http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

maanantaina, kesäkuuta 03, 2013

Jutta Urpilainen bilderberg-kokoukseen


Salaisesti kokoontuva Bilderberg-ryhmä tapaa jälleen suljettujen ovien takana 6.-9. kesäkuuta. Tällä kerralla kokous järjestetään Englannin Watfordissa. Suomesta tuonne osallistuu valtionvarainministeri Jutta Urpilaisen lisäksi Matti Apunen (EVA-johtaja), Olli Heinonen (Senior Fellow, Belfer Center for Sciense and International Affairs, Harvard School of Government, Jorma Ollila (Royal Dutch Shell Plc. hallituksen puheenjohtaja).Bilderberg-ryhmän kokouksiin osallistuu aina jokainen kerta maailmaneliitin kerma, jonka taustavaikuttajat liittyvät vahvasti Eurooppaan. Tänä vuonna aiheina ovat mitä ilmeisesti myös lisääntyvä kybersodankäynti, eli se kun nyt jo laajamittaisesti yhä enemmissämäärin on tämä ihmismassa nyt heräämässä ja avaamassa silmänsä, milloin tämän kollektiivisen tietoisuuden verkko saa enemmän valoa, eli tietoisuutta osakseen. Näin ollen sitten ns. materian voimat menettävät otettaan ja valon/tietoisuuden voima lyö läpi planetaarisesti eripuolilla maailmaa.

Jokaisella meistä kun on omalla tavallamme äärimmäisen suuri vaikutus tämän maailmanlaajuisen heräämisprosessin herättäjänä ja itse kukin varmasti tietää, että miten vaikeaa on sitten yrittää herätellä muita, jos heillä muilla on vielä tämä uhri mentaliteetti ja vastustusreaktio päällä. Eli eivät ole vielä valmiita kohtaamaan totuutta, eli omaa todellista itseään. Mutta tulevat sen kuitenkin tekemään enemmin tai myöhemmin ja viimeistään siinä vaiheessa, jolloin materian voimat joutuvat siirtymään etäämmälle tämän planeetan energioista.Tämä Bilderberg-ryhmä siis kokoontuu nyt suljettujenovien takana punomaan juoniaan, että minne suuntaan viedään tätä Euromaiden taloudellista kehitystä, eli talouskuria ja tulevat maat on jo siellä tiedossa, missä velkatilanne ajaantuu Kreikan sekä Espanjan tasolle. Jonka jälkeen sitten talouskuri ajetaan läpi näissä tuoreimmissa maissa.Eli siis näiden velkakriisipakettien ja talouskurin taloudellisella väkivallalla saadaan EU-maiden henkinen hyvinvointi romutettua ja ajettua useita valtioita lähes täydelliseen kaaokseen ja se näkyy tällä hetkellä näiden yhä lisääntyvien talouskuria vastustavien mellakoiden johdolla. Mutta sitten kun velkakriisitilanne on päässyt jo kokonaistasolla Euroopassa hälyttävälle tasolle, niin sen jälkeen tämä liittovaltiokortti nostetaan oikealla hetkellä esiin ja tod. Saksan johdolla yritetään pakottaa muut valtiot siihen mukaan, koska tämä on jo sovittu etukäteen, että liittovaltioon mennään.

Mutta sitten kun mennään liittovaltioon, niin sotilasliitto NATO kolkuttaakin jo jokaisen liittovaltion ovella ja siinä ei sitten oikein mikään valtioiden itsemääräämisoikeus auta, kun Euroopan liittovaltio ajetaan fasistisesti pakkoliitoksella NATO:n sotilasliittoon eräällä toisenkaisella kaavalla, jossa EU:n liittovaltion sisälle luodaan oma puolustusjärjestelmä, joka on sitten takaportti NATOO:n ja taustalla pyörivät enemmän tai vähemmän potentiaalisen III:n maailmansodan strategiset elementit, vaikkakin kyseinen sota ei vieläkään ole päässyt syttymään täällä fyysisellä tasolla.

Tämän vuoksi olisikin äärimmäisen tärkeää, että itse kukin meistä pystyisi säilyttämään positiivisuuden kaikessa arkielämässämme, ettei anna valtaa pelolle ja sitä ruokkiville ajatuksille, jota tämä propagandamedia sekä viihdeteollisuuden lonkerot jatkuvasti tekevät, pitääkseen massat edelleen unessa.