http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

tiistaina, maaliskuuta 26, 2013

Radio New World Order aloitti toimintansa. Vieraana oli White Wolf Von AtzingenBlogin virallinen nettiradio teki tänään historiaa ja laajentui myös kansainväliseksi toimijaksi. 26.03.2013 vieraana oli Yhdysvaltalainen entinen CIA:lle työskennellyt salamurhaaja White Wolf von Atzingen.

Häntä voisi luonnehtia oikean elämän Jason Bournena. Hän sai 16-vuotiaana kolmivuotisen erikoiskoulutuksen Yhdysvaltain armeijan salaisen operaation tukikohdassa ja hänestä koulutettiin aivopesty salamurhaaja. 

White Wolf von Atzingen kertoo, että koulutukseen kuului traumapohjainen mielenhallinta ja mielen rikkominen kaikilla eri keinoilla sekä fyysisen että henkisen minäkuvan rikkominen ja sitten kun kokelaan mieli on lopullisesti rikottu, niin näin saadaan luotua tämä alter-ego. Joka on näiden salamurhaajien kohdalla se heidän pimeämpi minä, jota he eivät siviilissä edes tiedä olevan.

Itse ohjelmassa keskusteltiin mm. MK ULTRA:sta alkuun saaneesta ohjelmoinnista ja niiden vaikutuksesta mm. maailmanluokan poptähtiin tai Hollywood näyttelijöihin. Samalla myös White Wolf valoitti sitä, että mikä on näiden sotilasabduktioiden päätarkoitus.White Wolf Von Atzingen on kirjoittanut kirjan "Shadow's Scorpion - Memoirs of an Assassin". Se kertoo hänen muistoistaan toimiessaan salamurhaajana CIA:lle. Hän kuitenkin alkoi vasta sen jälkeen muistaa kaikki nämä hänelle tapahtuneet jutut kunnes oli saanut palautettua särjetyn mielensä takaisin.

Tässä kirjassa hän mm. kertoo siitä kuinka CIA lakkautti tämän kyseisen salamurhaajien sateenvarjo-osaston ja lähetti sitten salamurhaajat jokaisen entisen salamurhaajan perään. Mutta nuo neljä salamurhaajaa eivät pärjänneet tälle kurssinsa parhaalle White Wolf Von Atzingenille, vaikka näillä neljällä salamurhaajalla oli sarjatuliaseet mukana. Sillä veitsillä varustautunut White Wolf hoiteli kaikki neljä miestä, vaikkakin haavoittui yhden ampumasta myrkkynuolesta ja meinasi kuolla tämän johdosta.

Sittemmin mies on perehtynyt mm. reiki-terapiaan sekä on alkanut vetämään mm. luonnossa selviytymiskursseja Yhdysvalloissa.