http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 12, 2013

NSA-tiedot vuotanut mies pakosallaEdward Snowden (kuvassa) jonka väitettiin vuotaneen tiedot NSA:sta katosi Hong Kongista, jossa oli siihen aikaan kun kohu lähti liikkeelle maailmalla. Miehen työnantaja puolustusalan konsulttiyhtiö Booz Allen Hamilton, kertoi olevansa järkyttynyt hänen teostaan ja auttavansa viranomaisia selvittämään asiaa.Snowden on aiemmin kertonut hakevansa turvapaikkaa maasta, joka arvostaa ihmisten verkkovapautta eli internettiin liittyviä perusoikeuksia. EU kun taas pyrkii rajoittamaan näitä vapauksia kaikin keinoin koska sen takana häärii sama maailmaneliitti, joka on myös Yhdysvaltojenkin pelleilyn takana.


Venäjän presidentti Vladimir Putin oli kuulemma äsken esittänyt, että maa voi harkita myöntävänsä Snowdenille turvapaikan aj lähde on peräisin Putinin tiedottajalta. Nyt kuitenkin Yhdysvalloissa käydään kuumana ja monet Sionistista uutta maailmanjärjestystä ja sen agendaa ajavat Yhdysvaltalaispoliitikot haluavat tuoda Snowdenin takaisin Yhdysvaltoihin vangittuna, koska pitävät häntä maanpetturina.

Nyt kun tämä NSA:n, eli Yhdysvaltain turvallisuusviraston (National Security Agency) harjoittama maailmanvaltioiden yksityishenkilöiden vakoilusäätäminen on tullut julki koko maailmalle, niin taustalla näyttäisi vielä olevan suuret paineet siitä, että näitä asioita on nyt tuotava julkisuuteen tai muuten muut tahot tuovat ne julki ja Venäjä mm. on esittänyt tällaisia ukaaseja Yhdysvaltoihin päin.

Lähde: http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288573049760.html