonresursseja.

Hänen ensimmäinen keikkansa oli Indonesiassa, jossa oli jo Perkinsin tuohon maahan saavuttua todella huono maine. 

Hänellä ei ollut mitään aavistustakaan, että mitä häntä siellä odotti, kun hänen tuli markkinoida sinne monikansallisen yhtiön sähköverkkoa.

No sisällissodan voittanut Presidentti Suharto kuitenkin uskoi, että sähköverkko paransi maata. Mutta maa kuitenkin velkaantui paljon tuosta diilistä, josta taas nämä monikansalliset yhtiöt hyötyivät hyvin rahallisesti.

Mutta taas Equadorin Presidentti Jaime Roldos Aguilera ja Panaman Presidentti Omar Torrijos, niin CIA tappoi kummatkin pudottamalla kummankin lentokoneen ja media väitti kumpaakin lento-onnettomuudeksi. Aivan saman tempun CIA teki myös YK:n pääsihteeri Dan Hammarskjöldille, jonka lentokoneen pudotti alas Afrikkaan belgialainen lentäjä, joka työskenteli CIA:lle. 



Tätä Hammarskjördin tapausta käsittelee melko tuore tanskalainen dokumentti Cold Case Hammarskjöld.



Perkins kirjoitti näistä työvuosistaan lopulta kirjan, jonka nimi on Confession of an ECONOMIC HITMAN. Joka on siis Perkinsin tunnustus näistä talouspalkkamurhaajan vuosistaan.

Joten jos vielä käännetään tämä aihe sinne Iraniin, niin mitäs siellä Iranissa oikein on, joka myös kiinnostaa näitä monikansallisia öljy-yhtiöitä ? 

Siellä on öljyä.

Jo viime keväänä 20.04.2019 YLE uutisoi, kuinka Yhdysvallat aikoi estää täysin öljyn viennin Iranista ja ei antanut poikkeuslupia öljyntuojamaille, mikä kiristi öljyn hintaa.

Samoina aikoina myös USA:n presidentti Trump julisti Iranin vallankumouskaartin terrorijärjestöksi.


Lähde: IL