http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, tammikuuta 02, 2020

Malmin lentoasemalla on CIA:n varastohalli, josta liikkuu tavaraa Bagdadin ja Helsingin välillä



Teksti: Teemu Vehkala

Wikileaks kertoi joulukuussa 2018 kuinka Helsingin Malmin lentoasemalla sijaitsee yksityinen varastohalli, jota hallinnoi USA:n suurlähetystö.

Hommasta hyvin epäilyttävän tekee se, että tuota varastohallia hallinnoi Helsingin USA:n suurlähetystö.

Tuolta varastohallista lähetetään joka päivä tuhansien kilojen diplomaattilähetyksiä Irakin pääkaupunkiin Bagdadiin.


Jo sokea Erkkikin voi päätellä, että mitähän mahtaa sisältää nämä jopa tuhannen kilon painoiset laatikot, joita lähetellään Helsingin Malmin lentoasemalta Irakin pääkaupunkiin Bagdadiin.

Irakissa on ollut käynnissä USA:n armeijan käymä sota. Ihan muutamat pari päivää sitten Yhdysvaltain armeija teki jälleen iskuja Irakissa ja Syyriassa kuulemma Hizbollahia vastaan, jolloin myös yhdysvaltalainen rakennusurakoitsija kuoli samalla iskussa Irakissa.

Jos siis Suomesta lähtee jopa tonnin painavia lasteja Irakiin, niin mitähän se muuta voisi olla kuin aseita ja tässä maassa niitä valmistavat mm. Patria Oyj.

Mutta jos Patria Oyj:n toimittamista aselasteista on tässä Malmin kentän mystisen varastohallin kanssa jotain tekemistä, niin silloin voisimme jo puhua mahdollisesta aseiden salakuljetuksista, koska miksi niihin muuten olisi Helsingin USA:n suurlähetystö ja CIA sekaantunut kuvioihin ? 



Mutta jos nyt joku toimittaja kysyisi Patrialta, että salakuljetatteko aseita Helsingin, Malmin lentoasemalta Irakiiin, niin aivan varmasti kiistäisivät kaiken.

Aseiden salakuljetus on aina näiden CIA:n isojenpoikien hommaa ja se täytyy aina hoitaa päivänvalolta salassa, ettei vaan jää mitään jälkiä. Mutta olennaisesti tähän salaiseen aseiden salakuljetuksiin liityvät myös kuvioihin huumeiden salakuljetukset, joita myös liikutellaan CIA:n kuvioissa.



Esimerkiksi tämä Barry Seal toimi 80-luvulla lentäjänä, josta tuli silloin merkittävä salakuljettaja Medellin huumekartellille.



Mutta siinä vaiheessa kun Seal otettiin kiinni ja hänet värvättiin USA:n huumepoliisin tietolähteeksi ja sitten kun tämä paljastui julkisesti Pablo Escobarille, niin Sealin auto räjähti ja mies sen mukana. Näin CIA:n huumekonnat hankkiutuivat Sealista eroon.




Vaikka Sealista tehtiin vuonna 2017 Tom Cruisen tähdittämä elokuva, niin ei se sitä tarkoita etteikö Seal ollut näissä pimeissä hommissa mukana. 

Mutta idiootit kun tuollaisen elokuvan katsovat, niin heille se on vain melkein aina pelkkää Hollywood käsikirjoittajien mielikuvitusta, koska he usein ovat vielä niin tyhmiä, etteivät älyä ottaa näistä asioista mitään selville itse.




Malmin lentokentän tulevaisuus

Mutta mennään nyt sitten niihin vähän salaisempiin asioihin mitä tulee tuohon Malmin lentoaseman tulevaisuuteen. Sillä niitä neuvotteluja käydään lentotoiminnan jatkamiseksi tällä hetkellä tämän Malmin lentoasematoimintaa kannattavan yhdistyksen ja Suomen puolustusministeriön välillä.

Puolustusministeriö näihin kuvioihin liittyy sen puolesta, että sillä on taustallaan vain militaristiset intressit ja USA:n armeija on jo nyt ilmaissut halukkuutensa, että se haluaisi muuttaa Malmin lentoaseman sotilaslentokentäksi, jolloin sen koko hallinta siirtyisi heille ja siellä ei sen jälkeen enää yksikään pienkone lentäisi tai ilmailukerho.

Joten jos tämä pitää paikkaansa, niin siinähän tapauksessa koko tuo lähiöhanke ja sellaisen mahdollinen rakentaminen sille rakennuskelvottomalle maalle on aivan seinähullu ajatus jo itsessään ja ei sitä silloin todennäköisesti tulla edes missään vaiheessa paaluttamaan. 

Vaan tässä onkin tarkoitus ensin purkaa Malmin lentokenttäyhdistyksen ja Helsingin kaupungin välinen vuokrasopimus 2020 vuoden jälkeen ja sen jälkeen sitten todeta, että ei sinne voida mitään lähiötä rakentaa, jossa vaiheessa tämä vuokrasopimus voidaankin jo allekirjoittaa USA:n armeijan toimesta ja sittenhän se kenttä voidaan käytännössä täyttää vaikka ydinohjuksilla, joka vaarantaisi Suomen turvallisuuden. 



Mutta Natoon uskovat taas näkisivät sen niin, että nämä ydinohjukset Malmin kentällä turvaisivat Venäjän sienipilvien uhkalta.

Elämme siis näin osin melkoisen vaarallisia aikoja mitä tuohon kyseiseen lentokenttään tulee, koska sen kentän tulevaisuus on jo nyt päätetty antaa USA:n armeijan käsiin, koska he voivat sen näin myös tehdä, koska tuo vuonna 2014 Suomen kenraalien kanssa solmittu isäntämaasopimus oikeuttaa tähän.

Eli Suomi suomalaisille, ja Malmin, lentoasema Jenkkiläisille. 

Onko tämä mielestänne oikein ? 


Lähteet: Helsinki Times

YLE