http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

torstaina, marraskuuta 29, 2012

Keitä on nuo miehet maailmankulissien takana



Jos kuvittelit että USA:n presidentti Barack Obamalla on täysi itsenäinen oikeus toimia Yhdysvaltojen presidenttinä ja tehdä kansainvälisiäkin päätöksiä olette täysin väärässä. Sillä näiden johtajien takana kuitenkin vaikuttaa aivan omat illumineti-eliitin suuremmat ajatushautomot, eli salaiset kabinettikerhot ja niitä ovat mm

- Trilateraalinen Komissio (Trilateral Comission)
- Bilderberg
- Rooman Klubi
- Kolmensadanmiehen Komitea (Committee of 300)
- CFR (Council On Foreign Nations)

Näiden monien salaisten kabinettikerhojen vakiojäseniä ovat maailman vaikutusvaltaisimmat talousmiehet ja Suomestakin monet mm. entiset suuryritysten johtajat ovat näiden vakiokävijöitä Jorma Ollila entisenä Nokian pääjohtajana nyt vaikkapa yhtenä esimerkkinä.   

 

Kansaa kuitenkin sumutetaan säälimättä jatkuvasti mediassa kun puhutaan vaikkapa tästä meidän EU:sta, eli Euroopan Unionista. Niin ei tämä EU edusta ketään yksittäistä henkilöä ja vaikka sen jäsenvaltioiden tulisi olla päättämässä sen asioista. Niin ei EU ole mikään yksittäinen henkilö joka on milloin mitäkin mieltä asioista. Aivan samalla tavalla kuin YK tai NATO ovat myös pelkkiä militaristisia instansseja, joiden takaa rikollinen maailmaneliitti pyrkii hallitsemaan tämän maailman tapahtumia heidän omien itsekkäiden intressiensä mukaisesti ja se tapahtuu näiden poliittisten salaisten kabinettikerhojen kautta. Koska ei tällainen illuminatin maailmanväestön massamurhapolitiikka (Agenda 21) kestäisi julkista päivänvaloa.

Näin onkin erittäin häpeällistä myös, että Euroopan Unionille myönnettiin tämä Nobelin rauhanpalkinto ja nyt tämän johdosta asia ollaan jo riitautettu kun rauhanjärjestö Peace Bureau, IPB (ransk. Bureau International Permanent de la Paix, BIPP) lähetti 5.11.2012 Nobel-säätiölle valituksen, jossa IPB katsoo, että Nobelin rauhanpalkintoa ei saa maksaa Euroopan unionille, koska palkinnon myöntäminen on laiton, kun otetaan huomioon Alfred Nobelin testamentti ja rauhanpalkinnon jakoehdot.



Lähde: Vaihtoehtouutiset