http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, kesäkuuta 13, 2013

NSA:lla vakoilutoimisto Helsingissä aleksanterinkadullaHelsingin-sanomat kertoi tänään, että Yhdysvaltain turvallisuusvirasto NSA:lla (National Security Agency) on Suomessa oma Booz Allen Hamilton vakoilutoimisto, joka sijaitsee Helsingissä aleksanterinkadulla. Kyseessä on sama konsulttiyhtiö, jolle median mukaan NSA:n tietoja maailmalle vuotanut Edward J. Snowden työskenteli.
 
Tämä kyseinen konsulttiyhtiö Booz Allen Hamilton kuuluu nykyään Yhdysvaltain turvallisuusvirasto NSA:n tärkeimpiin asiakkaisiin ja NSA on keskittynyt ns. signaalitiedusteluun, eli verkkovakoiluun. Tällä jenkkiläisellä konsulttitoimistolla on maailmalla n. 25 000 työntekijää ja heistä n. puolella on pääsy salaiseksi luokitelluihin tietoihin.
 
Booz Allenilla on toimipisteitä Suomen lisäksi myös Venäjällä, Kazakstanissa, Georgiassa, Azerbaidžanissa, sekä Arabiemiraateissa ja Qatarissa. Presidentti Barack Obaman  hallinnon tiedustelupäällikkö James Clapper on entinen Booz Allenin päällikkö. Clapper peri virkansa John McConnellilta, joka on Booz Allenin johtokunnan jäsen.
 


Eli nyt sitten kun nämä NSA:n salat ollaan kerrottu median välityksellä, niin maailman valtioiden pitäisi sitten hyväksyä se, että tällainen jenkkien hallinnoiman natsi-saksamaisen kyttääminen on nyt sallittua ja julkista toimintaa. Sillä tämähän pikemminkin enteilee sitä, että pahempaa on jo luvassa ja se valvontayhteiskunta mitä Euroopan unionin sisälle kaavaillaan, tulee olemaan varsin julma näytös fasismista, ellei valtiot pistä hanttiin tälle pienen eliitin järjettömälle määräilylle.

Siellä on tälläkin hetkellä odottamassa mitä toinen toistaan järjettömiä kansojen ja valtioiden tulevia holhouslakeja, jotka vielä sopivan paikan tullen lyödään pöytään kuin yllättäen ja tässä fasisminäytöksessä itsemääräämisoikeus pyritään viemään keinolla millä hyvänsä jokaiselta EU:n jäsenvaltiolta pois ja lopulta liittovaltiossa tämän oikeuden itsemääräämisoikeuteensa on myös Suomikin menettänyt lopullisesti ja sen jälkeen tämänkin valtion terve kehitys ja sen tulevaisuus on kusessa.Suomen valtio on kuitenkin näistä kaikista euromaista se, jonka pitäisi pystyä näyttämään että missä menee raja tälle kaikelle järjettömälle valtiolliselle holhoukselle ja talouskuripelleilylle, jota yksityisomisteiset pankit tämän kulisseissa vaanivan eliitin taholta eteenpäin ajaa.Suomen talousjärjestelmää ollaan tällä hetkellä tuhoamassa nollakasvun voimin ja se tarkoittaa sitä, että tuolta köyhemmistä naapurimaista tulee halvempi työvoima romuttamaan Suomen työmarkkinat ja tällä keinoin sitten saadaan ajettua massatyöttömyyttä eteenpäin Suomessa. Myös samalla useat sadatuhannet ydinperheet hajoavat tämän lomassa ja alkoholismitilastot nousevat, koska työläisen moraali rappioituu työpaikanmenetyksen lomasta ja tämä kaikki on osa nollakasvua, joka on tämän maailman valtioita talousorjuudessa pitävän eliitin harjoittamaa rikkaisiin teollisuusmaihin kohdistuvaa eugeniikkaa.

 
Lähde: