http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

keskiviikkona, maaliskuuta 06, 2013

Venezuelan presidentti Hugo Chavez on kuollut


Venezuelan presidenttinä 1999 vuodesta lähtien toiminut Hugo Chavez on kuollut. Hän kuoli syöpään 58-vuotiaana ja ehti saada syöpähoitoja mm. Kuubassa useiden vuosien ajan.

Chavez oli tunnettu räväköistä julkisista lausunnoistaan ja hän ei kumarrellut läntisen eliitin globalisteja. Vaan antoi heidän kuulla jopa kunniansa julkisesti. 


Marraskuussa 2007 iberoamerikkaisten, eli portugalin ja espanjankielisten maiden kokouksessa Santiago de Chilessä Hugo Chávez alkoi haukkua Espanjan entistä konservatiivipääministeri José María Aznaria ja Yhdysvaltain presidenttiä George W. Bushia huutaen; "Fasistit eivät ole inhimillisiä... Käärmeetkin ovat inhimillisempiä".

Lopulta hermostunut Espanjan kuningas Juan Carlos kääntyi Chavezin puoleen ja sanoi tälle ¿Por qué no te callas?" (suom. Miksi et vaikene?). Nyt voikin todeta, että Chavez vaikeni koska hänet tod. vaijennettiin.

Vuonna 2008 hän sanoi vierailullaan Nicaraguassa, että amerikkalaiset kolumbialaiset viranomaiset juonivat nyt yhdessä hänen saamistaan hengiltä.

Vuonna 2010 Chavez uskalsi ilmaista kantanta tuhoistasta yli 220 000 ihmisen hengen vaatineesta Haitin maanjäristyksestä ja väitti Yhdysvaltojen aiheuttaneen sen maanjäristysasellaan (HAARP).

Chavezilla puhjenneen syövän syytä ei olla vieläkään saatu selville, mikä viittaisi mahdollisesti jopa polonium-210 jäämiin. Kuitenkin mystisin juttu näissä radioaktiivisilla aineilla hoidetuissa poliittisten johtajien salamurhissa on se, että niitä onnistutaan salaamaan vuosikausia ennen kuin salaisuuksien verkko repeää. Kuten esim. Turkinen entinen presidentti  Turgut Özal myrkytettiin 90-luvun alussa ja tämä selvisi vasta vuonna 2012. Samoin kuin myös Jasser Arafat tiettävästi myrkytettiin polonium-210 jäämillä.Nyt juuri tällä viikolla Venezuelan varapresidentti Nicolas Maduro syyttää vihollisvaltioita Venezuelan maan horjuttamisesta.

Maduron mukaan myös presidentti Chavezin syöpäsairaus on maan vihollisten auheuttamaa. Samalla varapresidentti puhui pitkään epäilyistä, joiden mukaan palestiinalaisten presidentti Jasser Arafat olisi myrkytetty samalla tavalla.

Maduron mukaan yksi amerikkalaisdiplomaatti karkoitetaan maasta. Sillä tätä diplomaattia syytetään poliittisesta vehkeilystä maan hallitusta vastaan. Tiedä vaikka kenties olisi jonkun amerikkalaisen konsultointiyhtiön economic hitman?