http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, joulukuuta 04, 2019

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö jäi kiinni valehtelemisesta


Teksti: Teemu Vehkala

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö jäi kiinni suoraan valehtelusta, kun hän väitti vielä eilen, ettei tiennyt mistään al-Hol päätöksestä.



Mutta samana päivänä eilen Presidentti Niinistö kertoikin Helsingin-Sanomille, että oli tietoinen ulkoministerin virkatoimista al-Holiin liittyen.

Kuinka Suomessa voi presidenttinä toimia tuollainen valehteleva pelle ? 



Sauli Niinistöllä on tuossa Suomen kansalaisille valehtelussa oikein Suomen ennätys sen osalta, että hän silloin valtionvarainministerinä silloisen pääministeri Paavo Lipposen kanssa vei Suomen euroon kysymättä mitään eduskunnalta.

Tällaiset maanpetturipoliitikot on helppo lahjoa kenen vaan, kunhan heille löytyy maksaa Sveitsin tileille miljoonalahjukset ja tämä kävi Frankfurtin pankkiireilta tuolloin 90-luvulla hyvin helposti.


Sillä jos ette vieläkään ole tietoisia siitä, että tuo 17.4.1998 tehty EMU-päätös on edelleen laiton. Joten Suomihan on ollut koko kaikki nämä vuodet laittomasti euron yhteisvaluutassa mukana.

Joten Euroopan keskuspankin silloin kuuluisi maksaa jokainen Suomen velkamiljardi takaisin ja lopulta muutamme ne takaisin markoiksi, niin jo alkaa tapahtumaan Suomen taloudelle jotain oikeasti elvyttävää toimintaa.

Valtionpetos on rikos, josta kovin säädetty rangaistus on elinkautinen ja se ei koskaan vanhene. Joten poliisin on silloin aivan turha lähetä väittämään, että tämä EMU-päätös juttu olisi vanhentunut.

Nämä kaksi Suomen EU-maanpetturia ovat edelleen Suomessa ja toinen heistä toimii Suomen tasavallan presidenttinä, jonne hänet vielä väärennetyillä äänillä valittiin vastoin kansan tahtoa.

Tätäkään asiaa eivät lehdistö ole uskaltanut kertoa, että koko Niinistön presidenttiys oli CIA:n lahja ja palkkiovirka siitä, että hän aikanaan valtionvarainministerinä Lipposen Paven kanssa siunasi EMU-sopimuksen, jotta Suomen valtio saatiin velkaannutettua ja Suomen veronmaksajat köyhdytettyä.

Investointipankit myöntävät tällaisia presidenttien arvonimiä näille valtionpettureille ja eräiden vahvistamattomien huhujen mukaan Jan Vapaavuorelle on luvattu Suomen seuraava presidentin palli.



Vapaavuori on saanut viime vuosina ulkomailla paljon briefingiä tuosta tulevasta virastaan mm. Yhdysvalloissa, joissa on matkustellut hyvin useasti viimeisten vuosien aikana.

Suomen presidentit on aina valittu CIA:n mandaatilla eikä tulevat presidentinvaalit noista millään tavalla eroa.

Vapaavuoresta halutaan tehdä Suomeen tuleva presidentti ja sen ovat jo nämä eräät isokenkäiset pankkiirit vaatineet. Joten tulette kyllä vielä näkemään kun tämä Vapaavuoren Kokoomus presidentinkampanja buumi Suomessa alkaa.



Ajatushautomo Demos Helsingin tutkija oli viime vuonna jo laatinut tällaisen ennusteen, että ketkä ovat näitä mahdollisia vuoden 2024 presidentinvaalien ehdokkaita ja siellähän se Vapaavuori komeilee ensimmäisenä.

Jos nyt saa tässä toimia ennustajana, niin tuo CIA:n junailema 2024 presidentinvaalien näytösluonteinen presidentinvaalien loppukierros tullaan näkemään Kokoomuksen Jan Vapaavuoren ja Vihreiden Ville Niinistön välillä. Koska täytyyhän nyt näille ilmastofasisteillekin olla oma ehdokkaansa ja ennen se oli Pekka Haavisto, mutta nyt se tulee olemaan Ville.

Että ei auta vaikka Ultra Bra tulisi Niinistön vaalivalvojaisiin keikkailemaan.

"Minä pelastan sinut kaikelta, mitä ikinä keksitkin pelätä"... mm. NATO, VENÄJÄ ja mitäs muuta näitä nyt oli ilmastonmuutos jne.

CIA haluaa aina Suomeen hyvin NATO-myönteisen presidentin, joka ei pelkää luovuttaa Suomen maata USA:n ja Naton kenraalien haltuun, jos he haluavat hyökätä vaikka Venäjälle tulevaisuudessa.

Tästä johtuu se, että miksi CIA vaatii tänne jokainen kerta uudelleen jonkun vähintäänkin Kokoomus psykopaatin kriteerit täyttävän presidentin. Tarja Halonen kun ei vielä aikanaan täyttänyt noita kriteerejä. Mutta nyt eletään jo eri aikoja, jolloin militaarinen suurvalta on jo astunut Suomeen NATO:n isäntämaasopimuksen mandaatilla.

Joten elämme geopoliittisesti jo eräällä tavalla hyvin vaarallisia aikoja, koska nämä suurvaltahullut ovat rakentamassa EU:lle uutta yhteisarmeijaa, jonka lopullinen tavoite on luoda Euroopan unionista sotilasdiktatuuri ja sinne ei enää lopulta tarvita kuin se yksi hullu Hitlerin kaltainen diktaattori, joka hyökkää lopulta EU:n yhteisarmeijalla Venäjälle.

Tämä on heidän tavoite. Mutta liittyy siihen toki myös Euroopan islamisointia sekä kulttuuri-identiteetin hävitysoperaatiota haittamaahanmuutolla.

Tämä on olennainen projekti, jolla tätä uuden maailmanjärjestyksen operaatiota toteuttavat elitistit pyrkivät raivaamaan pois kaikki uutta maailmanjärjestystä uhkaavat tekijät kuten vahvat kansallisidentiteetit. Joten maahanmuuttoa lisää ja humanitaarista haittamaahanmuuttoa, niin ei enää ala kansat vaatimaan itsenäisyyttä takaisin. Koska he alkavat vaatimaa Shariaa.

Lähteet: Verkkouutiset