http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, maaliskuuta 02, 2018

Uganda jutussa pidätetty nainen on pääepäiltyUgandassa helmikuussa tapahtunut henkirikos jonka kohteeksi joutui suomalainen konsultti Tuomas Teräsvuori vaikuttaa hyvin vahvasti siltä, että päätekijä oli tämä Teräsvuoreen aiemmin ulkomailla tutustunut Faridah (27).

Hän poistui suomalaismiehen huoneesta yöllä kahden tunnin ajaksi, jonka jälkeen toi huoneeseen pussillisen huumeita lavastustarkoituksessa. Joten jos tämä myrkytetty henkilö on sillä välin kuollut myrkytysoireisiin, niin silloin mitä todennäköisimmin myrkyttäjä oli tämä sama nainen. Hänellä oli myös yhteyksiä ulkomaan tiedustelupalveluihin ja työskenteli heille. Mutta tätä ei Teräsvuori huomannut ajoissa, joka koitui lopulta hänen kohtaloksi.

Ugandan lehtitietojen mukaan tämä Faridah niminen nainen poistui kuolleen suomalaismiehen huoneesta aamulla ja hänet otettiin kiinni lopulta kaksi päivää myöhemmin lentokentältä, kun hän yritti poistua maasta.

Paikallisen sanomalehti Observerin mukaan pääepäilty on kertonut, että muista kiinniotetuista naisista toinen myi hänelle kokaiinia, jota naisen mukaan suomalaismies olis pyytänyt hänen hankkimaan. 


Miksi Juha Sipilä halusi pestä jo nyt kätensä Uganda kohusta ? 


Sanotaan että se koira älähtää, jonne kalikka kalahtaa ja pääministeri Sipilän kohdalla tämä taitaa tarkoittaa nyt tätä Oulusta kotoisin olevaa elektroniikkayhtiö Bittium Oyj:tä, joka on saman elektroniikka-alan ent. Elektrobit firman tytäryhtiö, jonka entinen toimitusjohtaja Juha Sipilä oli vielä vuonna 2003. Josta firmasta Sipilä myi lopulta osansa useita miljoonia vastaan.


Kun tämä Ugandassa hengiltä myrkytetty konsultti Tuomas Teräsvuori tod. edusti myös tätä Bittium Oyj:tä Kampalassa ulkoisella toimeksiannolla. Bittiumin tuotevalikoimiin kun kuuluvat myös sotilaalliset tietoliikennesovellukset joita ex liikenneministeri Suvi Lindén oli omien sanojensa mukaan siellä lobbaamassa.

Mutta tähän mennessä Bittium Oyj on kiistänyt, että tällä Ugandassa kuolleella liikemiehellä olisi ollut mitään yhteyttä heihin.