http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

lauantaina, maaliskuuta 23, 2013

Uwe Barschelin salamurha 80-luvullaLänsisaksalainen poliitikko Uwe Barschel löydettiin 11. Lokakuuta 1987 kuolleena Geneveläisen hotellihuonen kylpyammeesta. Hänen kuolemansa julistettiin pienellä viiveellä välittömästi itsemurhaksi, mutta kuitenkin yksi lehti julkaisi protestiksi Saksan mediahiljaisuudelle uutisen, että "vaikutusvaltaiset tahot Saksasta kehoittavat tiedottamaan Barschelin kuolemasta itsemurhana". Tämä lehti oli tarkemmin Sveitsiläinen Basler Zeitung.


Virallisen ja salatun kuolinsyyraportin mukaan Barschelin ruumiista löytyi myrkkyä. Toksikologi Hans Brandenberg kertoi vielä, että Barschel ei voinut millään laittaa niin paljon myrkkyä itseensä sen jälkeen, kun hänen nauttimansa kolme muuta aikaisemmin vaikuttanutta kemikaalia olisivat jo pakosta vieneet häneltä tajunnan pois.

Barschelin kerrotaan sopineen useita tapaamisia seuraavaksi päiväksi ja tilanneensa herätyksen hotellista. Hänet myös selvästi harhautettiin Geneveen. Eli houkuteltiin valheellisesti eräällä luovutuksella, joka osoittautui pelkäksi petokseksi ja tyhjäksi lupaukseksi. Hänelle luvattiin valokuva, jolla hän voisi puhdistaa maineensa ja todistaa syytökset valheiksi häntä vastaan alkaneessa median mustamaalaamiskampanjassa.

STERN-lehdessä julkaistiin myös mahdollinen murhamotiivi ja se liityi siihen, että Barschel aikoi paljastaa saksalaisten suuryhtiöiden laittomat asekaupat Etelä-Afrikan kanssa ja mitä ilmeisimmin kaupoilla oli USA:n ja Israelin täysi tuki. Asiaan liittyi myös teollisuusvakoilua ja sittemmin on yksi Mossad agentti on paljastanut muistelmissaan kaiken lahjonnasta Kielissä ja myrkytyksestä.

Barschel oli jo pitkään ollut USA:n ja Israelin vihollinen, koska näiden ohjailemat RAF:n terroristit olivat jo 70-luvulla ottaneet hänet tappolistalleen. Kun vuonna 1986 hän oli jo paljastanut osan asekaupoista ja oli pelastautunut kuin ihmeen kaupalla hämärästä lento-onnettomuudesta jossa molemmat pilootit kuolivat koneen törmättyä kiitoradalla olleeseen laittomaan mastoon. Barschel oli sanonut vaimolleen ennen kohtalokasta lomamatkaa, että hänet todennäköisesti ammuttaisiin jo lentokentällä.

Saksan huippupoliitikot ja heidän sionistinen media voivat yhteisesti pitää kiinni tämänkaltaisesta toiminnasta ja mitä ilmeisimmin tämän länsisaksalaispoliitikon poliittinen salamurha oli juoniteltu USA:n kanssa.


Heinrich Wille


Tutkija Heinrich Willen kirja jossa käsiteltiin Uwe Barschelin salamurhaa takavarikoitiin vuonna 1988 ja sen ilmestyminen estettiin. Näin käy monelle kirjalle aina loppuvaiheessa.

Myös saksan televisiokanavilla oli tehty muutama hyvin tuotettu dokumentti samasta aiheesta. Mutta nekin hyllytettiin ennen virallisia lähetyksiä.

Monet medialähteet ovat vielä alkaneet mustamaalata Uwe Barschelia syylliseksi näihin salaisiin asekkauppoihin, vaikka hän itseasiassa protestoi niitä vastaan ja tiesi, että niitä tekivät juuri samat alaiset jotka häntä mustamaalasivat. Andreas von Bülowin kirjasta Im Namen des Staates selviää myös Mossad agentti Viktor Ostrovskyn lausunto, joka vahvistaa Baschelin tulleen murhatuksi ja kertoo kirjassa tarkkaan salamurhan toteutuksen. Sen mukaan nuori Schleswig-Holsteinin ministeripresidentti olisi ehkä sekaantunut DDR:n salaisiin asekauppoihin. Jossa DDR valmisti ja varastoi aseita ja myi niitä eteenpäin tiedustelupalveluille. Juuri Kvalensdorfista ostettiin paljon aseita ns. Iran-Contra skandaalin aikana.


Simon Peres

Barschelin kalenterin viimeinen merkintä oli Roloff, joka oli oikeasti Saudi-Arabialainen liikemies ja asekauppias Adnan Kashoggi, jonka kanssa Simon Peres teki asekauppoja.
Barschel ei halunnut kuitenkaan luopua kamppailemasta uudelleen ministeripresidentin virasta. Joten hän yritti sitä varten puhdistaa maineensa mm. BND:n avulla, mikä merkitsisi salaisten asekkauppojen julkituloa. Ostrovskyn tiedot vahvistaa myös Kielin maapäivien tutkimuskomission jäsen, joka sai BND-kansion asiasta vuonna 1992. Hänen mukaansa Barschel aikoi puhdistaa maineensa ja paljastaa mm. asekaupat idän ja lännen välillä. Tämän todistajan mukaan Barschelin oli sen vuoksi kuoltava. Mossad-mies Ostrovskyn mukaan Barschel oli vielä Genevessä hotellissa kieltäytynyt vaikenemasta ja luopumasta poliitikasta, jolloin hänet olisi tainnutettu. Ehkä hän ei tajunnut vaatimuksen esittäjää Mossad agentiksi ja aavistanut näin siinä piilevää vaaraa, koska hän taantui juuri vieraan tarjoaman viinin vaikutuksesta. Sen jälkeen Mossadin agentit tulivat huoneeseen ja lisäsivät ruumiiseen lisää myrkkyä ja lavastivat lopullisen itsemurhan. Eli kantoivat Barschelin vaatteet päällä vesiseen kylpyammeeseen.

Kuten myös tapaturmaisesti kuolleella itävaltalaispoliitikko Jörg Haiderilla oli veressään alkoholia, mutta vatsassaan vain yhden paukun verran. Samoin kuin myös Marilyn Monroe kuoli siihen, että hänen verenkiertoonsa joutui myrkyllistä ainetta. Mutta sitä ei ollut hänen vatsassaan, joka viittaa myös siihen että hän ei tehnyt itsemurhaa.Tässä Anderas von Bülowin kirjassa on myös mielenkiintoisia väitteitä, että Ruotsin pääministeri Olof Palmen murhamotiivi olisi ollut myös näihin salaisiin asekkauppoihin liittyviä ja ilmeisesti Palme oli niistä saanut tietää ja aikoi paljastaa niitä. 

Palme kun oli vielä arvostellut julkisesti Yhdysvaltoja ja pyrkinyt myös Etelä-Afrikan laajempaan painostamiseen. No tämä oli ilmeisesti liikaa NATO:n Gladio-miehille ja Palmesta oli päästävä eroon hinnalla millä hyvänsä.Lähde: http://www.deutschlandjournal.de/Deutschland_Journal_Ausgabe_20/08Uwe_Barschel_-_20_Jahre_nach_dem_Tod.pdf

http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=179428&start=0&tstart=1