http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, tammikuuta 27, 2020

Koronavirusta 5,4 miljoonalla taalalla rahoittanut Bill Gates ennusti koronaviruksen tappavan 33 miljoonaa ihmistä 6 kk aikana


Teksti: Teemu Vehkala

Tässä maailmanlaajuisessa koronavirus hysteriassa nousee yhä enemmän hyvin hämäriä juttuja esille.




Bill Gates ja Melinda Gatesin säätiö rahoitti erästä instituuttia, joka haki patenttia tälle koronavirukselle jo vuonna 2015 ja sai patentin vasta vuonna 2019.

Myöhemmin Gatesin rahoittivat 5,4 miljoonaa taalaa tälle kyseiselle instituutille, jolla oli vain 3 kk sitten pandemiaan liittyvä harjoitus.


Kyseisen harjoituksen mukaan tämä virus aiheuttaisi seuraavassa 18 kuukaudessa 65 miljoonan ihmisen kuoleman.


Britanniassa oli myös vieraillut joku lähi-idän Prinssi, joka totesi että hän haluaisi olla seuraavassa elämässä virus, koska maailmassa on liikaa ihmisiä.


Tämä samaa ajattelee myös muut Deep Staten globalistit, koska heidän mielestään maailmassa on aivan liikaa ihmisiä, joista tulisi päästä eroon ja vain 500 miljoonalle täällä olisi heidän mukaansa tilaa, jonka suuruista määrää on enää helppo hallita.



Miksi Kiina on koronaviruksen kohteena ? 

Kiina on valikoitunut tämän koronavirus hysterian pääkohteeksi sen takia, koska nyt siellä on erityisesti viruksen pääkaupungiksi ristityssä Wuhanissa tarkoitus testata, että mitenkä ihmiset siellä käyttäytyvät silloin kun koko kaupunki menee sulkutilaan.


Kaupungissa on silloin luonnollisesti CIA:lla riittävästi henkilöstöä, joilla myös löytyy riittävät resurssit tällaisen kokeen toteuttamiselle.


Kiinahan on muutenkin jo nyt NEW WORLD ORDER hegemonian testialue, josta ovat mm. esimerkkinä Kiinan Tasavallan poliittisen motiivin sosiaaliturva, joka on heidän kohdalla pienempi, jotka eivät ole hallinnon mukaan riittävän kuuliaisia kansalaisia.


Suomessahan KELA voisi periaatteessa luoda samanlaisen mallin vielä tulevaisuudessa, mikäli nämä Kiinassa testatut NEW WORLD ORDER apartheid hallinnon valvontajärjestelmä valjastetaan vielä jonain päivänä täällä Eurostoliitossa käyttöön.





Rokote on jo valmistettu

Nyt kun ihmiset on jo maailmalla valmistettu paniikkiin, niin jo tässä vaiheessa nämä muutamat BIG PHARMA:n lääketehtaat käärivät jo hihojaan, että missä vaiheessa he laskevat nämä tehottomat piikit markkinoille, joiden tarkoituksena on vain rahastaa ihmisiä virushysterialla.


Joten tämä viittaa siihen, että kohta jopa Suomessa aloitetaan jälleen sikainfluenssaepidemian kaltainen paniikki, jolla Suomen kansalaisia kehoitetaan lähtemään nyt korona-piikille ja mikäli nykyinen Spice Girls hallitus reagoi tähän muuttamalla terveyslakia, että tänne tuodaan pakkorokotukset, niin silloin lopulta poliisi tulisi hakemaan jokaisen piikeistä kieltäytyvän suomalaisen kotiovelta piikille. 




Tällainen skenaariohan käytännössä olisi toteutunut jo vuonna 2010, jolloin Suomeen luotiin pakkorokotuslaki. Mutta silloinen Pääministeri Matti Vanhanen kuulemma huhujen mukaan järkyttyi, kun hän kuuli 2010 kesän Bilderberg-kokouksessa siellä keskustelleiden globalistien aikeista vähentää Euroopan kansoitusta sikainfluenssarokotteilla. 

Vanhanen muutti välittömästi Suomeen palattuaan Suomen silloista terveyslakia ja säästi sillä koko Suomen pakkorokotuksilta. Mutta aika pian hänen kotiinsa ilmestyi lautakasa-skandaali, jolla hän sitten joutui ilmoittamaan eroavansa Suomen Pääministerinä.




Että tässä suhteessa voikin jopa olla, että se Antti Rinne tekikin tuolla raadollisen vallan kulisseissa jotain oikein, koska hän joutui viime vuoden lopussa eroamaan pääministerin paikalta.

Kun likaisessa politiikassa ei yleensä mitään tapahdu itsestään, vaan kaikki on etukäteen suunniteltu ja juonittu.




Koronavirus on luotu laboratorioissa

Toisin vaikka valemedia (valtamedia) väittää, että kuinka koronavirus olisi lähtenyt vaan itsestään liikkeelle ihmisistä, niin valitettavasti tämä ei pidä paikkaansa, sillä kyseinen virus on ihan luotu laboratorioissa ja Bill sekä Melinda Gatesin säätiö rahoitti sen syntyä, koska Bill Gatesin yksiä lempiaiheita on maailman väestön tappaminen rokotteilla.


Gates on itse leikkinyt ennustajaa aiemmin liittyen korona-virukseen, koska on itse vaimonsa Melindan kanssa syytänyt tähän virukseen miljoonien taalojen erän rahaa.


Mutta ei Bill Gates ole ainoa henkilö, joka tässä nyt hieroo jo käsiään yhteen ja odottaa ihmisiä ruumishuoneille.




Tiedäs vaikka tämä koronavirus on se juttu, että miksi Suomeen valmistauduttiin jo viime vuoden lopussa suureen kuolonuhrikeskukseen, josta Helsingin-Sanomat julkaisi näyttävän pelkoartikkelin. 

Sillä mikäli tämän viruksen olisi määrä saada ruumiskasoja pitkin Eurooppaa, niin kyllä nämä Suomen isokenkäiset herrat sen tietäisi jo etukäteen.


Mutta aivan yhtä hyvin nämä rokotteet voivat olla aivan tehottomia, joiden tarkoituksena olisi vain puhdas bisnes, josta jo aikaisemminkin kirjoitin, sillä BIG PHARMA haluaa vain voittoja, vaikka se liittyisi rokotteisiin. 


Joten paljon paremmin sitä hilloa heille tulee miljardeittain, jos se koronpiikki ei toimi ja on tehoton.


Mutta pääasia, että ihmiset saadaan paniikkiin ja koronapiikkikauppa käy.




Mutta tosiaan Bill  Gates ei todellakaan edes peittele tätä, että tämä world depopulation, eli maailmanväestön vähennys rokotteilla on hänen lempiasioitaan, joista hän on puhunut ihan julkisesti.

Vain kylmäkiskoiset psykopaattit ovat ovat kiinnostuneita rahoittamaan tällaisia ihmishenkiä tappavia hankkeita.




Mutta huomatkaahan myös se, että kuinka Gates puhuu tässä samassa asiayhteydessä Co2:sta, eli hiilidioksiidista.

Sillä asiahan on niin, että tämä globalistien paljon puhuttu hiilijalanjäljen vähentäminen tarkoittaa myös valtaväestön vähennystä (eng. depopulation).


Sillä nythän jo ruotsissa hulluimmat professorit ehdottavat, että ihmiset alkaisivat syömään ihmislihaa, jotta ilmasto pelastuisi. Näin seinähulluja heistä monet jo ovat.


Mutta silti mitään pelättävää ei ole, koska sikainfluenssa epidemia ei tappanut Euroopan väestöä yhtään miljoonaa. 


Silloin toki vuonna 2009 oli jo menossa tämä eräs rokotelasti Eurooppaan, jossa sitä vielä ennen lastin lähetystä joku rokotetehtaan työntekijä keksi testata rokotelasteja kesyhillereillä ja kappas sieltä löytyi tappavaa H5N1-virusta niiden sikapiikkien seassa, joka oli jo baxter nimiseltä rokotetahtaalta lähtemässä kohti Eurooppaa.


Että tosiaan ilman tuota testausta miljoonia Eurooppalaisia olisi kuollut niihin piikkeihin ja Henry Kissinger olisi saanut tyydytystä siitä, kun miljoonia Eurooppalaisia olisi kuollut sikapiikkeihin. Mutta nämä roistot jäivät silloinkin verekseltään kiinni massamurhien valmistelusta rokotteilla ja yllättävästi ketään ei tuomittu. 


Toki kyseisen tapauksen julkisuuteen tuolloin vuotanut mikrobiologi Joseph Moshe joutui silloin ottamaan jalat alle, kun hän joutui laajan ajojahdin kohteeksi.




Asia on nyt vaan niin, että vaikka James Bond elokuvissa on tämä Spectre, joka haluaa eliminoida maailman ihmiset. Niin tällainen kööri on oikeastikin olemassa ja se sai vuonna 1776 Saksan Baijerissa nimen "Illuminati", joka tarkoittaa valaistunutta.

Heidän kohdallaan toki siitä ei ole kyse, koska heidän palvomansa Lucifer on vain kapinallinen henkiolento, jolta vietiin silloin hyvin kauan aikaa sitten luojan ja valon puolen kulkuluvat.


Ja kuten myös suuryrityksen entinen työntekijä, jolla ei enää kulkukortti toimi. niin aivan samoin tavoin Luciferin kulkukortti pelaa enää vain siellä alakerran manaloissa, joissa mm. Saatana sekä muut langenneet henkiolennot yrittävät saada tämän materian pimeiden voimien pahuutta aikaan mm. tällä planeetalla, koska tämä planeetta Tellus on edelleen Luciferin kirouksen alaisena.


Mutta Luciferkin oli ennen lankeemistaan luojan ja valon puolelle kuuluva erittäin korkea-arvoinen henkiolento ja Planeetta Prinssi, jolla oli luojan oikeudet. 


Mutta hän kahdehti muiden itseään vaikutusvaltaisimpien henkiolentojen kuten Kristus Mikaelin toimivaltuuksia ja lopulta koki niin suurta ylpeyttä, että hän lopulta menetti tuon seurauksena luojan kulkuluvat. Koska noin korkean luokan henkiolento ei saa enää sortua näihin maalisiin perisynteihin kuten kateus, ylpeys jne. 


Joten tämän seurauksena Lucifer julisti oman kapinansa ja sai mukaansa lukuisan määrän luojan puolella silloin operoivia Serafeja, jotka ovat enkeliolentoja.


Jos näitä juttuja mm. Luciferin kapinasta ja sen ajan touhuista kiinnostaa lukea lisää, niin URANTIA-kirjassa ne kerrotaan kaikki.


Siellä mm. kerrotaan hyvin yksiselitteisesti jo pelkkä Jumalan olemus