http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, joulukuuta 16, 2019

al-Hol leiri toimii kansainvälisenä lasten salakuljetuskeskuksena


Teksti: Teemu Vehkala

Helsingin-Sanomat haastatteli juuri al-Holin leirillä useita kertoja vieraillutta ruotsalaiskirurgia Nemam Ghafouria.
Hän kertoi Helsingin-Sanomille suoraan kuinka al-Hol leirillä on jopa kultakauppa, jossa rahaa liikkuu sen verran, että lasten salakuljettajille maksetaan 10 000-15 000 dollaria lasten salakuljettamisesta. Ex CIA:n agentti Robert Steele on julkisesti kertonut, että kuinka CIA harjoittaa tätä lapsikauppaa ja lapsia välitetään suoraan isokenkäisille pedofiileille. 

Tuota lapsikauppaa nimenomaan tehdään mm. kultakauppojen yhteydessä, joihin CIA:lla on suorat yhteydet maailmalla.Yhdysvalloissa tätä lapsien kidnappausta (child trafficking) harrastetaan vuosittain jatkuvasti.Mutta mm. Aasiassa lapsiprostituutio on hyvin yleinen ongelma, jossa myös muutamat vanhemmat myyvät lapsensa hyväksikäyttäjille prostituutiota vastaan.Amerikkalainen toimittaja Vicky Ward yritti paljastaa jo vuonna 2002 Jeremy Epsteinin kuviot, mutta hänet hiljennettiin silloin.

Mutta nyt se on jo ent. israelilainen vakooja Ari Ben-Menashe kertonut julkisuudessa, että Epstein oli Mossadille hommissa, jonka tehtävänä oli kiristää amerikkalaisia poliitikkoja.

Mutta tämän Ben-Menanshen mukaan myös Harvey Weinsteinilla oli yhteyksiä Mossadiin.


Minkä takia al-Hol leirin lapsia täytyi salakuljettaa Suomeen ?

Jos tuolla viime viikolla Helsinki-Vantaan lentoasemalle salaisesti laskeutuneella Turkis airlinesin lennolla TK1109 salakuljetettiin al-Hol leiriltä lapsia näihin 10 000 - 15 000 dollarin hintaan, niin voi vaan miettiä, että kenenkä isokenkäisen pedofiilin kotiin ne on mahdollisesti täällä tuotu. 

Koska näitä pedofiilejä löytyy aina liike-elämän huipulta, poliisijohtajista, valtioneuvostosta, ministereistä, kansanedustajista ja viihdeteollisuudesta asti.