http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, maaliskuuta 12, 2018

Mi6 myrkytti ent. Venäläisagentin hermomyrkyllä - Britannia syyttää VenäjääBritannian tiedustelupalvelu myrkytti äsken ex-Venäläisagentin Sergei Skripalin ja hänen tyttärensä. Nyt Britannian hallitus syyttää tapauksesta Venäjää vaikka mitään näyttöä ei ole. 

Britannian hallinto perustaa väitteensä vain sille, että myrkytyksessä käytetty hermomyrkky oli Venäläistä alkuperää.

Skripal (66) ja hänen 33 vuotias tyttärensä joutuivat viime sunnuntaina myrkytyksen jälkeen teho-osastolle ja ovat molemmat koomassa. 

Skripal toimi aiemmin Englannissa britannian tiedustelupalvelu MI6:lle kaksoisagenttina. 

Hän sai aiemmin Venäjällä vankeustuomion vuonna 2010 agenttien ilmiantamisesta Britannialle.  

MI6 on murhan takana ja nyt Britannian hallitus syyttää murhasta Venäjää

Kaksoisagentit ovat aina jokaisessa tapauksessa vakavia suurvaltojenkin välisiä poliittisia selkkauksia. Eli jos tämä Britanniassa myrkytetty Skripal työskentelikin samalla Venäjän FBS:lle kaksoisagenttina. Mutta oli samaan aikaan soluttautuneena Britannian tiedustelupalvelu MI6:n sisälle. Niin lopulta MI6 saattoi katsoa vaaraksi Skripalin toiminnan ja jos hänen tyttärensä Julia Skripal vielä tiesi tästä MI6 ja FSB-yhteyksistä, niin lopulta MI6 katsoi asian niin vaaralliseksi että henkilöt oli eliminoitava.

Joten jos nyt Britannian hallitus syyttää jo tästä tapauksesta Venäjän hallintoa, vaikka minkäänlaista näyttöä ei siitä vielä ole. Niin tämä pikemminkin näyttää siltä, että Britannian tiedustelupalvelu on sekaantunut itse tähän koko juttuun niin paljon, että onkin tämän Venäläisen kaksoisagentin salamurhan takana. Mutta MI6:n johto on niin röyhkeä, että laittaa samantien Englannin pääministerin syyttämään tästä murhasta Venäjää.

Lähteet: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201803072200795945_ul.shtml