http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, maaliskuuta 11, 2018

dr Robert Quick: Flunssaepidemia tappaa 33 miljoonaa ihmistäFlunssaepidemiaexpertt dr. Robert Quick väittää tietävänsä, että seuraavan 200 päivän sisällä maailmalla puhkeasi Aussie flu niminen flunssaepidema joka tappaisi 33 miljoonaa ihmistä. 

Onko kyse pelottelusta vai aidosta uhkasta ? 

Lääketeollisuus ja tämän monikansallisen rikosorgansaation takana oleva porukka ei koskaan paljasta korttejaan ja jos he olisivat suunnittelemassa jotain massavirusta, jonka tarkoituksena olisi tappaa miljoonia ihmsiä maailmassa. Niin he eivät olisi niin tyhmiä, että kertoisivat siitä vielä ennakkoon. Kuten myös pankkiryöstäjätkään eivät yleensä ole niin tyhmiä, että kertovat ennalta minkä konttorin aikovat putsata ja minä päivänä.

Lääketeollisuuden BIG PHARMA:lla pyörii jo pelkästään flunssarokotteissa miljardien liikevaihto, jota voidaan helposti tehostaa tällaisten dr. Quickin kaltaisilla kätyreillä. Koska näillä heidän lakeijoillaan on tuo professorn tittel, jolla he voivat helposti pelotella miljoonia ihmisiä ottamaan vaarallisia influenssarokotuksia.

Lähde: Daily Mail