http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, joulukuuta 04, 2019

Suomen korruptoitunut hallitus sensuroi nyt toisinajattelijoiden Facebook tilejä


Teksti: Teemu Vehkala

Juuri nyt kun alkavat Suomen tulevan hallituksen hallitusneuvottelut, niin Suomen korruptoitunut hallitus alkoi sensuroimaan toisinajattelijoiden Facebook tilejä.

Sensuuri kohdistuu tällä kerralla sellaiseen asiaan, että jokainen sensuurin kohteeksi joutunut Facebook käyttäjä ei nyt pysty linkkaamaan edes mitään valemedian uutista, jos hän yrittää sitä Copy Pastettaa, eli monistaa (Ctrl + C ja Ctrl+P).

Tämä on todella säälittävä sensurointikeino, jolla Suomen nykyinen korruptoitunut hallitus yrittää tukkia toisinajattelijoiden suut.



Vaikka Suomen perustuslaki ja kansainväliset sopimukset takaavat jokaiselle kansalaiselle oikeuden sananvapauteen myös YK:n yleismaailmallisen julistuksen kautta, niin Facebook ja Suomen korruptoitunut hallitus ei sitä kumarra lainkaan, vaan harjoittaa tätä fasistista sensuuriaan juuri käynnistyvien hallitusneuvottelujen alla hiljentääkseen toisinajattelijat edes hetkeksi.

Kuulin juuri, että ainakin yksi toinen saman sensuurin kohteeksi joutunut Facebook käyttäjä on Vastavalkea- vaihtoehtomedian toimitussihteeri Vesa Raiskila.