http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, joulukuuta 10, 2019

Youtube aloittaa tänään 10.12.2019 digitaaliset roviot


Teksti: Teemu Vehkala

Youtube aloittaa tänään 10. joulukuuta 2019 digitaaliset roviot, jossa se tulee nyt seuraavaksi lakkauttamaan useita satoja miljoonia Youtube-tilejä ja vetoaa niiden sulkemisella siihen, että ne eivät ole riittävän taloudellisesti kannattavia.



Mutta tämä taloudellinen kannattavuus on pelkkä tekosyy sensuurille, koska allekirjoittaneenkin ensimmäinen Youtube-tili lakkautettiin jo vuonna 2012 ilman millään pätevällä syyllä.

Tämän jälkeen seuraava Youtube tili menetti mainosoikeudet jälleen täysin perustelemattomalla syyllä, jossa väitettiin ettei mainosten sisältö ole kelvollinen kanavan sisällölle.



Kirjarovio on seremoniallinen tapahtuma, jossa hävitetään julkisesti polttamalla kirjoja tai muuta painettua materiaalia.

Mutta Youtuberovio on myös seremoniallinen tapahtuma, joka alkaa virallisesti tänään 10. joulukuuta 2019.

Youtuben omistaja Google aikoo tässä tehdä digitaalisesti kirjaroviot ja niiden tavoite tulee aivan täysin selvästi olemaan poliittinen, koska millään kaupallisuudella ei Googlen kaltaiselle jätille ole juuri merkitystä.

Googlen markkina-arvo oli vuonna 2014 peräti 355,5 miljardia euroa.



Ei voisi silti kuvitella, että Youtuben omistajat ovat niin tyhmiä, että sallisivat tällaisen massasensuurin hävittävän käyttäjiensä tilejä tällaisella massiivisella volyymilla. 

Koska sellainenhan automaattisesti tekisi koko yhtiölle hyvin tuhoisaa jälkeä liikevaihdolle.

Joten tämä Youtuben digitaalinen rovio on sikäli hyvin vaikea lähteä arvelemaan, että mikä motiivi sen taustalla on kuin pelkästään poliittinen sensuuri ? 



Mutta jos menemme ajassa edes vuoden taaksepäin, niin Alex Jonesin Infowars-kanavan pysyvä bannaaminen ja sensurointi Youtubesta kertoi jo Googlen pelin hengen, että se pyrkii vaientamaan kansalaisten todellisen vastarinnan äänen, jota globalistit kutsuvat taas valemediaksi, koska kansalaisten vapaa media ei toimi globalistien kontrollissa.

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu tekee jatkuvasti tutkimusta mm. siitä, että kuinka paljon televisiota katsotaan ja viime vuosina tämä tv:n katselu on huomattavasti vähentynyt ja siirtynyt entistäkin enemmän verkkoon. 



Joten tässä kulminaatiopisteessä, jossa Youtube on alkanut kiilata tv:n edelle, on se asettanut tv:n katsojille vaaran, että katsojat alkavatkin jo itse valikoimaan sen sisällön jota he sieltä Youtubesta katsovat ja tätä eivät nämä fasistiset mediakorporaatiot salli, jotka omistavat valemedian (CNN, FOX, NBC, REUTERS jne.).

Kun juuri tämä television vaikutus ihmisiin on heikentynyt, niin se on saanut mediakorporaatioiden omistavan eliitin paniikkiin. Koska valtaväestö on aina pidettävä keinolla tai millä kontrollissa, jotta kansa ei alkaisi kapinoimaan ja siihen on myös muitakin keinoja kuin televisio. 

Mutta televisio on edelleen voimakkain massojen hallintakeino.



TV:ssä oleva elektromagneettinen kenttä on jo itsessään sellainen, että sillä voidaan hallita tv:n katsojan aivoja ja tästä on olemassa ihan julkisesti netissä näkyvä patentti, jonka löytää googlella osoitteesta: https://patents.google.com/patent/US6506148B2/en


Kuka omistaa ihmisen mielen ? 

Tästä television aikaansaamasta aivopesusta sekä valemedian (CNN, NBC, REUTERS jne.) uutissaasteesta voisi saada sellaisen kuvan, että aivan kuin nämä maailman suurimmat mediakorporaatiot kuvittelisivat omistavansa jokaisen ihmisen mielen.

Mutta eivät he ihmisten mieltä voi omistaa, vaikka yksilötietoisuus nyt vaihteleekin ihmiskohtaisesti hyvin paljon ja esimerkiksi tämän eron huomaa hyvin helposti jos ihmisen täytyy vaikka kuunnella keskittyneesti jokaiset tv-uutiset. 

Sillä juuri tällaiset ihmiset, jotka kulloisellakin tv-uutisten hetkellä eivät kykene vastaanottamaan enää mitään muuta informaatiota, niin ovat silloin mitä todennäköisimmin ohjelmoituja. Tai siis heidän mielensä on silloin ohjelmoitu tuolla uutispropagandalla, jota he aina vastaanottavat tiettyjen tunnin välein.

Tällainen suggestiivinen mielenhallinta ei juuri eroa paljoakaan MK ULTRA:n kaltaisesta mielenhallinnasta, jonka CIA on luonut. Mutta sitä on myös mediakorporaatioiden sensuuriin kehitelty lisää Israelissa, jossa syntyi Hasbara.



Mutta jokainen ihmisyksilö, joka tästä kollektiivisesta unesta aikanaan herää muodostaa aina tälle kulissien takaiselle korruptoituneelle eliitille suuren uhkan, koska näiden heränneiden ihmisten mieltä on nyt paljon vaikeampi enää hallita, koska he ovat herättäneet sisäisen itsetietoisuutensa. 

Joten tämä asettaa suuren uhkan korruptoituneiden vallanpitäjien niskaan.

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA profiloi näitä ihmisiä ja heitä nimitetään Pentagonissa mm. nimellä kotimaan terroristi (domestic terrorist).

Mutta täällä Euroopassa taas NATO on keksinyt heille nimen hybridiuhka.

Suomen valemediassa (HS, YLE, IS, IL jne.) paljon toisteltu "Venäjän trolli" on taas mm. myös YLE:n toimittajien käyttämä nimitys Suomen toisinajattelijoista, joita ollaan poliittisesti mustamaalattu muka Venäjän trollitehtaiden työntekijöiksi.



Vaikka todellisuudessa YLE:n toimittajana tällä hetkellä työskentelevä Jessikka Aro on vieraan vallan agentti ja edustaa tällä hetkellä YLE:n lisäksi erästä brittiläistä trollitehdasta, joka toimii britannian tiedustelupalvelu MI5:n alaisuudessa.


Lähteet: https://www.is.fi/digitoday/art-2000006304781.html

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006248913.html