http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

sunnuntaina, maaliskuuta 17, 2013

STUK kielsi kännykkäsäteilytutkimuksen


15 vuotta matkapuhelinten säteilyjen vaikutuksia selvittänyt Säteilyturvakeskuksen (STUK) tutkimusprofessori Dariusz Leszczynski väittää, että STUK on tietoisesti rajoittanut hänen tutkimustyötään kännykkäsäteilyn tutkimuksissa.

Viime-vuonna minua kiellettiin hakemasta rahoitusta kännykkäsäteilyn vaikutuksia koskevaan jatkotutkimukseen ja jos edes yritän keskustella aiheesta. Niin minulle sanotaan, että toimin vastoin talon sääntöjä.


STUKin virallinen linja on, että kännykkäsäteilyn vaaroja tai sähköyliherkkyyksiä ei tutkita, koska niitä ei ole olemassa.

STUK-lopetti viime kesänä tutkimuksen kännykkäsäteilyn biologisista vaikutuksista. Leszczynski on todennut, että kännykkäsäteily muuttaa proteiinien ja valkuaisaineiden määriä sekä aiheuttaa soluissa stressireaktioita.Tässä siis huomaamme, että miten korruptoitunut laitos on tämä meidän maamme säteilyturvakeskus (STUK). Jonka toiminta vaikuttaa hyvin korruptoituneelta ja todelliset säteilymäärät ollaan aina pyritty valehtelemaan ja kiistämään niiden vaaralliset terveysvaikutukset ihmisiin ja jos asenne on tuo sama kuin aikanaan näillä piispoilla, joiden mielestä maapallo oli litteä. Niin kuinka voi tilanne korjautua niin kauan, ennen kuin itse asenneongelma saadaan korjattua ja muokattua omaa tietoisuutta laajemmaksi, jotta uusi tieto pääsee pään sisään ja avaa siellä oikeita ovia.

Tämän säteilyturvakeskuksen nimeksi kuuluisi pikemminkin muuttaa muotoon SÄTEILYVALEHTELUKESKUS (SVAK).Lähde: http://www.karjalainen.fi/uutiset/uutis-alueet/kotimaa/item/26547-sateilytutkija-stuk-kielsi-kannykkatutkimuksen?lang=fi