http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, tammikuuta 01, 2020

Mitä on maalitusjournalismi


Teksti: Teemu Vehkala

Vallanpitäjät kaavailevat tulevaisuudessa, että Suomen rikoslakiin lisätäisiin uusi rikos maalittaminen.

Mutta mitäs tämä maalittaminen on esim. journalistisessa toiminnassa ? 

Jouduin 30.12.2029 maalituksen kohteeksi Seura-lehden julkaistua allekirjoittaneesta hyvin asiattoman jutun.

Kun olin siis järjestämässä mielenosoitusta Helsingin Malmin lentoasemalle 31.12.2019 päivälle, jossa oltaisiin vastustettu Malmin lentoaseman vuokrasopimuksen mielivaltaista purkua.

Niin jopas ei mennyt kauan, kunnes Malmin lentoaseman tukiyhdistyksen toiminnanjohtajaa alettiin painostamaan, että hänen täytyi lähettää jokaiselle Malmin lentoaseman tukiyhdityksen jäsenelle ukaasi, ettei tuolla mielenosoituksella olisi mitään yhteyttä heidän yhdistyksensä kanssa.



Sitten Seura-lehdelle ja otavamedialle työskentelevä toimittaja Petri Korhonen (kuvassa) julkaisi jutun, jossa allekirjoittanut tituuleerattiin ufo-mieheksi ja henkilöksi, joka on puhunut julkisuudessa Malmin lentoasemalla tapahtuvasta huumeiden salakuljetuksesta, joihin on ollut osallisena CIA.

Kyllä olen puhunut ja julkaisin tällaisen päivityksen Twitterissä 17.12.2019

Kyllä uskon myös ufoihin, mutta mitäs tekemistä sillä tuon mielenosoituksen kanssa oli ? 

Ei mitään...




Vaan kyse oli siitä, että tätä huumekauppaa Malmin lentoasemalla jo vuosikymmeniä organisoineet tahot pelästyivät ja he pelästyivät vielä siitä, että minä tulisin puhumaan siitä tuossa mielenosoituksessa, joka minun lopulta täytyi perua, koska ei sinne olisi enää mitään järjeä ollut lähteä sellaiseen kellon aikaan, joka ei poliisille käynyt. 

Kun minulle poliisilta soittivat vielä tuon 30.12 päivän iltana ja sanoivat, ettei sitä tapahtumaa saisikaan järjestää klo 18.00 koska lentoasemalla operoiva palokunta tarvitsisi itselleen tien.


Maalittamisella käännetään huomio aivan muuhun

En nyt sitten tiedä, että suunnittellaanko YLE:n A-studioon viikon päästä erillistä ohjelmaa, jonka aihe olisi Malmin lentokentän tulevaisuus. Mutta sitten sinne kutsuttaisiin minut vieraaksi ja keskusteltaisiinkin koko ilta miksi Teemu Vehkala uskot ufoihin ja miksi uskot CIA:n salakuljettavan huumeita Malmin lentoaseman kautta Suomeen

Tuota on poliittinen maalittaminen.



No sitten tuli Helsingin-Sanomat ja kirjoitti jutun, että "Aktivisti pettyi laimeaan osaanottoon ja perui Malmin lentoaseman puolesta uudenvuoden-aatoksi kaavaillun mielenosoituksen". 

Väärin... Sillä en pettynyt lainkaan, vaan pikemminkin olin hämmentynyt, että miten koko tapauksesta tehtiin näinkin suuri media mylläkkä oikein Helsingin-Sanomia ja Seura-lehteä myöten.

Sillä ihan rehellisesti sanoen odotin tätä hetkeä yli 21 vuotta, että nyt vasta se sinun tekemästäsi työstä yli 15 vuotta bloggaajana, josta ei edes Vladimir Putin ole maksanut ruplan ruplaa tähän päivään mennessä, annetaankin nyt yhtäkkiä tuollainen tunnustus Suomen korruptoituneessa valemediassa.

Niin olihan tuo vähintäänkin juhlan päivä eilen lukea itsestä näitä maalitusjuttuja kaupungilla raitiovaunun seinältä. 

Maalitusjournalismi on sitä, että suuhusi ja päähäsi tungetaan sellaisia ajatuksia ja sanoja, joita sinä et ole tuntenut tai sanonut.

Koska poliittisen maalittamisen tarkoituksena on saada mustamaalattua sinut sellaiseksi ihmiseksi, jota muut välttelevät ja pelkäävät, koska uskallat olla asioista eri mieltä julkisesti, jonka eliitti näkee laittomaksi vihapuheeksi.

Joten jos tällaisen totuudenpuhumisen hintana olisi vaikka poliisin julkinen muilutus, niin en katsoisi sitä sen arvoiseksi, että lähtisin jeesukseksi tuonne ja kärsimään poliittisia vihapuhesyntejä muiden tähden.

Meillä on edelleen Suomessa sananvapaus sekä mielipiteenvapaus. 

Eli voit ilmoittaa poliisille väh. 6 tuntia ennen julkisesta mielenilmauksesta ja vaikka uskoisit keijuihin ja pieniin vihreisiin miehiin, niin silti sinulla on edelleen samat perusoikeudet kuin muilla. 

Mutta tämä ei oikein kuitenkaan näytä siltä, koska siinä vaiheessa kun tällaista blogia käydään katsomassa sen jopa yli 300 000 vierailukertaa kuukaudessa, niin olet näiden isokenkäisten silmissä jo Venäjän trolli.



Mutta tämä vallan kolmijalka malli on jo satoja vuosia sitten Ranskassa keksitty valtamalli, joka on minusta jo melkein kiviaikakaudelta peräisin.

Eli ns. huumorimielessä heitettu lainsäädäntövalta, tuomiovalta, toimeenpanovalta, mielivalta ja väkivalta.



Kun tuon suuren kuvan ymmärtämiseksi ei hirveän paljon tarvitse sitä mielikuvitusta käyttää, kunnes jossain vaiheessa alkaa päästä kärryille tästä, että miten tämä oikea valtarakenne tällä pallolla toimii.

Huumekauppaa organisoi maailmalla luonnollisesti Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA, jonka siihen huumekauppaorganisointiin on ulkoistaneet nämä maailman rikkaimmat pankkiirit, koska ei kukaan edes loordi Rothschild halua itse lähteä diilaamaan New Yorkin kaduille kokaiinia tai pilveä. Sillä siihen löytyy aina joku muu.

Mutta järjestäytyneen rikollisuuden huumekauppa ja eteenkin kokaiini on sellainen tavara, jolla myös rahoitetaan tämän poliittisen manipulaation operaatioita.

Kokaiini on erityisesti suosittua myös viihdeteollisuudessa, jossa näitä valkoisia viivoja tarvitaan mm. biletyksen ohella pitämään keinotekoinen itsetunto kunnossa.




Armeija taas liittyy tuohon CIA:n huumekauppaan siltä osin, että USA:ssa toimivat yksityiset armeijat osallistuvat huumeiden salakuljetusoperaatioihin, joita myös hoitetaan diplomaattikyydeillä. Sillä todennäköisesti tämä Pekka Haaviston organisoima OPERAATIO KORPI oli sellainen, että siellä saattoi tulla myös laittomia huumeita maahan al-Hol kyydillä. Sillä juurikin huumeiden salakuljetuksesta voisi joku virkamies saada sen yli 2,5 vuoden kakun ehdottomana.

Mutta siksihän Haavisto halusi vastuun kantajaksi jonkun jo 65-vuotta täyttäneen virkamiehen, joka olisi jo niin lähellä eläkeikää, ettei hänelle koituisi siitä enää mitään suurempaa riskiä menettää poliittista suojatyöpaikkaa pois.



Mutta olen myös kuullut huhuja, että Pekka Haavisto olisi tällä hetkellä joutunut Venäjän tiedustelupalvelun kiristyksen kohteeksi ja siksi hänestä todennäköisesti julkaistiin nettiin nämä Pietarin sikailuja koskeneet tiedot. 

Mutta mene ja tiedä. Kansan luottamusta ministeri Haavisto ei silti ole edelleenkään saanut taaksensa. Sillä tuollainen valepukki ei ole ansainnut kenenkään luottamusta ulkoministerinä.

Mutta Haavistoa edelleen suojellaan tämän rikollisen ja rikkaiden eliitin toimesta, jotka hänet myös likaisilla rahoillaan sai jälleen viime vaaleissa ostettua jälleen eduskuntaan sisään.

Sillä jos ette vielä tätä tienneet, niin suurin osa näistä kyseisistä poliitikoista ovat kuin naruista vedeltäviä nukkeja, joita nämä poliittiset operaattorit ohjailevat ja miltei jokaisella ministeritasonkin poliitikoilla on ne omat operaattorit, jotka käskyttelevät heitä puhelimen välityksellä mitä tulee sanoa ja mitä tehdä jne. 

Eli tällainen toiminta ei ole mitään demokraattista päätöksentekoa, vaan se on fasistista toimintaa, jossa koko Suomen eduskunnan valta on keskitetty vain tämän pienen ja hyvin rikkaiden rahasukujen käsiin ja se on tehty vain sen takia, koska nämä rikkaat rahasuvut pyrkivät säilyttämään Suomen valtion näiden maailman rikkaimpien pankkisukujen näpeissä ja valtiota kyykytetään silloin vain yhdellä asialla ja se on velka, jonka lapsemme sekä lapsenlapsemme maksavat sitten tulevina veronmaksajina näiden tämän ajan holtittomien valtionpäämiesten sikailujen loppulaskun pois. Velkahan on valtiolla nyt yli 110 miljardia euroa.