http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, kesäkuuta 05, 2013

Alex Jones kuvausryhmineen heitettiin ulos BB-hotellistaPrisonplanet.com ja Infowars.com radiojuontaja Alex Jones heitettiin tämän vuoden Bilderberg-hotellista, eli BB-talosta ulos Englannin Watfordissa, kun hän oli samaisessa hotellissa kuvausryhmiensä kanssa ruokailemassa. Heti kun Bilderberg kokouksen turvallisuusvastaavat tunnistivat Alex Jonesin ja hänen kuvausryhmänsä, niin hotellin virkailijat pakotettiin heittämään heidät kaikki ulos.

Sillä jos Bilderberg-eliitistä yksikään kuulee, että samaisen hotellin työntekijät jopa fanittavat Alex Jonesia sekä hänen työtään, niin se voi olla kengän kuva persuksille kenelle tahansa hotellin työntekijälle, joten tämän vuoksi sieltä ei kukaan uskaltanut ottaa tämän suhteen mitään riskejä ja heittivät Alexin sekä hänen seurueensa ulos hotellista. Kyllähän tietenkin hotellit ja ravintolat voivat valita asiakkaansa, mutta tässä tapauksessa syy oli täysin siinä, että työntekijät pelkäsivät saavansa kenkää sen johdosta, että hotellin henkilökunta päästi tämän erään Teksasilaisen maailmankuulun radiojuontajan kuvausryhmineen samaan hotelliin, jossa maailmaneliitti oli juonittelemassa kaikkea meidän jokaisen päänmenoksi. Joilla sitten taas saadaan jokaisen meidän EU-kansalaisen elämä enemmän kurjaksi ja köyhäksi myös ensi-vuonna.

Poikkeuksellista vielä tämän vuoden Bilderberg-kokouksesta on vielä se, että siellä on paikalla vain 14  naista, joista yksi on Suomen valtionvarainministeri Jutta Urpilainen.Homma näyttäisi kuitenkin olevan niin, että edelleen moni tällainen ns. perusduunari eli työläinen ei herää kuin vasta siinä vaiheessa, kun hänet on potkittu kortistoon mm. kustannustehokkuuden johdosta. Sen jälkeen ei sitten enää ole sitä työtä, joka piti ennen ne aivot ns. narikassa. Muuan Saksalainen fasistijohtaja jo muinoin sanoi, että työ tekee vapaaksi. Hän kylläkin tarkoitti, että työ tekee vapaaksi, vapaista ajatuksistaSilloin kun on mahdollisesti jo perhe, jota täytyy elättää ja vakituinen työpaikka, pankkilaina jota täytyy lyhentää. Sen lomassa sitten rankkojen työpäivien jälkeen televisionkatsominen ajaa sitten tämän sirkusviihteen roolin, jolla pidetään kansalaiset edelleen kollektiivisessa unessa, jotta heistä ei yksikään saattaisi herätä tästä kokonaisvaltaisesta eli kollektiivisesta unesta.

Lähde: http://www.prisonplanet.com/bilderberg-security-kicks-out-alex-jones.html

http://rt.com/news/secretive-bilderberg-africa-middle-east-238/