http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 05, 2013

Ihmiskunnan kollektiivinen unitila


Tämä kollektiivinen tajuntahan tarkoittaa sitä, että lähes kaikki kollektiivisessa unitilassa olevat ihmiset ja heidän ajatuksensa ohjaavat toinen toistaan. Esim. pelkästään jotkut television arkipäiväissarjat toimivat äärimmäisen tehokkaina ihmistenohjelmointikeinoina ja näihin television saippuasarjoihin sitten jäädään koukkuun, koska ei kyetä elämään omaa elämää tällä vastakkaisella aivokapasiteetilla, eli yksilötietoisuudella jossa jo kyvetään tuntemaan myös omaa todellista itseään.Mainosteollisuus toimii myös omalla tavoin äärimmäisen tehokkaana keinona pitää massat tässä unessa ja sen näkee myös pukeutumiskulttuurissa ja näissä, että naisilla pitää olla aina päällä ne uusimmat muotivaatteet, tai muuten muut materian voimien pauloissa olevat kolleegat nauravat selän takana. Mutta tämänkaltaiseen erityisesti naisten muotiin keskittyneeseen mielenohjelmointiin tarvitaan sitten tietenkin aina näitä kuvankauniita bimboja, joita monet naiset sitten seuraavat ja nappaavat tyylinsä.Lapsien keskuudessa tämä näkyy myös siinä, että nykyään ihan peruskoulussa nauretaan sitten niille lapsille, joilla ei ole Justin Bieberin tyylisiä vaatteita tai aurinkolaseja, kun ei ehkä vanhemmilla ole niihin varaa. Kuin myös joku IPAD voi olla myös tämän alaikäisten nykyisen katu-uskottavuuden merkki ja status, niin eihän tästä voi muuta nähdä kuin että teknokratia jyrää ja kovaa.

Tämänkaltainen kollektiivisen unitilan kautta syötetty lapsillekin suunnattu mainostus ja manipulointi on sairasta ja siitä pitäisi pikemminkin jokaisen irtaantua, kuin pysyä muodissa mukana.Ihmiset eivät sitten tämän kollektiivisen unitilansa lomassa tiedä, että mistä päin heitä hallitaan ja kuinka heidän ajatuksiaan manipuloidaan jatkuvasti. Televisio on edelleen suurin väline, vaikkakin television suosio laskee jatkuvasti internetin ottaessa niskalenkin. Mutta internetkin on menossa kovaa vauhtia tuohon television aivopesulaatikon suuntaan kun jopa videovuokraamot ovat siirtyneet nettiin.

Toisena väestön kollektiivisen tietoisuuden manipulointikeinona tulee tämä valtamedia ja uutisten tuottama propaganda, jonka päätoiminen agenda keskittyy pelon levittämiseen ja lietsomiseen, jota työnnetään tänne jokaiseen valtioon yhä suuremmalla voimalla Yhdysvalloista.

Eli kun tätä jatkuvaa uutis/sotapropagandaa tungetaan eetteriin mm. lähi-idän jännitteitä ja sodanvalmisteluja Syyriassa ja Iranissa raportoidaan päivittäin, niin jollei näiden uutisten vastaanottaja ole tarpeeksi läsnä, niin ei niitä paljommin muuten kuunnella kuin kollektiivisen unitilan sokeuden pelolla ja näin sitten yksilötietoisuus ei pääse muodostumaan tämän pelon johdosta.

Mutta ihmiskunnan kollektiivisen tietoisuuden heräämisprosessi alkaa ensin siitä, että jokainen kansalainen alkaa itse kyseenalaistamaan nämä monet asiat ja oli se sitten lähi-idän konfliktiin liittyvää tai sitten tähän globaaliin väestön hallintaan ja holhoukseen liittyvää, niin kyllä siinä lähes aina jokainen vuorollaan hyppää pois sieltä kollektiivisen unitilan verkosta ja kokee sitten usein hyvin polttavaa tarvetta alkaa saamaan myös muita hereille ja se ei sitten olekaan enää niin helppoa. Varsinkin jos kyse on näistä maallikoista, jotka ovat kynsin ja hampain kiinni täällä maallisella tasolla.