http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, maaliskuuta 17, 2013

Venezuelan varapresidentti: "Venezuelan oppositiojohtaja Henrique Capriles salamurhajuonitusten kohteena".


Venezuelan varapresidentti Nicolas Maduro on esittänyt julkisuudessa epäilyjä, että Venezuelan maan oppositiojohtaja  Henrique Capriles on nyt tällä hetkellä läntisen eliitin tappolistalla ja, että hänet olisi tarkoitus saada hengiltä vielä ennen 14. Huhtikuuta järjestettäviä vaaleja.



Capriles kun katsotaan maan oppositiojohtajana tälle salaiselle maailmanhallitukselle erittäin haitalliseksi tekijäksi uuden maailmanjärjestyksen suunnitelman kannalta. Koska Venezuelan öljyvarat on tässä likaisessa pelissä ykkös juttu ja kaikki sellaiset poliittiset johtajat, jotka eivät taivu helpolla pyritään raivaamaan pois tieltä keinolla millä hyvänsä ja tässä likaisessa pelissä Yhdysvaltain keskustiedustelupalvelulla on vaikka lähettää tuonne maahan näitä hollywood-elokuvista tutun John Rambon prototyyppejä. Eli huippukoulutettuja salamurhaajia, jotka saavat pelkällä viidakkoveitsellä hoideltua tällaisen poliitikon pois päiviltä sekä tusinan heidän aseistettuja henkivartijoita.

Tämänkaltainen skenaario kun ei ole mitään Hollywood satua, sillä tämä entinen CIA:n salamurhaajana toiminut Whitewolf von Atzingen teki tämänkaltaisia keikkoja ollessaan USA:n hallituksen salamurhaaja ja teki niitä hommia kuten Mantsurian kandidaatin tyyliin kuuluu, tietämättään siitä itse.



Venezuelassa yritettiin jo tuloksetta vallankaappausta 12. huhtikuuta 2002 Mutta kansa lähtikin kadulle osoittamaan mieltään ja se kusi koko suunnitellun vallankaappausoperaation. Mutta jollei kansa olisi rynnännyt kadulle, niin Hugo Chavez olisi jo ehditty todennäköisesti tappaa. Sillä hänet kun ehdittiin kaapata muutamaksi päiväksi ja juonessa oli mukana CIA hyvin tiiviissä roolissa.

Lähde: http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=3&id=7218