http://www.nwohavaintoja.blogspot.com/2924455.html>

perjantaina, marraskuuta 30, 2012

CIA:n shakaalit Syyriassa ja tähtäimessä presidentti Assad



Syyriasta meni eilen kaikki internet-yhteydet katki kokonaan ja propagandasota kiihtyy sen välillä, että kuka pisti verkon alas. Kun USA:n hallitus syyttää Syyrian hallitusta, kun taas Syyrian hallitus on taas ilmoittanut että eivät olleet tämän takana ja syyttävät verkkoyhteyksien katkaisemisesta kapinallisia terroristeja.



Syyrian tietoliikennedataa eiliseltä.

Viime alkukesästä NATO:lla oli samankaltainen operaatio Syyrissa, jolloin myös yritettiin nujertaa tietoliikenneyhteyksiä ja murhattiin hallituksen työntekijöitä sekä usutettiin kapinallistaistelijoita maahan.

Kyseessä saattaa nyt olla jopa CIA:n shakaalien, eli salamurhaajien operaatio jossa presidentti Assad yritetään hoidella samalla tavalla kuin Muammar Gaddaf Libyassa puolitoistovuotta sitten. 

Tämä vastapuolen terroristien eli tässä tapauksessa rikollisen maailmaneliitin pelisäännöt ovat samat kuin aiemminkin. Missä jokainen ns. kapinallisvaltion vastahangoittelijat eli johtajat ollaan salamurhattu pois eliitin tieltä ja siksi näiden mm. Etelä-Amerikan presidenttien lentokoneita tippui jopa 1981 vuonna kahteen otteeseen kun Panaman silloinen presidentti Omar Torrijos sekä Ecuadorin presidentti Jaime Roldós Aguilera salamurhattiin räjäyttämällä pommi heidän molempien lentokoneissa ja CIA:n shakaalit hoitivat homman ja näin sitten Illuminati soluttautui molempien valtioiden sisään, johon kuului olennaisena osana Rothschildien pankkiirien pyörittämän yksityisen keskuspankin perustaminen, jotta nämä valtiot saataisiin lisää velkaantumaan.

Mutta Syyrian operaatio näyttäisi tähän mennessä olevan paljon vaikeampi USA:n ja NATO:n joukoille mitä he odottivat ja syy tähän varmasti on se, että Syyrialla on Libyan Libanonin ja Iranin kanssa ns. turvatakuut. Eli jos NATO ja USA:n armeija sinne tekee maahyökkäyksen, niin se tarkoittaa käytännössä sitä, että näiden muiden maiden (Libya, Iran, Libanon)  varpaille astutaan samalla ja tässä on suursodan riski hyvin suuri. Joten Illuminatin eliitti kyllä pelaa tässä nyt semmoisilla paukuilla, että useiden miljoonien elleipä peräti miljardien ihmisten henki on vaarassa.


 


Lähde: Verkkomedia/Olli Kingelin/Tony Cartalucci/Land Destroyer
           YLE